jag <3 mat = sant

haha, it's true like hell, jag älskar verkligen mat. det var skitgott med thaimat! gratis efterrätt fick vi också eftersom vi fick vänta lite längre än väntat på huvudrätten, så jag valde friterad banan med glass. när vi kom hem kollade jag, pappa och petra på tv samtidigt som vi doppade jordgubbar i smält choklad och nu är jag fan proppmätt. nu inväntar jag pojkvännen som kommer med bussen om tjugo minuter, får snart köra till hållplatsen så jag är där med moppen när han kommer. ska pussa på honom som in i!



lovely


världens sötaste unge! hemma och trött nu, sov bara max fem timmar inatt så nu ska jag gå och lägga mig i soffan, vila och se vad där visas på tv. ikväll blir det thaimat med familjen, mums!!!

barnvakt på G!

Godmorgon på er! Jag har precis satt mig i bilen påväg till hööörby city där jag och mamma ska passa mina söta kusiner! Samuel på fyra år och Noel på sju månader. Klockan är strax nio och solen skiner som bara den redan, bob marley spelas på radion och jag känner mig vacker i min fina klänning! Oh vilken härlig dag :-D

mysiga kväll!

har haft det skit mysigt ikväll! jag och min kusin filip badade och dök från bryggan och det var så otroligt skönt i vattnet. käkade mat och massa kakor, sen låg vi på filtar och mös i solen. ååh vad jag älskar såna här sommarkvällar!


pinsamt



den här tjejen gick förbi mig och frida igår när vi satt och käkade. jag lovar, jag höll på att sätta nudlarna i halsen! på denna bilden syns det knappt för det var svårt att få en bra bild, men hon hade iaf klackskor som hon knappt kunde gå i, underklädes strumpor på benen, en kort kjol som bara gick ner över halva röven, man såg alltså HALVA RÖVBALLARNA när hon gick och jag överdriver inte ett dugg. och lyssna på detta.. framtill hade hon en unerklädes korsett så att man såg BRÖSTEN! sen en ful, vinröd skinnjacka på det och en lång "fransk" ciggaretthålare med en cigg i. jag kunde knappt tro mina ögon när hon gick förbi! det var inte klokt, hon kunde fanemig lika bra gott naken för så mycket visade hon. jag puttade till frida och bara "hallå halllååå titta bakom dig o.O!". och jag och frida kunde inte låta bli, så vi följde efter henne in på hansa och såg var hon skulle ta vägen. då går hon in i en skobutik och provar ett par skor och går sedan ut ur hansa igen. sedan gick vi en bit bakom henne i typ fem minuter och kollade allas blickar på henne haha för vi tyckte det var så roligt, och verkligen ALLA vände sig om och bara "WTF?!"! jag förstår inte hur fan man kan skämma ut sig själv på det viset? fyfan vad osmakligt. en tant som satt på ett café utbrast tillochmed "ah ta mig i brasan" när horan gick förbi! hahaha. alltså antingen var det dolda kameran eller så var det bara en äcklig, pinsam, prostituerad gammal 35+ kärring för jag har då aldrig sett på maken förut!

älska shopping

min shopping igår:

HM, 250:- denna underbart fina klänning är även dagens outfit.


HM 499:- åååh blev kär i dessa skorna, har velat ha skor med fransar länge nu!
jag älskaaar att shoppa skor. skor är min passion, jag dyrkar skor! mwaaah


jeansshorts från HM 299:-


jeans från Bik Bok 250:-


enkel klänning från HM 75:-


HM 30:- tänkte mig denna tröjan över ett vitt linne och jeansshorts, plus mina sandaler längre ner i inlägget.


HM 149:-


Baslinne från HM 49:-


skitmysig tröja från Bik Bok 79:-


sandaler från HM 129 :-


sen köpte jag en bok också eftersom jag älskar att läsa! dramatiska verklighetsbaserade böcker är min favorit.

nu ska jag gå och göra mannagrynsgröt och efter den är uppäten ska jag göra ett gott försök att bygga på mina naglar med nagelkittet jag fick av mamma i present. cya!

29 juni

igår var en himla bra dag! jag var inte hemma förräns klockan nio på kvällen och då höll mina fötter på att döda mig så ont jag hade i dem. väl hemma bakade jag kanelbullar, yummie! ska bjuda på de i helgen och ha lite kanelbullkalas när alex mamma och mormor kommer och firar min födelsedag lite. well, idag vid fem tiden ska jag och älskling åka med mamma, min moster och mina kusiner och ha picnik vid sövdesjön. åh så mysigt! ska passa på att doppa mig och sola lite också om det fortfarande är lika varmt då.



jag tog en god chinabox till lunch igår och frida käkade sushi!


blir sugen bara jag tittar på denna bilden..tar nog med ett par till picniken!

påväg till malmö!

Är på bussen på väg till malmö med frida! Ska bli så roligt att shoppa och fika i detta fina vädret med min fina vän som jag inte har träffat på väldigt länge! Vi hörs senare guys, puss

two and a half men

hello people. sitter och kollar på det första avsnittet av two and a half men på 6an och äter en munk. har inte gjort ett skit idag! bara städat yyytterst lite och resten av dagen har jag bara slappat.. men ska ta en dusch om en stund och sen ska jag slänga mig i sängen för imorgon väntar en shoppingdag i malmö med frida! ska bli så kul :D ska shoppa så in i helvete! eller ah, shoppa mycket ska jag iaf göra :)


bild från min födelsedag

half man half tree

jag har precis kollat klart på en skräckfilm med pojkvännen när jag slår på kanal 5 och får syn på en dokumentär om denna mannen som är halvt man och halvt ett träd! hur sjukt är inte det? tänk så många sjuka men ändå intressanta fall som finns runtom i världen. det är rätt sinnes hur en kropp kan utvecklas på detta sättet.


life's what you make it

sitter i soffan i lägenheten och har äntligen fått lust att uppdatera. har varit rejält trött hela dagen eftersom jag fick dåligt med sömn inatt eftersom vi var uppe så länge. min födelsedag i fredags kunde definitivt varit bättre. en sak är iaf säker, jag vägrar att ta emot skit för något jag inte gjort, speciellt inte på min fucking födelsedag! man ska aldrig sluta förvåna sig över någon och jag tycker vissa människor borde tänka lite längre innan de anklagar någon. jag är glad att jag har växt upp och slutat spela på dagisnivå iaf! och även om min kväll slutade i fiasko så är jag glad att jag fick spendera den med malin, meldina och min pojkvän! ni är guldvärda.

igår hade jag födelsedagsfest för släkten och det var den bästa kvällen på länge! först åt vi massor med god mat, pratade och skojade. sedan lekte barnen (även jag och alex haha) klubbis medans de vuxna spelade yatzi där inne och amanda och lille samuel tittade på film. vi sprang oss varma som fan så vi bestämde oss då för att slänga oss i poolen vilket vi gjorde. riktigt härligt var det kan ni tro! kvällen avslutades med en ångdusch och sen gick jag och älskling och kollade på filmen Trassel tills vi somnade. tack för en underbar kväll/natt!

bilder från min 17 årsdag 24/6:


jag som öppnar mina presenter som jag fick av älsklingen, 500 kr på HM, ett fint ljus med en "jag älskar dig" text på och en söt apa där det stod Alexander på som man ska sätta i sin nyckelring. tack min älskade pojke!


jag älskar dig!


meldina och malin :D



fick passa på att posa lite när jag fick skitsnygga solbrillor av pappsen.



god mat med både släkt, pojkvän och fina vänner är aldrig fel.


påväg till veberöd

vi hann iaf se ett par roliga brännbollsrundor med en massa fulla veberödsmänniskor innan kvällen började gå utför..


och såhär slutade min födelsedag. i väntan på en buss från veberöd till sjöbo haha! vilka jävla patetiska killar det finns i veberöd, dock var det förståeligt att en av killarna var patetisk då han är kusin med en lika patetisk hora but still, come on liksom! ;)

bilder från födelsedagsfesten med släkten igår:


vår skönhet


SHAKE THAT!



IKVÄLL KÖR VI FLICKOR, LET'S GO FUCKING NUTS!!!

Min 17 års dag!

Hell yeah, idag fyller jag 17 år! :D 40 års krisen börjar närma sig... haha! well, har varit uppe sen åtta imorse, har knappt kunnat sova inatt men det är väl alltid så dagen innan sin födelsedag antar jag ;) om några timmar kommer malin, emma och meldina hit på besök och  ska fira mig och förfesta inför ikväll då det vankas både midsommarfest och god mat hemma hos mig och senare ikväll drar jag, malin, meldina och min pojkvän vidare till något större, wooho! sitter iaf just nu och lyssnar på musik och har redan börjat tagga. ska snart gå ner och äta en stor frukost, det luktar för tillfället bacon i hela huset, mums :)



Mina betyg!



Jag fick hem mina betyg igår och jag fick VG i alla mina ämnen, tillochmed matte!
och det är fanemig inte dåligt tycker jag ;) nästa år så satsar jag på MVG i alla ämnen, nu jävlar!!!

14/2 - 11 <3


ALLA SOM HAR ETT FÖRHÅLLANDE, GÖR DENNA LISTA


Du är tillsammans med? - Alexander
Hur gammal är han/hon? - 22 år
När fyller han/hon år? - 17 Januari
Vart bor han/hon? - Sjöbo
Ögon?
färg - Blåa/gröna
Har han/hon piercat sig någon gång? - Ja i ögonbrynet
Har han/hon druckit någon gång? - Ja
Han han/hon rökt? - Ja
Vad har han/hon för färg på rummet? - vit och mörkblå
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - Bjuda mig på en utlandsresa dirr!
Har han/hon någon fobi? - Ja han är skiträdd för spindlar haha!
Är han/hon beroende av något då? - Ja mig ;)
Är han/hon envis? - Bros på vilken situation såklart
Vad gör han/hon på helgerna? - är med mig =)
Beskriv honom/henne med två ord? - min kärlek
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - Ja verkligen!
Varför blev du tillsammans med honom/henne? - För att vi klickade bra och jag kände att jag trivdes med honom.

Föll du för honom/henne direkt? - Ja nästan
Du älskar honom/henne? - Med hela mitt hjärta.
Du skulle kunna bo med honom/henne? - Ja jag gör ju det typ redan :)
Du vet någonting om honom/henne? - Massor.
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? - Haha ja det tror jag
Säg ett ord du känner för honom/henne? - Kärlek
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? - Att han vill dela sitt liv med mig och att jag är den han älskar mest och att jag är oersättbar.
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - Allt.
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? - När jag har saknat honom jätte mycket så får jag!


Om er:
Hur träffades ni första gången? - Första gången som jag visste att det var han så var det på hans fest.
Bor ni långt ifrån varandra? - Nej
När blev ni tillsammans? - På alla hjärtans dag <3
Hur länge har ni då varit tillsammans? - fyra månader och lite till.
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - Nej inte kände men vi visste vem den andre var och hade pratat osv.
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - Alla möjliga
Har ni sovit över hos varandra? - Självfallet
Har ni bråkat någongång? - Ja
Vem håller fjärrkontrollen? - I'm the boss ;)
Vad har ni gemensamt? - Vår kärlek till varandra
Har ni samma åsikter om saker? - Ibland och ibland inte.
Planerar ni framtiden ihop? - Japp.
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - Max två dygn tror jag haha!
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - Varje dag.

Hur länge kommer ni vara tillsammans? - Tills vi dör hoppas jag :)



som klickat!

har precis skickat iväg dessa till min pappas mail, han ska nämligen ge dessa två übersnygga klänningar till mig som födelsedagspresent! tänk er mig när jag är ännu mer solbränd, släpper ut mitt långa, svarta hår, sätter på mig mina sexiga high heels.. mmm, I can't wait to feel pretty...

Alvia One Shoulder Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM
Marylin Mini Dress SEK 449, Honor Gold - NELLY.COM

peace and love

haha, i knooow, det blev visst inget inlägg häromdagen efter att jag hade varit med hanne.. haha men det var av privata skäl! ;)
- igår var jag iaf med bästa malin och hade myskväll här hemma, tack för det hjärtat! du finns fan alltid där för mig, är så jäkla glad att jag har dig vid min sida!
- de senaste dagarna har bestått av mys, loppis, pokerspelande och en hel rad annat..



fick beyonce's underbara parfym av mormor och morfar när dom kom hem från mallorca i lördags, luktar sjukt gott!


pokerkväll med familjen och pojkvännen har det bjudits på!


och även en kvällsfika hos mormor och morfar hann vi med, där jag tackade för min parfym.


jobbat har jag också gjort såklart, här är en bild från i lördags när jag spelade bingo med de gamla och käkade kaka haha.

puss

heeeeey!

förlåt för sämst uppdatering denna veckan! uppdaterar om en stund, ska först snacka med hanne och gå ut på en promenad med henne :D här får ni dagens låt-ar sålänge som släpptes idag av dessie och jag har redan fastnat för dom! dock tycker jag nog remixen är bättre än originalet. eller? i can't decide.


"godmorgon"!

fast vi vaknade för typ tre timmar sen så säger jag godmorgon på er ändå!
såhär börjar jag och min pojke vår dag, med jordgubbar, wiispelande och tv! uppdaterar mer senare ;)


avslutningsfest med klassen

hade riktigt roligt igår med min härliga klass! vi började med att sitta där ute och grilla och sen gick vi upp i lägenheten igen och festade loss, tack för igår/inatt allihopa!


WOOOP WOOOP!



jag hade en rätt händelselös skolavslutning men vi blev iaf bjudna på både baguette och en gudomlig tårta!


när jag kom hem efter skolan bytte jag om till jobbkläder, sen åkte jag och älsklingen hem till hans mamma och jobbade lite och käkade gott.

nu inväntar jag folk från min kära klass, ikväll ska vi parta som fan i vår lägenhet!!! :D



skolavslutning nästa!

woho! har sovit tre timmar inatt, steg upp klockan sex och nu har jag varit fixad och klar en bra stund, det kallar jag skills! haha ;p nu sticker jag på skolavslutning och sen har även jag SOOOOMMARLOV!!!



såhär söt är jag idag

dagens sminkning haha

vardagliga behov

hela min dag idag har bestått av att bara göra nödvändiga saker. vilket betyder att denna söndagen har jag spenderat med att städa hela lägenheten, diskat och duschat. inte det roligaste kanske, men nu känns det iaf bra att ha det gjort! :) och dessa meningarna var de enda jag har tid med att ge er förtillfället eftersom jag alldeles strax ska hoppa i säng. imorgonbitti ska jag nämligen stiga upp klockan 06.00 för då väntar skolan! japp ni hörde rätt, jag har fortfarande inte fått sommarlov, det är inte förräns imorgon som vår skola har skolavslutning..


en del av hur stökigt det var i lägenheten innan jag fick mitt städryck, haha.



efter städningen: vardagsrummet/sovrummet/allrummet, you name it..


köket


hallen

destination sky


everything's gonna be alright

försvunna barn

hello! sitter i skolan och ska göra ett drogarbete inom omvårdnad, vilket är mitt sista arbete som ska vara klart nu innan sommarlovet. fick nyss reda på att mitt slutbetyg i matte A är VG, gissa om jag blev glad! det är jag definitivt nöjd med, jag vill verkligen inte ha något ynka G i mina gymnasiebetyg.

förresten ser ni att jag har lagt till en widget för försvunna barn på vänster sida om bloggen? tycker ni kan göra det med om ni själv har en blogg, ni trycker bara på "Klicka här för att sprida widgeten" nedanför bilden. att få sitt barn kidnappat är något av det värsta som kan hända ett par föräldrar, därför la jag självklart till den funktionen i min blogg. så hjälp till att sprida budskapet ni också, liv kan faktiskt räddas!


right now


kom hem från skolan för en stund sen och eftersom jag är själv hemma passar jag på att checka lite tv och käka vindruvor. ska hämta moppen hos pappa sen och ta en runda i det fina vädret. resten av dagen ska jag städa mitt rum kliniskt rent och även plugga satan! nu kör vi all in med plugget de sista dagarna.

svar på tal

Haha, fick en kommentar inatt på inlägget om den unga, omogna morsan micah. Jag citerar "tror ingen kommer ta dig på allvarl när du varken skriver med stor bokstav, kommatecken eller punkt". Tycker såna blåsta kommentarer alltid är lika roliga, för jag älskar att rätta idioter när dom har fel när de själva tror att de har så jävla rätt :-D för det första kan jag säga så mycket som att nej, jag skriver inte med stor bokstav i min blogg. Och det är väl klart att man kan ta mig på allvar ändå, det jag skriver är ju smart as hell liksom. För det andra så skriver jag visst med både kommatecken och punkt, tycker du kan ta dig ännu en till titt på min text om du tvekar. Kolla din syn är också ett bra tips för dig. Jag är inte invalid, intelligensbefriad eller bakom flötet bara för att jag inte skriver med stor bokstav i varje ny mening i min egen blogg. Vem fan har försökt pränta in i ditt huvud att en människa inte kan tas på allvar just för en sådan obetydlig anledning? Jag vet mycket väl om att man ska börja en ny mening med stor bokstav och jag sköter den svenska skrivningen mycket utmärkt i skolan och i andra viktiga situationer där sånt faktiskt SPELAR NÅGON ROLL. Men här i min blogg så är det jag som bestämmer, det är jag som regerar här. Du vågar ju inte ens skriva ditt namn så vem fan är du till att öppna din käft? Nej den enda som inte tas på allvar här är du! (och anledningen till att jag skrev detta inlägg med stor bokstav i varje ny mening är för att jag skriver detta från mobilen ;-))

med livet framför oss


ikväll körde jag, hanne, bebbe och my love till vombsjön och tog oss ett kvällsdopp och solade. kom hem med sand på hela kroppen så vi fick gå och ta en välbehövlig dusch när vi kom hem.


nu sitter jag i soffan och ska plugga, skola imorgon igen!

dagens åsikt - micah, sveriges mest omogna mamma?

jag bara måste få säga min åsikt om den här unga mamman på 15 år. helt ärligt, den här tjejen är riktigt rubbad i huvudet, enligt mitt tycke. läser hennes blogg dagligen, just för att se hur otroligt omogen en mamma kan vara. hon skriver sjuka saker i sin blogg rent ut sakt. saker som att "hon inte har något att leva för" osv. ehm, wait a minute, du har ju förfan din lilla dotter på sju månader? är inte det något att leva för?!

hon hänger ut sin egen mamma i sin blogg, gör slut och blir ihop med pojkvännen varannan timme och gång på gång skriver hon "tyck synd om mig" inlägg i bloggen. jag känner inte den här tjejen personligen, men mina åsikter utgår från vad HON själv skriver i sin blogg, hur HON agerar i olika situationer och vad hon själv har för åsikter. nästintill skriver hon om att hon ränner på stan i små korta kjolar med en massa töntar. och det är fan inte ofta som hon skriver att hon tar med sig sin dotter!

förhelvete, ett barn behöver sin mamma hela tiden, speciellt när det är så litet som sju månader gammalt. hade jag själv fått ett barn så hade jag velat vara med det varje sekund! tänk vilket band man har till det barnet, det är liksom DITT barn och då tycker jag det är rimligt att ha sådana moderskänslor och vilja vara med sitt barn och ta hand om det hela tiden. mikaela verkar dock inte ha så starka moderskänslor. klart det är jobbigt att ta hand om ett barn, men jag hade ändå velat pussa på mitt barn och sett till så att det mådde bra 24/7! det är klart att man ska kunna gå ut och ta en fika med sina vänner någon gång fast man är ung mamma eller mamma överhuvudtaget, men då tar man fan med sin unge. väljer man att bli mamma så är man mamma för resten av sitt liv! man kan inte föda ett liv till världen och sen tro att man själv kan "välja" när man vill ta hand om det. det är ditt eget ansvar att ta hand om det barnet och se till så att det får den bästa uppväxten som möjligt.

nej, hon är verkligen patetisk den tjejen. att få växa upp i den miljön som hennes dotter gör nu kan fan inte vara lätt. omogna föräldrar som ständigt bråkar hit och dit och en instabil morsa som skriver de mest omognaste inläggen jag någonsin sett i hela mitt liv av en MAMMA. stackars unge säger jag bara.


lägger in videos på när hon sitter och tror att hon är cool för att hon röker gör hon också.
säger att hon är beroende som fan samtidigt som hon säger att hon endast brukar ta en-två cigg om dan.
haha, seriously, ta tag i ditt liv människa. väx upp!

nu har jag fått säga min åsikt. jag hade skitit totalt i hur hon betér sig om hon inte hade haft barn men jag blir så jävla förbannad när barn är inblandat i sånt där!


nu blir det Big Brother final!


nu jävlar är det sommar!

jag cycklade som sagt till sövde innan idag med hanne och limpan, badade och solade. riktigt skönt! cycklade ända från sjöbo och sen tillbaka igen, två mils cycklande är fanemig inte dåligt! beställde kebab och kycklingrulle från söder och sen åkte vi hem till hanne och käkade det. senare kom även ronja och min älskling dit så vi låg i solstolar och solade i trädgården.

kom hem för ca en timme sen och ikväll ska vi och några till planka in på oran, fan vad nice att ta ett kvällsdop sen efter all sol man har fått idag! har fått riktigt mycket färg av att ha varit i solen hela dagen lång. känner av en aning solsting nu i hjärnan haha.



hanne och ronja spelar fotboll ;p

mot sövde!

nu ska jag, hanne och limpan cyckla till sövde, ska sola och bada! riktigt härliiigt ska det bli :D see ya!


igår

ljuvliga morgon


är nyduschad och fräsch, solen lyser och snart ska jag åka och jobba från 14-16. ikväll
blir det middag hemma hos alex mamma och styvpappa med god mat, ska bli riktigt trevligt!

gårdagen


solar

Provar att blogga från mobilen! Dock gick det inte att ladda upp bild men whatever, den kan jag lägga upp senare :D sitter med älsklingen och solar på en resturang, riktigt varmt ute och ändå är klockan förfasiken halv sex. Ska tralla över till empoli nu och käka kycklingrulle, mmm så jävla gott! Puss

happy-times

i onsdags var jag i skolan till elva, efter det åkte jag in till malmö där svärmor mötte upp mig på centralen. eftersom hjärtat var på arbetsintervju då så tog jag och susanne en fika och en rundtur på åhlens och införskaffade nytt smink! 800 kr i böter råkade vi tamejtusan också få när vi stod felparkerade haha, hoppsan sa. efter alex var klar med intervjun så körde vi till genarp där vi tog en till fika i det fina vädret och sedan skjutsades vi hem till mig där vi hade huset för oss själva.
på kvällen kom malin, emelie och vickan hem till mig och vi tog några cider och chillade i uterummet, mysigt! tog även en runda in till tomelilla, upp till en fest en stund och sen tillbaka hem till mig igen där emelie och mattias slaggade för natten.

nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag och alex ta en lång cyckelrunda i solen, gud vilket härligt väder!
- and btw! min älskade pojkvän fick jobbet som han var på intervju för! så stolt är jag över dig älskling :*



Alex mamma, världens bästa svärmor! :D


den enda bilden jag lyckades ta på onsdagskvällen.

jt -