DAGENS LÅT


FACELOOK


har bruna linser på mig btw!

släktkalas

jag har precis stigit upp ur ett varmt bad med ångbastun på, riktigt härligt nu när det är så himla kallt ute. klockan 18.00 kommer min moster och hämtar upp mig, vi ska nämligen dra vidare till min kusin amanda som fyller 15 idag. vi ska käka gott och ha det trevligt. ska också passa på att mysa riiiktigt mycket med min nyfödde, lille kusin. ska pussa itu han, mmmwaah :* nä, vi får höras senare. jag önskar er en fortsätt trevlig torsdagskväll! :)



HOT OR NOT?


(haha måste verkligen skaffa en finare bild än denna..)

NOT:
pälsmössan!
visst, den kanske är varm och "inne".. men fysatan vad ful den är! det blir bara oftare och oftare som man får se små modebögar bära den här vidriga pälsmössan bara precis för att den är "inne". jag skiter fullständigt i om den är inne eller ute, jag skulle aldrig få för mig att sätta på mig en såndär björnfitta på huvudet och sedan gå ut med den! tycker bara den är soo last year, ärligt talat :-)



HOT:
SNÖN HAR KOMMIT! och det diggar jag starkt! hellre snö och kallt, än blåst, regn och kallt som vädret har varit nu hur länge som helst. dessutom älskar jag julen till max och snön ger mig verkligen en julkänsla. nu är det fanemig inte långt kvar till julafton, woho! det enda som lär bli negativt även denna vintern är att man ibland får svårt att ta sig dit man vill. förra vintern blev ju jätte många bussar osv inställda + att mamman min alltid ska dilla om att hon är orolig när jag ger mig iväg ut på vägarna, hähä. men man får ta problemen som dom kommer helt enkelt ;)



nej, nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av paradise hotel och sen ska jag nanna! puss på er

DAGENS LÅT


under ytan

jag sov till kvart i två idag. gissa om det var efterlängtat? har precis hoppat ur en lång, varm dusch och nu sitter jag här i mina mjukiskläder med en ansiktsmask. innan dess städade jag mitt rum och tvättade min tvätt. nu ska jag gå ner till min kära mamma och titta på en film med henne som jag laddade ner förut. under ytan heter den, med mikael persbrandt. har sett den en gång innan för längesen och den är verkligen sevärd!


såhär mysigt har jag det right now!



trailern


jt

like a G6!

har pecis kollat på roast på berns, så jävla råsköna är dom! jag är ledig imorgon, vilket förklarar att jag är uppe och skriver så här sent. jag ska sova ut hur lääänge jag vill imorgon! fett skönt.
ska ta vara på min lediga dag genom att göra dom sakerna man nästan aldrig hinner med annars, tex då som att sova ut, städa rummet, tvätta klart, SOLA osv. ta en långdusch ska jag fan också göra. sen får jag se vad mer jag hittar på med :-)

bjussar på dagens låt också, äckligt bra är den och den har spelats om och om igen i mina högtalare under dagens gång. jag kommer definitivt sitta och tagga till denna låten resten av veckan, i väntan på helgen då det ska hända grejer!


wanna break me down? you've gotta long way 2 go

yeee.. har inte uppdaterat nu på typ 10 dagar.. men skyll inte på mig, skyll på idioterna i min omgivning som fått mig halvt psykiskt obalanserad :-) men nu är jag back on track! tänkte lägga in lite bilder från dom senaste dagarna, har hunnit med att göra rätt mycket.


tjejkvällen jag hade hemma hos mig i början på lovet


YOU HAD ME AT HELLO


har fått en till kusin, är helt förälskad


har hunnit med att baka ett antal gånger, jag borde kanske bli bagare?


var hemma hos farmor en kväll och käkade skit god middag. hade precis haft
utvecklingssamtal, där dom förresten nämnde att jag var jävligt begåvad i skolan.
sug på den :*


var på lokalfest i gladsax i fredags där vi röjde hela stället!


har klippt lugg också. a new me.

jag kan förlåta, men jag glömmer aldrig.

truth is, everybody is going to hurt you. you just gotta find the ones worth suffering for.


kan ni gissa vad som ligger i mitt paket? :D


the secret of life



Det har stängts en dörr
till mitt dunkla sinne.
men kvar är minnena från förr,
någonstans långt där inne...


fredag i blodet

är i skolan atm, håller på med ett fördjupningsarbete om sinnesorganen och det går väl lite sådär.. lite svårt att jobba eftersom vi sitter vid datan och då vill man ju kolla in lite roligare sidor också ;) vad händer ikväll kärt folk? själv vet jag inte inu, får väl se vad som händer. det brukar bli att jag bestämmer i sista minuten haha. jag är iaf sjukt trött idag, FAST jag somnade halv elva igår och vaknade sju? jag tillochmed låg och drog mig i tjugo minuter imorse för att jag var så trött. hm, det här med min sömn är verkligen ett mysterium. fattar inte var all min trötthet kommer ifrån. ayah, är nog hemma vid halv tre idag skulle jag tro. hoppas att min tandblekning har kommit då! inte för att jag behöver en tandblekning, men vem tackar nej till en aning vitare smile? :)

well folks, have a nice day!


bilden är tillägnad dig, ditt äckliga, jävla svin.

syns du inte, finns du inte

HAVE TO DO LIST:

• Ringa frida tidningen om filmen jag ej har fått ännu - CHECK!

• lämna svarsblankett till polisen - CHECK!

• hämta ut mitt körkort - CHECK!

• ta ut värdebevis från banken - CHECK!

• handla nya ansiktskrämer - CHECK!

+ handlat ingredienser till kanelbullarna - CHECK!

såhär duktig har jag varit idag! :D feel's good. har bakat kanelbullar med felix också ju, skitgoda blev dom och jag har precis tryckt i mig en eller två ;)
nu har jag haft alla mina ansiktskrämer i fejjan, så nu tänker jag hoppa ner under täcket. behöver så mycket sömn jag kan få med tanke på hur lite jag sov inatt. puss!


titta, jag kan också leka fjortis!

kolla vad jag nyss klickade hem


ett tandblekningskit från denna sidan www.beconfident.se! det kostade bara 329 kronor och varan skickas fraktfritt. nämner man dessutom "Egoina" som kampanjkod som jag gjorde, så får man hela 10% rabbatt. och eftersom jag beställde varan innan kl. 17.00 idag, så ska den vara levererad till mig by tomorrow. hur fint är inte det liksom? jag hoppas och tror att det kommer bli ett finfint resultat :)

i skolan

jag sov inte många timmar inatt, somnade vid två, halv tre skulle jag tro och vaknade relativt pigg klockan sex. rekord! just nu sitter jag i skolan och gör inte alltför mycket. har karaktär hela dagen och det är som vanligt chill. har alltid tillgång till data och vi kan göra lite hur vi vill :) slutar klockan två som vanligt och efter det ska jag hem och ta hand om lite ärenden som måste göras! kan inte skjuta upp det längre, känner att tiden börjar rinna ut.. sen ska jag även baka kanelbullar med Frelix (haha). vi blev så sugna på det igårkväll så vi bestämde att vi skulle göra det idag :)

HAVE TO DO LIST:

• Ringa frida tidningen om filmen jag ej har fått ännu

• lämna svarsblankett till polisen

• hämta ut mitt körkort

• ta ut värdebevis från banken

• handla nya ansiktskrämer



så får vi väl se hur många punkter jag lyckas checka av innan dagens slut.. ;p

smell ya later people

kan inte sova

jag kan inte sova, så gissa vad jag gör? jag ligger och kollar på roast på berns och jag totalt skrattar ihjäl mig! de människorna har verkligen min humor! haha riktigt sjukt roligt program. innan dess så har jag kollat på gamla foton från när jag  var liten och hittade även min gamla hemkunskapspärm från sexan, som jag satte in nya recept i. det väcker verkligen många minnen. och gud vad söt jag var när jag var liten!


and yes, jag är blond på riktigt!



Makt är som oskuld. Det är inget man får, det är något man tar. - Petra mede


skänker en godnatt låt, haha

respekt för att han lyckades kroka tag i 50 cent! chelsea gjorde det möljigt, men ändå fett. jag menar, vi har väl alla sett grabbens andra videor? :D (förresten är det en grabb? eller en liten man? eller en dvärg? måste väl vara en dvärg? guess I'll never know)



här har ni två andra underhållande videos som den rolige lille killen (grabben/mannen/dvärgen/whatevah) har gjort!



VECKANS BABE



...är Måns Zelmerlöv! killar som sjunger, sitter högt upp på min HOT-lista! hade en liten crush på honom när jag var ca 13 år skulle jag tro? och jag tycker fortfarande han är lika snygg nu som då :) träffade faktiskt han på tingvalla en gång när han uppträdde där, och jag var bara sååå stolt över att han sa hej till mig och kramade mig + gav mig en autograf på armen. fick även en autograf på en papperslapp som jag har kvar i någon av alla mina lådor haha, så sött.

det hade inte varit fel att få byta plats med Agnes här ;)

look what you've done to me.

hej. har inte uppdaterat på grund av personliga skäl. har hänt en jättejobbig sak som jag håller på att ta mig igenom. ingen anar hur svårt det är, hur hemskt det var att behöva bli förnedrad på det sättet. ingen förstår på riktigt och det märker jag verkligen. jag är så besviken på så mycket, på så många.. efter denna händelsen så har jag blivit välidgt "anti" mot allt och alla. jag har sagt byebye till en som stod mig nära, pågrund av att hon inte alls är pålitlig. jag har vetat detta hela tiden att hon är en falsk tjej, men inte försen nu vill jag inte ha med henne att göra. innan tänkte jag att "jag måste ha henne som vän för vi har ändå varit vänner länge, och när jag väl är med henne har vi kul", men nu efter den händelsen som jag tvingas gå igenom så har jag verkligen blivit "anti". jag har inte längre problem med att kicka ut någon från mitt liv som har varit en nära vän till mig om denne gör det minsta fel. jag har sagt hejdå till många på senaste och inte bara just den här tjejen. kanske låter det knäppt, men jag har blivit så otroligt sårad av denna händelsen så jag vill mest vara ensam, akta mig för andra människor eftersom risken finns där hela tiden att bli sårad. innan var jag liksom tvungen att få "mitt sista ord sagt" när jag sa hejdå till en "vän", men nu vill jag inte ens ha det där sista lilla sista ordet sagt, jag vill bara aldrig mer ha med dem att göra. jag bara bestämmer mig för att jag inte vill ha med den personen att göra och sen blir det så. jag tar bort henne på facebook, raderar hennes nummer och tittar inte ens på människan när jag ser henne på stan. innan hade jag brytt mig och tänkt på gamla minnen osv om jag sett personen, men nu är personen som luft för mig. det är en konstig, ensam men en skön känsla som jag har fått. jag har blivit lite av en enstöring efter vad som hänt mig. men det är inte alls konstigt, det som hände mig har verkligen satt sina spår. det trodde jag faktiskt aldrig att det skulle hända mig, jag har aldrig förrut låtit något som någon annan gjort mot mig, såra mig så här mycket. jag blev verkligen skadad av den händelsen, men ingen förstår. det är alltid samma gamla visa "jag förstår, jag finns, det fixar sig, blabla". men fyfan vad skönt det hade kännts om en enda person hade bara tagit tag i mig och kollat mig i ögonen, kramat mig hårt och länge och sagt "fyfan vad jag är glad över att du lever". jag är hela tiden ledsen innerst inne för vad som hände, och för vad som kommer hända härnäst. men tro mig, du kommer aldrig undan med vad du har gjort. även fast jag har gått ner mig själv så pass mycket just nu, så skulle jag aldrig få för mig att någonsin acceptera vad du gjorde mot mig. jag har stått upp för mig själv och anmält dig. samtidigt som jag är förstörd så har jag också lite av min starka sida kvar, jag står upp för mig själv och tänker inte låta dig komma undan. jag kanske räddar en annan tjej från att bli behandlad på samma vis och gå igenom det jag nu får gå igenom, genom att låta dig ta ditt straff. för du kommer få sitta ditt straff, på ett eller annat vis. jag kan fortfarande inte riktigt förstå att du gjorde som du gjorde mot mig. du anar inte, du anar verkligen inte hur mycket du skadade mig, både i själen och på min kropp. för första gången på länge i mitt liv har jag blivit trasig.

sen vill jag också tillägga att jag är ändå glad över dem vänner jag har, som har visat sitt stöd på sitt eget sätt. vill inte försumma er bara för att många andra har sårat mig. men nu vet ni hur jag mår.


hemmafru?

har inte tid att skriva alldeles för mycket, men jag har precis dammsugat, käkat frukost och plockat ut ur diskmaskinen.
ikväll ska jag ha en liten tjejkväll med sex tjejer från min klass, så lite fint måste här ju vara! det kommer bli jätte mysigt, vi ska laga tacos, käka chokladpudding och kolla massa skräckisar :D sen nannar tjejerna här :) nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, vill känna mig fräsch.. smell ya later!




sikta mot stjärnorna när jag var typ.. åtta? haha, kan ni se vem som är jag? ;)
(den ståtligaste tjejen i mitten)

hemma från bion

filmen var helknäpp haha, and i loved it! fick många skratt av den sjuka filmen :) stannade kvar en timma efter bion och snacka med amanda som jobbade där ikväll, trevligt. så nu är jag hemma igen, eller ja, har varit det i en timme :)

funderar på att sätta på en film och lägga mig under täcket. eller kanske läsa lite ur min ny inköpta bok? köpte carolina gynnings andra bok "ego woman", som är en efterföljare av hennes första bok "ego girl", för ett par dagar sen. ego girl kom ut år 2005 och när jag läste den var den väldigt bra, full med drama och diverse crazy thing's, just the way I like it. en bok i min stil helt enkelt. så jag tror att ego woman är lika bra som den första, har läst ca 40 sidor av den och än så länge har den fångat mitt intresse till fullo :) nej men jag väljer nog att kolla lite på tv (mamma ringde precis och berättade att jag skulle slå på 5an där raw comedy club går) och SEN läsa ett x antal sidor innan jag ska slagga. om ni har tur kanske jag slänger in ännu ett inlägg innan läggdags, men det återstår att se.. ;)



nu sticker jag, vi hörs sen!

det blir filmen "i rymden finns inga känslor", hörs senare!


facelook

första november

jahapp, får väl ta och uppdatera lite rejält känner jag.. ;p dock har jag glömt min mobilsladd hemma hos mamma, så det blir dåligt med bilder. iaf, tänkte dra min helg lite kortfattat :) i fredags efter skolan var jag kvar i ystad i några timmar, kolla bland annat på halloween utstyrelser med olivia och andré :) när jag väl kom hem så körde jag och lisa ner till bo ohlsson och handlade lite "nödvändigt skit" även där. senare på kvällen åkte jag till michalea och andré som hade lite chillkrök i andrés systers lägenhet. melissa, michelle, johanna, madde, koffe och lee var också där. det var helt okej, var hemma vid halv två.

i lördags steg jag upp vid elva och duschade, rakade benen, åt osv.. körde och jobbade från klockan 14-16. när jag kom hem började jag fixa mig direkt inför kvällens festligheter och 17.52 tog jag tåget till ystad. hamnade sen i glemmingebro hemma hos poppe och olivia där jag fixade mig lite till :) var utklädd till en sexig djävul, grrr ;) sen förade vi även lite hemma hos jonas, i väntan på skjuts. vid halv nio drog vi ut till löderup, till "gröna ladan" där wilhelmina hade fest. kände igen ett antal ansikten, men resten var okända för min del :p det var inte riktigt min "typ" av fest, så vid elva kom mormor och hämtade mig och körde mig till spjutstorp där joppa och koffe hade lokalfest. joppa och jag dansade på borden, någon hällde en hel ketchup flaska över en sovande marco, "någon" sprutade med brandsläckaren både inomhus och utomhus, och några strulade med fel partners. hade trevligt, samtidigt som det hände en del drama, men det är som vanligt med folket i min omgivning ;)

igår hade jag en riktig "bakis dag" fast jag inte drack en enda droppe alkohol i helgen. på kvällen körde jag hem till melissa, kollade på beck och gullade med hennes småsyskon, sen gick vi och la oss. idag vaknade vi redan tjugo i åtta, skulle på rättegång klockan nio med den tjejen som "smet" förra gången. när vi väl satt på tåget mot ystad ringer melissas mamma och berättar att rättegången är INSTÄLLD eftersom tjejen som är åtalad skulle till tyskland under lovet. HA-HA, eller vad?!

du kommer ändån inte ifrån detta, ditt jävla socfall. men det är bara bra för oss att du gör det värre för dig själv ;) i slutändan kommer du att få stå för dina oansvarsfulla handlingar.


fick åka hem till melissa igen, åt och sov och klockan två körde jag till tandläkaren. såg bra ut i munnen haha, har inte haft ett enda hål i hela mitt liv.

känner att detta blev nog ett väldigt långt "kortfattat" inlägg ;p aya, för tillfället sitter jag brevid min lillebror som också spelar data, haha förjävla söt är han. nu hade jag tänkt att gå och ta en bit att äta, är super hungrig! ikväll ska jag på bio med emelie h, hennes tjejkompis och hennes pojkvän. antagligen hörs vi efter det! :)

bjuder på en dagens låt också, snodde den ifrån emelies blogg; emeliesjuicydetails.blogg.se.


jt -