Tomten är far till alla barnen

Hola! Hur står det till idag? Med mig är det lugna puckar, tänkte bara ge er ett snabbt kvällsinlägg. Just nu befinner jag mig i min pojkväns lägenhet och chillar, var nyss utanför och snackade lite med Hanne och Bebbe som kikade förbi. Kan även berätta att jag har varit och klippt mig idag hos Hanne på hennes praktik, skönt att få bort lite slitna toppar!
Jag och Hanne, haha söt bild, jag ser ut som ett spöke...


Såhär såg jag ut idag, egopicks från skolan.
Dock trixade jag lite med håret och satte det högt upp på hjässan på de sista bilderna som ni ser.

Nu ska jag krypa ner under täcket hos min babe och kolla på Tomten är far till alla barnen, passar bra med en rolig julfilm nu när det är första december imorgon. Shisses vad tiden går fort, julafton come to me! =D

Criminal


Refreshing


Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba, tvätta, raka och fan och hans moster, allt vad det heter. Älskar den fräscha känslan efter man har duschat, but who doesn't? Efter duschen ska jag rengöra fejjan med mina ansiktsmasker och sätta på mina clear-up strip från nivea, de funkade rätt bra på min näsa förra gången! Lovade ju förra veckan att återkomma om hur de funkade. Så ett tips om ni vill få bort några äckliga pormaskar från er nästipp, köp detta paket! Finns på bland annat HM för 60:-

Skola + Solning

Hej på er!

Tänkte egentligen blogga innan ikväll men jag råkade somna till i över tre timmar.. Skillat. Men så går det när man inte kan somna om nätterna, jag sov endast tre timmar inatt. Hur som, idag var jag i skolan från halv nio till halv tolv vilket knappt var lönt eftersom vår lärare var sjuk. Efter skolan tog jag en tur i solariumet i 16  minuter, så skönt! Har tagit upp min solning igen så jag har solat några gånger nu de senaste veckorna, det börjar ta sig! Jag har väldigt bra pigment, har lätt för att bli brun och blir nästintill aldrig röd. Då vet ni det också. Bra ni håller koll!


Jobbar på brännan! Love my tattoo


By the way, hittade mitt gamla pass samt mitt nuvarande. På bilden till höger är jag ca 11 år och bilden till vänster togs förra året. Vilken skillnad! Haha det är nog den fulaste bilden som togs på mig när jag var 11 bast...

Damn right


Don't trip over bitches. Jump on them!

Jag i Idol Extra!

Haha, kolla på detta klippet! Jag är med fyra gånger lite snabbt men spola fram till 20.37 så ser ni mig lite
längre, jag står bakom en man i blå skjorta och kostym till vänster om killen som blir intervjuad =D
Jag står i röd tröja med ena axlen bar och i en earcuff. Sött att jag kollar in i kameran också haha.. ;)

(Om ni inte hittar mig, kolla på bilderna under denna video)


Min helg, drag som fan på idol!

I'm back! Hade bara lite helg ledighet från bloggen.

I fredags var jag och älskling på Idol i Malmö arena!! Fyfan vad ballt det var. Över 10 000 övertaggade personer , så ni kan ju gissa hur mycket drag där var? Jag hejar på Robin, han är bäst! Han var rktigt jäkla awesome live. Vet inte om ni som såg på tv märkte det, men när han sjöng hans andra låt för kvällen så började hela arenan stampa med fötterna i golvet och klappa i händerna, så bra var han! Tror fan han kommer vinna. Även Amanda P, Olle och André Zuniga var där och uppträdde för oss i publiken i pauserna. Sen såg vi världsstjärnan Chris Medina live också och aaah det var grymt. Efter det var slut så gick jag längst fram till scenen och stod någon meter ifrån alla kändisarna och jag lyckades prata med Robin och Anders Bagge haha (made my day)! Fick Bagges autograf också. Var med i tv rutan på Idol extra också, ska försöka visa det i bloggen sen! =D Äe alltså det var verkligen en upplevelse som jag vill göra om, allting var sååå värt pengarna!

Fyra videos än så länge, drag som fan! OBS, i slutet i den tredje videon får ni se mig och alex också =D
(Update: Jag vet inte varför videosarna inte funkar ibland, något fel på videofy.me.. Prova igen senare isåfall)

Lägger upp allt annat material (chris medina, framme vid scenen osv) på onsdagkväll när jag ska hem till pojkvännen, min mobil dog under kvällens gång så vi fick avända hans dåliga mobilkamera efter det!


I lördags var jag på min kusins 16års kalas, tog dessa två bilderna bara..
Älskar deras hus, deras inredning är to die for.




Igår mös jag till det lite extra eftersom det var 1:a advent. Jag julpyntade, städade,
tände massa ljus, kollade film, åt negerbollar och drack julmust.


Och idag har jag julbakat lussebullar med min lilla älskling!

LÄNKBYTE


http://www.nattstad.se/sarahzenthio
- Kolla in min söta väns blogg!

IDOL!!

Ändrade planer! Jag och älskling sticker till Idol nu! Gissa om jag är GLAD TJEJ?! Vi höööörs

Julafton närmar sig med stora steg!





Jag har inte kommit på så mycket att önska mig i julklapp ännu, det enda jag har önskat mig (och som jag vet att jag kommer att få) hittills är denna snygga onepiece! 1200 kronor kostar den och det är alltså en såkallat äkta/riktig onepiece.

Hatar när fjortisar går runt och säger att de har en "onepiece" när de egentligen har en dress de hittade på någon fattig marknad eller liknande. Eller när de kanske har en dress från ett annat märke som exempelvis Zipperall eller InOne. Jag säger absolut inte att det är något fel att ha en dress från något annat märke (varför skulle det?), utan det jag menar är att bara för att man har en sån dress är det liksom inte en onepiece? Varför påstå det då? :S Man säger bara att man har en onepiece om man verkligen har en! Eller om man har en zipperall kanske, ja fine, men då säger man "jag har en zipperall" och inte "jag har en onepiece" som vissa har fått för sig! ^o) Onepiece är ett märke och för exempelvis nu, zipperall, det är ett helt annat märke. Det är precis som om jag skulle sy en sån här dress på syslöjden och sen säga "nu ska jag ta på mig min sköna onepiiiece" haha!? Haha nejmen, hoppas ni fattar hur jag menar.. Hur som helst så älskar jag denna mysiga outfiten redan. Tyckte denna var den snyggaste av alla helt klart! Kommer nog bosätta mig i den här hemma när den anländer =)

Helg!

Så skönt, nu har jag helg! Är ledig imorgon eftersom jag har världens bästa lärare.
Ska snart gå och lägga mig och sen sova ut imorgon. Imorgon kväll blir det fest, woop woop!


Jag när jag slutade nian för ett och ett halvt år sedan. Fyfan, those were the good times!

Lay it on me


Onsdagsmys

Hey people!

Sitter här med pojkvännen och myser. Har nyss duschat och satt på mig clear-up strips från nivea, ser skit kul ut haha! Man sätter de på näsan, hakan och pannan och de ska hjälpa till att förebygga porer. Berättar sen om de funkade bra eller inte! Nu ska vi lägga oss och kolla en BECK film och äta godis, jag blev så sugen på godis så jag var bara tvungen att köra ner och handla det. Aja baja! Äh, det är ju ändå lillördag idag så vadfan ;)



Godnatt på er

What you've missed

Bjuder på en bildbomb från mina senaste veckor när det har varit tyst i bloggen. Enjoy!

Haha, bakning med lillebrorsan min :*
(I den första bubblan står det "Så.. vad ska man använda dessa till tro?!", men eftersom jag
tydligen suger på att få till det med såna här bilder så ser man knappt vad där står -.-)




Thaimat och häng med fina vänner.


Ännu mera thaimat och häng med vänner!


Var på Olivias lillasysters dop, så gudomligt söt liten tjej!


Sleepover med Olivia i hennes lägenhet.


Mys och en tre dagars övernattning med min Malin ♥


Mysiga kvällar med pojkvännen såklart ♥


(Hahaha snygga down syndrom glasögon)

Tog en runda över till Köpenhamn med svärmor, Bengt och älskling.
Kollade runder i affärer och käka gott. Mysigt!
Jag och Susanne på bild 3 =D





Firade min älskade, lilla kusin Noel som blev ett år och den duktiga killen tog sina första steg!
Jag var den som höll i han och släppte han, feels great att jag var med och hjälpte honom att ta sina första steg.
Kolla sån underbar liten rulltunge!

NEW IN

(Har en ny kategori nu som heter "NEW IN", där kommer jag lägga upp alla såna här inlägg i framtiden!)


N
är jag var i Danmark med mamma på höstlovet så köpte jag med mig dessa hem. En earcuff och en ormring.
Jag är väääldigt svag för smycken. Hade jag haft pengar till det, hade jag köpt nya, underbara smycken varje dag. Och skor. Skor och smycken är min största passion.
;D


Även denna mysiga kofta som jag bär på bilden, fick följa med mig tillbaka till Sverige. Finns på HM.

22 November

Jag har inte haft tid till att blogga idag förrän nu. Jag har nämligen haft andra saker för mig, såsom att gå i skolan, kolla klart en beckfilm som jag började se igårkväll, sova middag i tre timmar, äta kvällsmat och snacka skit med mamma.. Ja allt sånt som är superviktigt här i livet. Haha! Nej men det är iaf vad jag har haft för mig idag.

Vad har ni själva gjort idag? Såg att jag har fått många nya läsare och en del kommentarer från nya läsare de senaste dagarna vilket är jätte skoj! Känns självklart mycket roligare att blogga när man får respons på det man skriver. Fortsätt gärna kika in =) Ni får också jätte gärna ge tips på olika grejer som ni vill att jag ska blogga om eller t.ex. ställa frågor osv. Jag är alltid 100 % ärlig!


Blev förresten länkad av en tjej idag, gulligt! Länkar henne tillbaka: http://sweeetsugar.blogspot.com/

min älskling, mitt hjärta!


Tänker på alla våra minnen, våra låtar, allt.. Får tårar i ögonen..
Vilken jävla tur att jag följde mitt hjärta för ungefär nio månader sen. Pojkvän, jag älskar dig! ♥
Och till er som inte trodde på oss? HA! IN YOUR FACE!

Someone like you


NEW IN

Efter skolan tog jag en runda upp till Olivia och snackade lite skit och sen gav jag och mamma oss ut på jakt
efter ett par varmare skor nu när vintern kommer. Jag har väldigt svårt med det nya modet där många skor liknar "gubbkängor"... Dessa gick jag iaf med på så de fick följa med mig hem, de satt faktiskt rätt snyggt på. Nästa skojakt får väl bli på låga vinterskor för det vill jag också ha!




699:-

the second nicki minaj


Kolla in den brunhåriga lilltjejen i denna videon, så grym!!


Hoj!



Nu sticker denna tjejen till plugget! Börjar 12.00, skönt.

Halloween party med 9m!

En bildbomb från halloween festen hos nicklas på höstlovet med min kära, gamla 9m klass kommer lastad!


Mums

Hoppsan, blev visst lite bacon och oboy också såhär på kvällskvisten! Yummie.


Good results!

(Varning för långt inlägg)

Gud, stackars mina trogna bloggläsare.. Nästan en månad sen jag la in något här sist. Men jag har helt enkelt haft fullt upp den senaste tiden, speciellt denna veckan, helt sjukt..

För att uppdatera er lite i mitt liv så kan ju iaf låta er veta att jag har avverkat både plugg, jobb x3, melissatime, möte x2, biotime och pojkvänstime denna veckan. I måndags trodde jag att jag skulle ha gått in i väggen innan denna veckan var över men nepp, jag såg till att trycka in allt i mitt schema vilket också lönade sig visade det sig. Jag satt på övertid i två timmar i skolan i tisdags, vilket resulterade sig i en färdigskriven utredande text i svenskan som jag fick MVG på. I onsdags gjorde jag min muntliga redovisning, även den i svenskan, och fick VG. Inte nog med det, i torsdags gjorde jag ett prov i psykologi och fick 40/40, alltså MVG även på det provet! Fy vad stolt jag blev. Jag hade även utvecklingssamtal i torsdags där min lärare berättade för mig att jag hade lyckats så bra med min praktik och diverse inom vård och omsorgs kursen så jag har haffat åt mig ett MVG i den kursen och ligger även på gränsen till ett MVG även i två andra kurser! Gissa om jag blev happy. Några bevis på att man kan om man vill! Okey nu har jag nämt ordet "MVG" fem gånger i samma text så nu ska jag avrunda inom det ämnet, men var bara tvungen att dela med mig till er av de glada nyheterna, det är trots allt min blogg så jag får lov att skryta lite när jag är duktig! ;)

Som jag nämnde ovan har jag även hunnit med en tjejkväll med Melissa i onsdags, jag hade huset för mig själv så hon sov hos mig och vi kollade film, snackade skit och stoppade i oss godis. Så efterlängtat! I fredags var jag på bio med mammsen, pojkvännen och brorsan. Vi såg twilight 4, bättre kunde den ju absolut ha varit.. Igår jobbade jag från 14-16 vilket var skoj eftersom Julia också hade samma pass som mig. Påtal om jobb så jobbade jag fyra timmar i måndags och tre timmar i tisdags nere på korvabertils, dock utan lön då jag "först ska lära mig hur allt går till de första gångerna utan lön".. Efter jag var klar med mitt pass i tisdags fick jag också veta att arbetsgivaren tydligen redan lovat en tjej innan mig så han fick först se hur det gick med henne, annars skulle jag komma och jobba ett par gånger till gratis så KANSKE jag skulle få jobbet. Äe, vi får se hur det går med det jobbet, jag ska återkomma igen på slutet av nästa vecka men jag är inte så sugen på att jobba gratis om det inte ens är säkert att jag kommer få jobbet i slutändan ens. Ha!

Nog snackat om min vecka nu, nu ska jag vika in min tvätt i garderoben och plocka mina ögonbryn medans BECK underhåller mig på tvn, återkommer med en bildbomb lite senare! Puss


Jobbet igår.


Tre veckor gamla bilder, men bjuder på de ändå.

jt -