sitter i skolan

godmorgon på er!

sitter i skolan just nu, sitter och diskuterar olika piercingar med emma, pernilla och johanna. haha jävligt roligt faktiskt. har ju omvårdnad hela dagen somsagt, ska leta reda på någon tråkig fakta om FN, WHO och folkhälsoinstitutet m.m. inte ett dugg krävande faktiskt, men det är det inget som är på denna skolan. helt ärligt, vi behöver typ inte göra ett skit.. vi får aldrig läxor och dom uppgifterna vi får som vi ska göra är superenkla! iaf är dom det för mig. nogbabblat om plugg, ikväll blir det festa! antagligen.. bros på var vi ska festa och med vem helt enkelt :) kanske blir en hemmasittar kväll till slut? inte för det gör mig något. jaaaja, vi får seee. gud sån beslutsångest man kan ha ibland.

nej nu ska jag plugga vidare, see ya!


VECKANS BABE! = ...

... = RONALDO! hur jäkla delicious är inte denna killen liksom?! mmm tänk att få smaka på honom haha ;p att han är en sportkille är ju ett plus dessutom! damn he's hot... oj. oj. oj.

dreggelobjekt..... slörp


tänk er töser, att kunna få checka av denna läckerbiten från sin
"to do list" innan man dör ;)


godnatt på er

VILL NI VETA HUR DET GICK FÖR MIG PÅ FÖRARPROVET IDAG?!?!?! nej det vill ni inte....
haha, jag hade ETT POÄNG ifrån att bli godkänd, EEETT! fyfan vad irriterande, jävla kärring var hon som inte ens kunde godkänna mig ändå.. dålig stil, bitterfittan hade kanske inte fått ett ligg på länge? ;) who knows... aya, bättre lycka nästa gång eller vad säger man? :D ska antingen skriva om det den 19 okt eller den 29 okt, eller tidigare om någon frånanmäler sig. men whateva, har hela livet på mig, ingen brådska!

well, för övrigt har detta varit en bra dag. sov ungefär sex timmar inatt, men vaknade pigg ändå. var i skolan till kvart i tolv sen gjorde jag då mitt lyckade förarprov (y).. sen tillbaks till skolan, satt och svor över provet i några minuter med dom andra som också tyckte det var för jävligt, sen in på lektion i två minuter och sen slutade vi för dagen! tog tåget hem med pernilla, kom hem halv tre, kollade på en film och sen... somnade jag och sov till klockan sex, haha. no good, men det var riktigt härligt iaf ;D har blivit så nu i några dagar, bara det inte blir en vana så är det lugnt.. (a)

just nu ligger jag hemma hos min mormor & morfar, fick sånt sug efter att sova över här inatt så det ska jag göra också :)
imorgon börjar vi halv nio som vanligt, har karaktär (omvårdnad) hela dagen vilket är jävligt soft faktiskt..
sen på fredag är vi lediga, tjoho! har inplanerat att vi ska festa lite hos ronja imorgonkväll, men vi får väl se vad jag bestämmer mig för =)



playing with the cam

jag och kim för tio minuter sen, ett av mormors fosterbarn :)

pluggggtime!

Men tjenare, sitter här nyduschad och fräsch i mina myskläder. har en stor kopp varm choklad i handen och mina AM-böcker ligger brevid mig. dags att plugga vidare snart, läste 130 sidor igår. ska skriva upp imorgon.. så får vi väl se om jag klarar det :)

idag har jag inte varit i skolan. istället sov jag länge, städade mitt rum plus lite i badrummet, duschade och efter det använde jag alla mina ansiktskrämer vilket kändes jävligt uppfriskande. ska även tvätta en del av min tvätt så fort brorsan har tvättat klart sin :) ska dra ner i byn senare och sola med emelie så fort hon ringer. för övrigt så hatar jag detta datumet, skulle slitet det i bitar om det bara gick :) who's to say it would'a worked and who's to say it wouldn't have?..

och förresten, jag berättar om min helg i ett annat inlägg, kan iaf säga att det var den galnaste på länge.. ;)
nu måste jag sätta igång och plugga igen, ni får ha det så bra så länge!

puss




GRATTIS ON YOUR SWEET 16 THESSAN!





förritiden, goda minnen det...

hoppas du har haft en bra dag babo! (L)

trevlig dag!

hej!

började skolan halv ett idag, hur skönt som helst! hade matte i fyrtio minuter sen slutade vi haha. inte precis lönt att komma dit men ändå.. efter skolan stack jag, olivia, hanna, jasse och beate till h&m och kollade lite kläder. jag och olivia fixade clubkort och jag handlade även en ny höstjacka som jag gillar jätte mycket. alla vi fem sprang runder i hela affären och provade olika kläder haha, beate och jasse tillochmed stod och sminkade sig med h&ms smink :p

efter det drog vi till espresso house och fikade. riktigt gott! satt där i närmare en timme och pratade och hade det mysigt :) sen kom olivias mamma och hämtade mig och henne och sen skjutsade hon mig hem. har varit hemma i en timme nu, har kollat runder i olika bloggar osv.. ikväll/inatt är jag själv hemma eftersom pappa och theo är hos pappas flickvän. så emelie kommer strax hit och tillbringar kvällen/natten med mig :) ska ner och hyra film och lite sånt sen hade vi tänkt.

nej nu ska jag ut och se om där är något i frysen som jag kan laga till middag ikväll!

peace


TURKEY 2010



när jag piercade mig en av alla utgångar!tilda fick manikyr in tha pool :* jag & simon lelle

VÅRA PINIACOLADA DRINKAR!

20 september, god jul..

hehe.. jaa, jag ÄR hemma! och har varit det nu ett tag.. har bara inte orkat uppdatera, men kom hem förra söndagen klockan sex på morgonen. har haft det underbart i turkiet! ni som inte var med kommer aldrig förstå känslan. jag hade the time of my life där nere, så sjukt härligt. har skapat många nya kontakter och jag håller fortfarande kontakten med några av dem. ett jävla plus är att jag är brunast i stan nu haha! tyckte inte att jag var så brun när jag skulle åka hem från turkiet men sen när vi kom hem till kalla Sverige, oj.. tjena blekfisar liksom! :D nej.. ingen/ingenting klår vad vi fick vara med om i turkeyland, kvittar vadfan det är. tro mig, I'll be back! nästa år antagligen :)

väntar just nu på att PJ (en engelsk kille som vi blev vän med) ska lägga in bilderna han tog från turkiet, och att tilda ska lägga in dem så att jag kan lägga in dem här! min mobil gick nämligen itu några dagar in på resan i turkiet.. har nu en lånemobil iförsig, så ska kolla snart om jag kan lägga in bilderna jag väl hann ta :) men såfort jag får bilderna från PJ och tilda kommer ni få en bildomb!

förresten, jag är nygaddad igen! och ny piercad. jag var rätt busig där nere om man säger så.. ;)



min nya tattoo. handgjordes speciellt bara till mig eftersom jag inte vill
ha något som någon annan har :) den representerar verkligen min personlighet.
pride = stolthet står där på "fotknölen"


piercade mig i överläppen, grrr



en låt som påminner mig om dom tio dagarna i turkiet, lyssnade på den några gånger
när vi drack pinacolada haha :p hade aldrig smakat det förut, fyfan vilken god drink!

lite bilder kommer snart!

peace

jt -