SO LOOONG SUCKER'S! (D)

sitter för tillfället och taggar så inuttahelvete till MOHOMBI - BUMPY RIDE shalala (D) gaaash, mitt plan går om cirka 30 timmar, jag kan fan inte vänta! jag ska ha det så jävla gött där nere med tilda och hennes familj. bara bada, sola, festa, gå ut på barer, shoppa, äta, åka på utflykter, ja allt möjligt. deluxe! beat that bitche's ;) så kan ni andra sitta här hemma och ruttna :) okey, vissa då bara, alla dom som förtjänar det kan ruttna men dom jag tycker om får ha det så bra ;p förresten, om planet skuuulle krascha så vet alla som jag älskar, att jag älskar dom högt! ville bara ha det klart haha (a) om tio minuter kommer jag inte ha tillgång till data mer.. vet därför inte heller om jag kommer kunna blogga imorgon.. så därför säger jag det nu. BYE SWEDEN, AND HEEELLOO TURKEY!!!!!! :D



i någon av dessa lägenheterna ska vi bo i!



SCORE!



BIG LOVE, JT :*



i skolan

tja bitche's. sitter i skolan nu, hade egentligen sovmorgon men det visste jag inget om eftersom det bestämdes igårkväll.. bara jag, emma och pernilla som kommer ha sovmorgon nu varje tisdag tills framöver för det är bara omvårdnadseleverna som har det. jag hade fan kunnat sova till typ halv nio fan :( men jag får väl trösta mig med att jag kommer ha sovmorgon nu dom närmsta 11 dagarna som kommer efter imorgon så ;) ah jag längtar så in i helvete! måste börja packa idag också efter skolan! har inte börjat packa ens och jag kommer knappt ha tid för det imorgon heller eftersom jag ska va hos tilda halv åtta på kvällen. måste somna tidigt ikväll också eftersom vi ska va uppe typ hela natten imorgon, vårt flyg går liksom 03.20 ;p jaja nogbabblat, nu ska jag kolla lite bloggar :) 


love jt


what goes around, comes around! så går det när man tror att man är mer än vad man är, jävla slampa ;)


Hot or Not?




HOT!

jag har inte nämnt något om detta för er i bloggen men... på onsdag natt så åker jag till TURKIIIET!
och det är hot just nu om något! ska dra dit med tilda och hennes familj, kommer bli galet fett :D
fatta vilka fest ställen där är?! party all night long, mhhm ;) ska spendera min tid med att sola, bada, shoppa, äta god mat och festa! nice! ska bo i side i en lägenhet, jag och tilda ska dela rum. varje rum har varsin balkong, sweet! stannar där i nio dagar, kommer hem den 11/9 :)



så ser det ut i side, egna bilder kommer efter resan ofc!


NOT!

ett big nono för mig är kindpiercing. såg en tjej med det idag och det är så fruktansvärt fult! piercingar går bra på nästan alla andra ställen på kroppen, men fan inte kinderna. alla får ha sin åsikt och min är; nej usch och fy till det :)







En gammal goding innan jag somnar!






29 augusti, update babe's

hallåja!
ja jag vet, har inte uppdaterat.. men jag har inte orkat helt enkelt :)

i onsdags blev det ju malmöfestivalen för min del, stack dit med melissa, bettan, billy och tilda och sen träffade jag även elin och andra inne i malmö. skit nice kväll blev det! riktigt taggad blev man av att stå framför scenen och hoppa och skrika till dom bra artisterna haha :D



i torsdags säger jag inte vad jag gjorde... ;) men på kvällen så följde melissa med mig hem iaf och vi beställde med oss thaimat, så jävla gott :) sen sov melissa hos mig.


älskade thaimat, mwaah!


melissa kränger

skolan i fredags, började halv nio som vanligt och sen avslutade vi dagen vid två genom att gå ner till espresso house och fika med tvåorna och vår lärare. snäll lärare som bjöd oss allihopa! :) 23.52 senare på kvällen tog jag och melissa tåget in till ystad. käka på max och snackade med fyllehungar, skitkul haha! lite över ett kom andre och jon och sen tog vi en taxi hem till andre. chilla lite till VH1 och sånt, sminkade och klädde ut killarna till flickor också haha. somnade typ halv fem?



jag sminkar en berusad andre haha :D


och melissa sminkar en berusad jon ;)


jag, jon och melissa ;p

igår tog jag och melissa tåget hem vid tolv, direkt hem och fräschade upp mig sen jobbade jag från 14 till 16.
efter jobbet följde jag med mamma och handlade lite räkor och sånt till kvällen. min lördagskväll bestod alltså bara av att ta det lugnt, käka räkor, vindruvor och annat gott, läste tidningar och kollade one tree hill, duschade en lång dusch och såg film med mamma. riktigt skönt! kan inte komma ihåg senast jag var helt själv en lördagskväll och bara slappna av? sjukt härligt iaf :)

haha måste fan berätta en äcklig sak som hände mig igår.. jag käkade ju räkor igår som sagt.. jag gick ner i köket och hällde över räkor från räkpåsen till en skål som jag sedan tog med upp till mitt rum.. ja så när jag då sitter där i min säng och äter mina räkor och kollar one tree hill, så ska jag ta en ny räka och tittar inte i skålen.. men det var ingen räka jag fick tag i.. det var en jävla monsterfisk med svans! asså jag svär, jag fick panik och kallade på mamma direkt haha!



inte så värst bra bild men.. jag hade suttit där och ätit jätte många räkor
från skålen och inte märkt ett skit, men under alla räkor låg denna äckliga jävlen!


ser ni ögonen och munnen? i verkligheten kunde man se tänderna också.
den var värsta missbildad, hade typ en öppning i halsen så man såg en massa trådar
och skit och mög inne i halsen :s vettifan vad det är för något,
men ett jävla monster är det iaf! fyfan haha!

iaf.. ;p idag sov jag ut ordrentligt och sen gick jagupp och åt en dunderfet god frukost.
sen kom mormor och kim på besök, snackade lite skit och så :) vid tre körde mamma och jag och handlade skor till mig i komstad.



söta va?


stövlar, utan klack för en gångs skull!

efter det åkte jag hem till emelie, stack och sola med henne och efter det åt vi på bertils. trevligt trevligt ;p också har jag städat och tvättat ikväll, så duktig jag kan vara va? skämtåsido, nu ska jag slagga :)


just det, innan jag avslutar.. tänkte lägga in några bilder på vad jag köpte när jag var i malmö och shoppade i förra veckan. dock inte allt, men here it comes.


ett par nya lacktights, mina andra har nästan tappat all sin glans. dåligt!


örhängen från gina


tröja från gina, love it


en tröja från H&M med krage som hänger ner vid brösten, skit mysig!


köpte även dessa stövlar med klack och kedjor från Din Sko. 600 :-
I LOVE SHOES, haha (L)


byggde även på mina naglar i malmö ju :) dom fick sätta det vita längre
ner på mina naglar än vanligt, eftersom mina naglar är så otroligt korta
egentligen. 395 kr kostade det och dom sitter fortfarande kvar finfint ;)

well, godnatt!

love jt

godnatt!

alltså.. jag är svintrött och min äckelmobil vägrar lägga in bilderna från igår så därför försöker jag imorgon igen.
blir alltså en bättre uppdatering imorgon efter skolan! nu ska jag sussa sött brevid melissa som sover hos mig inatt.
godnatt!

& den är fortfarande, "shiet nice"


NRJ tonight! (D)

hej! kom hem för en timme sen, slutade skolan kvart i elva. skönt! funderar på att gå och vila mig under mitt mysiga täcke till ett one tree hill avsnitt.. har bara sovit i ungefär sju timmar inatt vilket är mer än två timmar för lite! jag måste sova minst nio timmar annars blir jag skit trött. ikväll blir det malmö med melissa och antagligen amanda och sen ska jag träffa elin inne i malmö, NRJ ju! tar det sista tåget hem till melissa och inatt sover jag där, så det blir ingen mer uppdatering ikväll iaf. vi får helt enkelt höras efter skolan imorgon om inte annat :)


DAGENS LÅT; tom boxer feat. antonia - morena

love jt

VECKANS BABE!

så, nu har jag skaffat en ny kategori, nämligen VECKANS BABE! haha var bara tvungen, snodde det lite från evas storebror i Eva&Adam men det gör väl inget? ;)

HUGO ROSAS:
denna veckans babe är fanemig Hugo Rosas! han är kanske inte den snyggaste i världen, men visst fan är han läcker. han är liksom snygg-söt. och ett jävla plus är ju hans sexiga kropp, herrejävlar säger jag bara. och hans röst? den är bara to die for :) sen verkar han typ vara.. världens bästa pojkvän till paow? ingen snubbe jag skulle tryckt ihop benen för iaf haha! ;)


now we'r talking!

hemma igen!

fyyyfan vad skönt! kom hem för typ en timme sen, har varit och övningskört i ystad och denna gången satte jag allt! så nu slipper jag iaf dom lektionerna! nu har jag bara några teoritester till kvar på datan och sen ska jag skriva upp..
har tid i kristianstad på torsdag för att skriva upp men vet inte om jag ska ändra tiden eftersom jag inte känner mig riktigt säker på teorin.. och den där uppskrivningen ska vara rätt svår har jag fått höra, vet en idiot som fick göra om det FEM gånger. okey, inte så konstigt med tanke på vad han är för person och vilken familj han kommer ifrån, men ändå. plus att det har blivit mer svårt och avancerat att ta detta kortet/skriva upp eftersom att reglerna har blivit ändrade ju. många som jag känner gick dit EN gång i TVÅ TIMMAR och sen skrev dom ett fjuttigt prov och sen fick dom körkortet i handen? dom kunde fan lika bra fått det med flingpaketet i affären då.. det är ingenting jämfört med vad man får göra nu för att få det jäkla mopedkörkortet! men men, kan ju gotta mig i tanken att jag kämpar iaf för det jag vill ha ;) även om det nästan kostar fem tusen haha!

well, innan jag övningskörde så var jag hemma hos farmor och snackade lite skit och kollade på tv. min farmor är så gullig och kör mig fram och tillbaks från körskolan (a) jag slutade skolan idag ungefär kvart i ett eller något? sen gick jag och några till ner och fixade busskort och lite sånt skit och eftersom min körlektion inte började förräns 15.10 så kom då farmor och hämta mig kvart i två. intressant va? haha.

aja, skolan gick klockrent idag också. så mycket nytt och trevligt folk, kommer bra överrens med alla. än så länge.. ;) haha ;)

nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta kräftor till middag med pappa och theo, min guldklimp.

love jt



storasysters kille!




23 augusti,

okey.. skyll inte på mig nu! min skitunge till brorsa snodde med sig datan hem till pappa i typ torsdags.
så nä, jag har nte kunnat uppdatera men nu kan jag iaf igen :)
skolan började idag, var inte ett dugg nervös. det är inte som att börja på högstadiet precis..
då var man bara en liten sketen sjua som var rädd för niorna, haha. nu har man stadigt kött på benen så nu skiter man i dom andra, har folk respekt mot en själv har man respekt mot dom, annars inte.
men det gick iaf bra idag, lärde känna mycket nytt folk :) går nu på praktiska i ystad, omvårdnad. slutade kvart över tolv idag, chill ändå. ikväll ska jag försöka göra klart mina test på datan så jag kan klara mitt äckliga moppekörkort..
sen ska jag kolla one tree hill ofc, har ju första boxen nu. yeah well, nedanför kommer lite, lite bilder från dom senaste dagarna.. har haft fullt upp every day men ni får bara del av lite för jag pallar inte berätta :)


efter att jag hade övningskört i onsdags så mötte jag upp emelie och
kollade runt i olika affärer, det här är vad jag köpte med mig hem.


en röd tröja från H&M som sitter skitbra.


as sexig bh, den sitter rätt fint den med ;)


jeans tights från H&M


"klassiska" skor från H&M.


första OTH boxen och ett packe engångs lösnaglar.. men stryk dom,
jag byggde på mina naglar när jag var och shoppade i malmö i torsdags
så några sketna BO ohlsson lösnaglar behövs inte nu :)


amanda tyckte det var liiide drygt att sitta och vänta på när jag fick
påbyggning av mina naglar ;p


sen mötte jag och amanda upp elin, thessan och linnea för chinabox och
massa skitsnack!

DAGENS citat
elin - "äh det gör henne bara ännu mer äckligare"
jag - "går det?!"
dom andra - "hahahah nej!"


thessan och elin ;p


linnea ;d


amanda likes thaibox, or what?


malmöfestivalen hann vi töser med i lördags också. fett med folk var där, sjukt!

sakerna jag köpte i malmö plus mina naglar får ni se imorgon eller någon annan dag för dom bilderna har jag inte lagt in än :)

love jt

godmorgon?

nej, jag vaknade faktiskt klockan tio :) så godmiddag kanske?
äh.. sitter här nu helt klar och väntar på att klockan ska ticka fram till kvart över ett så att min lilla mormor kan komma och hämta mig, hon ska nämligen köra mig till ystad där min körlektion är. vill bara få detta skitet gjort nu helt ärligt! efter lektionen åker jag antingen hem eller så stannar jag kvar i ystad och kollar lite affärer med emelie som redan är där :) ikväll blir det nog bio med frida och imorgon ska jag åka och shoppa i malmö med bästa amanda :) jao, livet rullar på som det ska..

förresten, jag är medlem på statist.se som är en sida som man kan bli medlem på om man är intresserad av skådespeleri och om man letar castings osv. har varit medlem där ett bra tag nu eftersom jag alltid har velat bli skåderspelerska. det har alltid varit min stora dröm, så länge som jag kan minnas.. har fått några "inbjudningar" till inspelningar innan men alla har varit i typ stockholm osv så dom har jag fått skita i.. men iaf, har fått ännu ett mail nu på om jag vill komma till en inspelning i båstad och spela in några scener till en komedifilm.. problemet är bara det att det är den 24 augusti och det är andra dagen i skolan för mig så jag vet inte riktigt. jag ska ta ledigt från skolan redan den 31 augusti sen igen, plus att jag ska skriva upp i kristianstad ngn dag så det blir mycket ledighet jag måste ta från skolan osv. vad tycker ni? jag får fundera på det helt enkelt :) och jag fick ta med mig en vän också om jag ville det btw.


ja jag vet att man inte ser så bra, men zooma in då om du inte fattar (I)

ayah, nu måste jag gå. mormor kommer ju om sex minuter nu. update you later!


pusslove jt


bild från i lördags.

mystime!


nu är mitt rum städat och fint, applåd till mig! har precis varit nere i byn och hyrt film och handlat lite nödvändiga grejer så som godis, tandborste, ansiktstvätt, tuggummi osv :) hyrde "flickan från ovan" som jag ska sätta på nu, den verkar faktiskt riktigt bra. så får vi se sen om min magkänsla har rätt.. ska hoppa in i duschen efter filmen och skrubba mig fin, sen ska jag dra täcket över facet och sova! imorgon har jag körlektion igen 13.40 och då går det inte att man stiger upp klockan ett vet ni ;p

ayah, älskar att ha en "johannadag" lite då och då, det behövs fanemig.. :)

pusslove jt


en gammal bild på mig från sommaren 2009..
visst var jag söt? (a)

17 augusti, "brb"!

jag håller på att städa mitt rum för fullt, här såg ut som om en klädbomb hade exploderat för en timme sen men nu har jag iaf fixat så att man kan gå på golvet.. (a) jag tror jag måste sätta upp en varnings skylt på dörren innan mina gäster kommer in, "på egen risk" ska där stå. haha. tänker iaf ta en paus nu och kolla dagens avsnitt av OTH på femman, just love that show!

lateeeer


16 augusti, vad gör vi? NU KÖR VI!

heyy babe's!

fyfan nu börjar skolan om en vecka.. därför ska det röjas satan ikväll! emelie fyller nämligen sjutton år idag, gratiis hjärtat. så det blir fest för full patte, ska träffa emelie på konsum klockan nio sen drar vi vidare till lina där det drar igång. kan ju även ta och berätta att min lördagskväll var riktigt nice :) var på torgfesten och träffade roligt folk. thaimaten innan skadade inte heller precis ;) usch, hade kunnat äta det varje dag. iaf, sen följde kim med mig hem på natten, kolla beck och sånt.. ;p

igår sov jag till typ.. ett? äckligt trött var jag iaf. gjorde inte så mycket på dagen, förutom att duscha osv, men senare på kvällen åt jag thaimat igen (!!!) med familjen, sen gick jag ner i byn och mötte bästa amanda. träffa lite folk, sen drog vi hem till mergim och kollade flera avsnitt prison break med han och makki. har aldrig sett det programmet innan men det var faktiskt riktigt bra. men det visste ni redan aight? ;] kom hem till amanda lite över ett och sen låg vi och snackade skit ett tag innan vi slagga sött.. idag har jag inte gjort så mycket, mamma hämtade mig halv två hos amanda och sen drog vi till banken. hämtade ut min efterlängtade lön, så nu klirrar det fint i kassan ;D beställde även nytt bankomatkort för så duktig som jag är så har jag slarvat bort min kod till det andra.. haha. well nu ska jag inte dilla mer, SES I DIMMAN BOYS AND GIRLS!


så vad gör vi? NU KÖR VI!



haha gammal bild på mig, emelie och några fulingar på en
fest :) var bara tvungen att sätta ett hjärta över min fejja också..

pusslove jt

14 augusti

blev ingen mer uppdatering igårkväll nej..
kan berätta  att igår vaknade jag upp med tilda och kim,

sen drog jag till ystad för att ha körlektion. och det gick väl.. sådär haha!
fan så mycket lättare annars för
då hoppar man bara upp på moppen och drar iväg och
tänker inte så mycket. aja, kom hem igen halv två och var svinigt trött så

jag gick och la mig och vila lite, kolla one three hill och sånt.
sen tog jag en dusch och gjorde ansiktsmask, målade
tånaglarna, rakade benen osv.. sen drog jag hem till mamma där jag åt kräftor och vitlöksbröd, yummie!
drog ner till byn och träffade emelie vid halv elva, satt och snackade och träffade på lite folk.
sen mötte vi upp kim och sen drog han och jag hem till mig där vi kollade beck m.m..

idag hade jag tänkt tvätta lite och kanske städa lite? äh vi får väl se..
senare mot kvällen ska jag iaf
fräscha till mig och snygga upp mig sen ska jag dra ner till thai och käka med emelie och tilda. trevlans!
och ikväll är det torgfest så vi kommer väl festa till det lite där, kanske drar vi någon annanstans sen, vi får väl se.

i veckan har jag ju som sagt varit själv hemma vilket har varit underbart! och ja somsagt..
mina päron läser bloggen så tyvärr inga speciella detaljer nu ;) men i måndags hade jag skitnice iaf!
sikket röj det blev! så tack alla för det, fast den jag egentligen ska tacka är väl mig själv som
är så snäll och ställer upp med sånt.. som vanligt :) yeye, ni får nöja er med detta.



joppa, bild från i måndags. RÖÖÖJ


joppa, pelle och emelie


tilda


man måste ju börja kvällen med en "hallåcigg"


tog verkligen inga bra bilder, men ni får nöja er med dessa fjuttiga som
jag tog när bara en liten del av alla hade kommit..
men iaf, hade somsagt skit nice och halv åtta på morgonen sussade jag sött i min säng ;)


tilda har varit hos mig hela veckan, här sitter hon och käkar maten som
jag var så duktig och lagade till oss en av kvällarna. kyckling gryta med pommes, voila!
det trodde ni inte om mig va? ;)


efter duschen igår, feeling lika a new person


någon jävla random bild...


CIAO!

13 augusti

fan, hinner knappt uppdatera.. ska hem till min lilla mamma nu och äta kräftor
och vitlöksbröd, fyfan vad gott!
ska sno med mig vår gemensamma laptop som vi
har hos pappa, hem till mamma, so I'll update you later bitche's!

'


kolla, jag kan också leka fjortis ..

8 augusti

tjo bitch

w'zzzzzup?
själv sitter jag och taggar till some sweet music, så jag är på topp as always ;p

blev ändrade planer igår (as always det med). eftersom vädret var dåligt sket jag och melissa i det vi skulle göra och ist åkte jag hem till olivia hunbun där hon och hennes karr hade huset för sig själva. kollade på en film med megan fox, satt vid datan, snackade skit och sen tog vi även en runda ut till spjutstorp med moppen och kollade läget. gjorde en fett knäpp grej också, men inget jag nämner här eftersom jag misstänker att mina kära päron läser my blog? ;) well, kom hem halv ett med en film i handen som jag lånade av olivia. "hooking up! hette den och jävligt kass var den. dom praktiskt taget knullade igenom hela filmen och den hade ingen handling. som en fattig p-rulle typ, isch.

idag har jag varit med elon sötboll :) hämtade henne på stationen kvart i två, sen hyrde vi film och handla hem godis. har bara myst hela dagen och kvällen. såg filmen "total eclipse" som för den delen också var kass. hyrde den bara för att leonardo di caprio var med i den, läste inte ens handlingen ;p handlade typ bara om att han var knullkompis med en skallig gammal ful gubbe, not to recommend om jag får bestämma. såg också "she's the man" som jag aldrig hade kollat på förut men jag tyckte den var rolig som fan. gissar på att dom flesta av er har sett den, men om inte? gör det :)
ja, elin åkte hem för inte så länge sen så tänkte plugga lite på vägmärken och sån skit nu snart.
måste verkligen göra det eftersom jag har min första körlektion imorgon och jag tänker inte floppa den, sådeså!

och just det, jag har huset för mig själv från imorgonbitti till torsdagkväll, så det är bara till att höra av er om ni joinar ;)

so long suckers!




elin inne i filmen och ofc, hennes snusklubba i munnen =)



hata är ett starkt ord, men för svagt för att kunna beskriva mina känslor för dig. skanky hoe

jt

7 augusti, förlåååt!...

... men det är fakiskt inte mitt fel att jag inte har kunnat uppdatera på hela veckan!
min data hos mamma
har fede mycket virus så det är sinnes, drf har jag inte kunnat uppdatera.
har kliat i mina fingrar som tusan
hela veckan men nu kan jag iaf blogga igen eftersom jag är hos pappa tills på fredag :)

jaha vad har hänt denna veckan då? hm, i måndags åkte jag med min familj och mina kusiner till danmark. åkte till bakken där vi åkte karuseller hela dagen och käkade gott. roligare än förväntat faktiskt! roliga karuseller var där också och inte såna fjuttiga barnkaruseller som där brukar vara på såna ställen.. hade skitkul på tågresan hem också, satt och skrattade åt gamla minnen och sånt, haha. kom hem vid ett tror jag? sen sussade jag nöjd.

i tisdags vaknade jag sent, låg kvar i sängen och kollade på unga mödrar och massa andra tvprogram.
sen duschade jag och fixa mig och sånt, sen vid åtta gick jag ner till filmgiganten och mötte melissa aka my bitch ;)
hyrde film och handla godis, var ute några timmar och träffa tomelilla folket och så. sen stack vi hem till mig och kolla på skräckfilm och hade det mysigt :)

i onsdags gick vi upp tidigt fan, redan åtta :s tog bussen in till ystad med mamma vid halv tio och sen hade jag trafiklektion från tio över tio till halv tolv. efter det gick jag och mamma och fixade en massa ärenden, hämta ut mitt nya pass (som jag snart kommer behöva ;)), handlade hem webtester till mitt körkort och lite såna saker. sen gjorde jag även ett till hål i mitt öra, damn i love blingbling! har nu sju hål i öronen, har nämligen gjort två andra i början av sommarlovet också :) sen gick vi och fikade på ett café och tog sen bussen tillbaka till tomelilla där olivia mötte upp mig. mamma insisterade om att jag behövde nya skor, så vi följde med till boan och handlade nya skor till mig. riktigt billiga var dom, kostade bara 79.00 spänn och dom ser bra ut också. så får vi väl se hur länge dom håller... haha. well, efter det var vi kvar i byn i några timmar, träffade på annat folk bl.a emelie, amanda och melissa. hände lite drama som vanligt men det var bara kul. bor man i tomelilla så är man rätt van vid sånt nu.. aja, vid nio tiden gick jag och emelie hem till henne och käkade. sen drog vi vidare hem till mig och badade bubbelbad och kollade skräckfilm. en perfekt onsdag kväll helt enkelt!

i torsdags vaknade jag brevid emelie. vid tio kom olivia också och efter att vi alla hade ätit frukost tillsammans så skjutsade vi hem emelie och sen körde mamma, jag och olivia vidare till ikea. var där hela dagen men jag handlade bara hem en matta och några ljus till mitt rum. olivia och mamma var sinnesjuka där inne, skulle gå och kolla och handla i flera timmar. nästa gång får dom fan åka själva haha! kvällen spenderades med min kära mamma, åt jordgubbar och kollade på film.

igår tog jag tag i mitt rum och städade det någorlunda fint, tvättade min tvätt och duschade. såna nödvändiga grejer ni vet ;p gick ut och solade lite med mamma som låg i poolen och stekte, sen vid tre kom tilda. kollade på one three hill, just love that show. packade ihop mina saker och åkte hem till pappa och klockan sex åkte tilda och jag ner till thairesturangen och käkade vilket var jävligt gott. sen mötte vi upp emelie och träffade lite andra folk, sen åkte vi hem till mig. körde runder med tildas och min moppe haha. lekte även mobil leken igår och jag fick skicka iväg rätt så grova sms till några personer bara för att slippa springa runt huset haha :p men men, jag är inte den som är den ;) svenne kom också ut en runda och snackade lite skit med oss inatt. somnade halv sex imorse, vettifan varför men vi blev inte trötta förräns då.

idag åkte dom andra hem rätt tidigt och jag har bara sofftat.. men får snart dra röven härifrån för jag ska träffa melissa aka my bitch på stationen klockan åtta ;D ska även dra upp till sara en stund och träffa hanne med andra ikväll, sen ska vi ta tåget hem till melissa ngn gång ikväll när vi känner för det :) imorgon blir det träffa elon, bloggar mer då!

see ya, don't wanna be ya ;)



bitche's på stationen



blingbling


yummie!


emelie och jag i bubblorna


"you lookin' at me, huh?"


iskall cola i mitt hjärta (L) haha


och thaimat också! :*

1 augusti, godmorgon!

godmorgon! eller ja, vaknade för en och en halv timme sen men ändå :)
skönt som fan att få sova ut..
i fredags så blev det lite ändrade planer ändå, mamma kom och hämtade mig hos
pappa vid elva och sen körde vi och hämtade upp paulina hos hanna.
åkte hem till mig, kollade på film och satt vid datan och hade allmänt trevligt.
längesen man träffa den bruden, så det var skönt att få snacka lite skit.

igår vaknade vi vid elva och efter en timmes tid åkte paulina hem. jag gick och
duschade och sånt, sen stack jag och jobbade från 14-16. efter jobbet gick jag
ner i byn och snackade med senada, var inte hemma förräns halv fem så jag stressade
som fan för att hinna fixa smink och hår och sånt.. men jag var klar med allt på 55
minuter, rekord förfan haha (a)  sen gick jag och mötte theresia och mathilda och sen drog vi till
rebecka där festen började kl sex. hade riktigt trevligt igår, men det är
som alltid med my "crew";p grattis i förskott rebecka och tack för festen! förhoppningsvis
lägger du väl upp lite bilder på din blogg snart så att jag kan sno några av dig ;)

nu ska jag kolla tv och äta körsbär, sen ska jag ta ett bad.

see ya








snabb update!

hola seniorita!
är hemma från en trevlig kväll hos rebecka där det bjöds på sextonårsfest med härliga dude's, lovely!
tänkte bara säga det, orkar inte skriva mer just nu haha ;p så nu ska jag bara slänga mig i min runda säng och somna till CSI :)

update you tomorrow!



(tur min cam tar så bra bilder (N)..)


en trött johanna, godnatt! zzZZzzZZzZz...

jt -