the sign.



..note to myself:
you are going to change the world some day.
you just don't know about it yet.


14 december, uppe med tuppen!

jag har sugit på att uppdatera, yeah I know. men jag har faktiskt glömt min kamerasladd hos mamma och det är ju bara sååå tråkigt att blogga utan bilder! ska iaf uppdatera om mina senaste dagar i eftermiddag tänkte jag. well, jag vaknade för lite mer än en timme sen, alltså HALV FEM PÅ MORGONEN och nu är klockan HALV SEX och jag sitter och bloggar? is that some crazy shit or what?! haha, satte på mina plåster halv fem och sen kunde jag inte somna om.. är inte ett dugg trött heller vilket är jävligt wierd. men det slår mig väl i bakhuvudet senare under dagen. 07.30 ska jag vara hos gynekologen i ystad. tydligen är jag gravid (?!) igen och nu har jag gått så lång tid att jag måste behålla ungen. and yes it sucks, but what to do liksom? :( ... (haha tänk om det hade varit sant på riktigt?)

nej, bara retards falled for that one. sanningen är att jag ska plocka ut min p-stav, därav plåstrena jag satte på innan. jag kommer dööö av smärta, bokstavligt talat. man har ju fått höra hur ont alla andra har haft när dom har tagit ut sina för att plåstrena inte har hjälpt osv. btw, någon som vet hur "plåstrena" stavas? eller det kanske stavas så? who knooows, nu ska jag börja fixa mig iaf :) ciao!


jag och theo lekte i camen igår, märks att jag är världens bästa storasyster va? ;)

bjuder på ett klipp av min humor denna fredagskväll!


jag älskar dom kärringarna!

10 december, dagens låt!


Godmorgon, bjuder på dagens låt!


fan, jag borde sova

haha ja det borde jag fanemig.. men jag vill inte helt enkelt!

ikväll har jag varit och badat med kim i simhallen, simmade 30 längder. ska dit nästa onsdag igen och ska då simma 40 längder och sen nästa gång 50 osv, osv. älskar att simma! :) efter badet mötte jag upp söta amanda och solade med henne i 16 min. det var ett tag sen sist. väl hemma har jag kollat på paradise hotel, ätit, tjänat ihop 200 kr, gjort mina ansiktsmasker och nu tänkte jag avsluta kvällen med ett one three hill avsnitt. har laddat ner alla säsongerna på datan, love that damn show! efter det ska jag faktiskt sova för jag ska upp kl 06.00 imorgonbitti. efter skolan drar jag, elin, amanda, limpan, thessan och linnea till novalund och shoppar julklappar, ska bli jätte roligt att få träffa alla på samma plats igen!


"so I like what I see when I'm walking pass the mirror!"

see ya, don't wanna be ya!

DAGENS LÅT


8 december, nu jävlar närmar det sig.

godmorgon! eller ja, vaknade helt klockan elva, but still :) sitter här med en kopp oboy i handen och lyssnar på gamla hits från 2005 på mtv. tänk så många hit låtar som man glömmer bort när tiden går? därför är det bra att ha spotify så man kan samla alla ;p strax tänkte jag städa mitt rum, för är det något jag hatar så är det när det är stökigt! det kanske inte märks alltid, när man kommer in på mitt rum, men så är det faktiskt. om mitt rum är ostädat, blir mitt humör en aning sämre, och är det städat så är jag oftast på bättre humör :) för er som inte visste det så är jag lite av en perfektionist, när jag väl är igång och städar så ska ALLT stå rätt på sin plats, inte ett damkorn får synas osv. det kan man kanske inte tro om mig, men that's the way it is :)

btw, idag är det ju den 8 december.. det går med raska steg till julafton och nyårsafton, sweet! ska snart börja handla julklappar på riktigt, tycker det är skit kul. måste även fixa en nyårs outfit! och det måste vara snart för jag vill inte stressa detta året.. men whatevah, I deal with the problems when they come! :)

JUST FAN! jag ska ju egentligen bygga på mina naglar kl. 15.00 idag kom jag på! ah, får ringa in och ändra tiden eftersom jag och johanna bestämde att vi ska ta det om ca en vecka ist, så att dom verkligen håller till nyår.

nej, nu ska jag maxa mina högtalares volym with some wonderful music och sedan städa, so...
smell ya'all later!

never give up, it's such a wonderful life. (originalbilden till bloggens visningsbild -->)

long way to happy

fan, jag kan inte bestämma mig med vilken meningslös mening jag ska börja detta meningslösa inlägget med. <--men se där, där har jag den ju. detta har varit en såndär dag då.. då man blir lite halvt äcklad och allt och alla. jag har såna dagar ibland. jag vet inte rilktigt vad det beror på. jag vet bara att det är något som saknas, och så har jag känt länge. det känns som om jag går och går men kommer ingenvart. vafffaaan kompisar. give me some love or something. hoppas detta ändrar sig om någon dag, för det gör det alltid. jag ska ta mig i kragen lite halvdant imorgon och göra mig själv lite gladare. ska stanna hemma från skolan, gå upp relativt tidigt, duscha, storstäda mitt rum, vika min tvätt, sola och avsluta min kväll genom att ladda ner en schysst rulle. och sen ska jag somna tidigt också! det är sånt som gör mig på bättre humör, enkla vardagsrutiner som man har glömt bort under en tid och sedan skärper sig med igen. att hjälpa mig själv, att hjälpa andra, att få känna mig en aning duktig, då blir jag glad! aaah skitsamma, imorgon är en ny dag och egentligen så är jag en positiv människa (jag brukade vara det iaf..) så jag lovar er, imorgon ska jag vara på gladare humör!

godnatt!

kom ihåg, en stark människa är endast en stark människa om den har mod till att våga visa sina riktiga känslor.




DAGENS LÅT


jag måste verkligen ha varit trött igår...

jag la visst bara in kavajen under "dagens shopping" igår? och det var inte det enda jag köpte. jag var på väg att köpa både det ena och det andra. MEN jag tog mig själv i kragen och behöll en del av mina pengar ist för att köpa upp dom på trosor, halsdukar och diverse skit. kom även på att jag måste köpa julklappar + att jag ska bygga på naglarna om några dagar. det gäller att hålla i sina pengar ibland ;)

här har ni dom två andra sakerna jag köpte igår:


vantar, 60 kr

skitsöta örhängen för endast 30 kr! blev helt förvånad.

nej, nu ska jag gå och fräscha upp mig inför skolan, måste dra om fyrtio minuter typ. see ya!

och btw, JULIA: jag uppdaterade faaaktiskt en hel kvart innan du la den kommentaren igår (a) hehe <3

i'm just another dramaqueen

tänkte bara slänga in några bilder från dom senaste tre dagarna innan jag går och lägger mig, är nämligen väldigt trött.



bilder sen julmarknaden på tivolit i köpenhamn. där var otroligt fint framåt kvällen när man
kunde se alla ljusen överallt. åkte fritt fall ca 10 gånger, iiih vilken jävla adrennalinkick!
alltid lika roligt!


synen som ni ser ovanför denna texten, var det jag spenderade min dag på igår.
mös med min tre veckor gamla kusin NOEL, så jävla goooo! han somnade varje gång han
låg i min famn (a) kusinens favorit, indeed.


DAGENS SHOPPING;

köpte denna kavajen fast i svart, den på bilden nedanför. tog denna bilden
från h&ms sida eftersom min kära mobilkamera inte riktigt klarar av att själv visa
hur fin kavajen är :-) sitter riktigt bra på!






när jag kom hem till mormor nu på kvällen gav hon mig dessa fina smyckena som hon
köpte i Spaninen när hon var där. visst lyckades hon bra med sina val?


detta armbandet har jag glömt att visa för er, men det köpte jag iaf häromveckan
för 100 spänn på lindex. skitfint!

nu ska jag bädda ner mig i kims sköna säng och sakta men säkert stänga mina brännande och trötta ögonlock.
hörs imorgon! love

Godmorgon!

håller på att göra mig iordning inför danmark, här har ni dagens låt så länge! that's some fat shit, hähä


changed planes

haha, det blev såklart helt ändrade planer nu, men det är lugnt för jag var 100 procent förberedd på det ;) men det gör inte mig något, för jag har mega mysigt med tända ljus, godis, ananas/papaya youghurt och en hel drös med desperate housewives avsnitt! :D nog fan tur att jag stannar hemma ikväll eftersom jag ska stiga upp kl åtta imorgon :o

haha här har ni ett klipp från avsnittet jag just nu sitter och kollar på, i love it!:

"oh don't play victim with me! I have to walk in heels all day long, you can just sit in a chair and roooll" HAHA!

if nothing goes right, go to left!

hello there!

nu har jag varit uppe i hela fem och en halv timme, kan ni klå det va? :D haha usch nej, det är ingenting att försöka klå, somnade halv sex imorse och steg upp klockan tre x) på dessa fem timmarna har jag iaf dammsugat och torkat golven på nedanvåningen, duschat, handlat med pappa och petra och ätit en skitgod middag! ikväll skulle jag & joppa egentligen åka till malmö, åka limousine och festa haha :p men vi får ändra våra planer eftersom mesen som egentligen skulle köra oss till malmö, vågar inte pga väglaget. i vilket fall som helst så kommer joppa strax hit och vi ska föra lite här. så just nu ser det ut som att vi ska åka och festa i ystad hos elna (den snälla strippan som jag alltid kallar henne, haha) ist, men vi får väl se senare vart vi hamnar :)

imorgon ska jag åka till danmark med pappa och petra, och en jävla massa folk från IF Metall. vi ska till köpenhamn och vara där hela dagen på julmarknaden på tivolit :) alla ska ta bussen härifrån 9.45 och det kommer säkert ta lång tid att köra i denna snön.. men det tycker jag bara är mysigt :)
hur som haver, här får ni lite bilder:


så här såg det ut när frida och jag skulle gå hem till jimmy förra fredagen.
tog en hel timme och jag trillade tre gånger mitt på vägen haha!


världens goaste tomtenisse

dagens inköp:

mums fillibabba!


dagens middag som förövrigt var jätte god.
är jag en topp bloggare nu när jag lägger ut bild på min mat? pfft ;)

hörs senare eller imorgon! LOVE

VECKANS BABE








CHANNING TATUM! en grymt jävla snygg karr, damn! tänk att ha en pojkvän som hans rollfigur var i "Dear John"? åååh, bara såå to die for!
grr :*

ni kanske har märkt att veckans babe mest blir killar som är mörkhåriga och brunögda på min blogg? det är för att jag älskar snygga, mörkhåriga, brunögda grabbar! och jag har alltid gjort det ända sedan jag var liten. visst, det finns blonda killar med blåa ögon som också är snygga, men mörkhåriga är snäppet bättre ;) samma sak med tjejer, jag fullkomligt älskar svart/mörkbrunt/brunt långt, fint hår på tjejer. det är mycket snyggare med svart än blondt enligt mitt eget tycke helt enkelt. btw, du glömmer väl inte att ringa mig ikväll channing tatum? ;)

DAGENS LÅT


en gammal 90 tals låt, men jag diggar den! bäst är den precis i början och i refrängen ofc,
jag blir alltid lika taggad ;p

here you go

i'm back! har precis kollat klart på paradise hotel och ana gina show. fyfan vad ana gina är härlig haha, speciellt när hon spelar syster khadidje! jag skrattar alltid lika mycket när jag får höra henne :D och bra att julia fick stanna kvar i ph förresten, hoppas nu fan att hon står fast vid sina ord och lyckas slå ut johannes! fattar inte hur en sån snygg brud som julia kunde falla för johannes från första början. han är ju liksom.. skitful? aya, vad har ni haft för er idag då? :D själv vaknade jag upp brevid madde & michaela i min pappas säng haha. dom spenderade natten här igår eftersom vi hade hela huset för oss själva. vi kollade på "skräckfilm", snackade skit och åt chokladpudding. mysigt! avslutade natten med ett par avsnitt av desperate housewives säsong 4, sen sussade vi sött vid halv fem.
denna dagen har dock bara bestått av att relaxa till max! är ledig från skolan imorgon, vilket är skönt. har bara varit i skolan en dag denna veckan pga snöovädret. så "fruktansvärt", va? ;) nej nu ska jag kolla på oändligt många avsnitt av bästa desperate housewives och efter det ska jag nanna, när jag blir trött vill säga. sleep tight!


for the record, idag så fyller min första tatuering fem månader! haha ;)

återkommer people!

ska kolla på kvällens avsnitt av paradise hotel nu, vem åkte hem egentligen? :D återkommer senare poeple!

HOT OR NOT?



HOT:
1. att det bara är 24 dagar kvar till julafton, wohooo! fan vad jag ska handla julklappar dom närmsta dagarna, love it! nästan roligare att ge bort julklappar än att få.



2. ATT BARCA VANN MATCHEN IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!


NOT:
som dom flesta vet så är falska människor något jag avskyr. jag har stört mig på denna sak så himla länge nu. jag bara måste få låta mina fingrar flöda över tagenterna angående detta :)

det finns en tjej här i tomelilla som jag bara inte tål. uppriktigt sagt, jag AVSKYR henne. hon har gjort så mycket skit för sig själv, helt ärligt. det finns inte många personer som bor i denna hålan som varken gillar eller umgås med henne, just för att hon är otroligt omogen och rent ut sagt, blåst. jag var med som åhörare till en rättegång förra måndagen som stod emellan denna tjejen och en nära vän till mig. den andra tjejen stod tilltalad för misshandel på min vän. i rättegången ljög den här tjejen så fruktansvärt mycket om vad som hade orsakat att hon misshandlade min vän osv. hon sa bla att min vän och "hennes gäng" hade mobbat den här tjejen under tiden som hon gick på högstadiet. att hon hade fått utstå både inknuffningar i skåp och blivit kallad hora m.m. jag satt där och lyssnade på hennes lögner utan att få säga ett ord till henne. och det gjorde mig förbannad, riktigt jävla förbannad. för sanningen är att det var JAG som blev förnedrad på detta sättet av hennes lilla tönt "gäng" när JAG gick i sjuan. inte hon. JAG. kan ni då förstå hur arg jag var när hon vände på rollerna och använde vad hon gjorde mot mig till sin egen fördel? jag fick sitta där och lyssna på hennes lilla snyft historia om hur synd det var om henne och blablabla. hon tillochmed LOG när hon berättade sin historia, och i pauserna gav hon oss blickar som "jag är överlägsen". hur hon nu hade tänkt att tjäna på det i en rättegång förblir en gåta för mig. som tur var fanns där en film på den här misshandlen och rättegången slutade med att tjejen ska betala min vän 5.500 kr + att hon ska ha 35 timmars ungdomstjänst.
när hon hade fått domen och gick ut ur rättsalen började hon störtböla och sa "jag ska fan inte ge henne några pengar" osv. sedär, så går det visst när man sitter och leker tuff från början ;) skrattar bäst som skrattar sist, din jävla idiot.
PAYBACK IS A BITCH, BITCH!


this one is for you, geek!


yeeeeeah

men tjaaa!.. w'zuuup? jag har inte uppdaterat, I know. so what? I'm still a rockstar shalala! hähä ;)

vet ni vad jag hittade på i fredags? jag åt på pizzaboden med frida och kollade sen bio med henne. paranormal activity 2 blev det, som för övrigt sööög lika hårt som ettan. eller okey, tvåan var SÄMRE än ettan! efter bion gick vi i en timme, med snö upp till knäna, hem till jimmy där vi sedan kollade på film, snackade skit och slaggade för natten. det var mycket trevligt att få träffa dom eftersom det var ett tag sen sist.

i lördags tog jag tåget hem vid två och var sedan hemma hela kvällen. skulle egentligen in till åhus och festa men fick ställa in. fick så in i helvetes ont i magen så det går inte ens att beskriva smärtan med ord. måste fan ha blivit matförgiftad av dom som jobbar på pizzaboden alltså. dom spottade säkert i min mat! hehe ;) var såhääär nära på att åka in till akuten, men när vi väl skulle åka så avtog smärtan helt plötsligt.. vettifan vad som hände med min mage den kvällen, men some crazy shit var det iaf. aya nog om det, har varit hemma ända sen dess. jag har både varit innesnöad och "innesnöad" if you get what I mean. pga detta så kunde jag sova till 15.00 idag, vilket nu är orsaken till att jag inte sover vid denna tiden. om ni undrade. har inte kunnat sova på hela natten, är helt pigg. paradise hotel och ung och bortskämd avsnitt (btw, JEAN PIERE SKA UUUUT! fula fanskap) , har underhållit mig denna natt.  men jag ska faktiskt till skolan idag, ska snart gå och göra mig iordning så slipper jag ju stressa! slipper ju även att oroa mig över om jag kommer upp idag eller ej :)

bjuder på lite nygamla cambilder också innan inlägget avslutas. puss!



man kan ju undra vadfan jag gör här?




jt -