Flip a coin

When you have a hard decision to make, flip a coin. Why?
Because when that coin is in the air, you suddenly know what you're hoping for.



Good life


Full rulle!

Tjenixen puddingar!
Ja idag har det varit full rulle för mig! Började min dag klockan 07.30 med min praktik och vid 10 tiden drog jag, mamma (som jobbade som undersköterska i några timmar på min avdelning, hon är enhets chef på boendet annars) och några till från personalen ner till marknaden med några av de boende. Strosade runder i två timmar nere på marknaden för det tog så lång att titta igenom alla stånden. När vi kom tillbaka till jobbet hade jag lunch en halvtimme och sen jobbade jag en timme till och sedan slutade jag klockan 14.00.

Drog ner till marknaden i två timmar till med mamma när jag hade slutat, brände 500 kronor som jag fick av mamma i marknadspeng men det var det väl värt. Fick massa strumpor som jag behövde
, smink, massa karameller, vykort och hela faderittan för det priset! Inklusive en julklapp för en hundring till min älskling, kan ju tyvärr inte visa vad jag köpte till honom här i bloggen eftersom han läser den, men efter julafton ska jag slänga upp en bild på vad det är! =) Nu ska jag mysa med mitt hjärta och kolla på film innan vi somnar, imorgon väntar min sista dag på praktiken. Puss!


Snygga sockar, 14 par för 100:-


Vykort, 1 krona stycket haha


Max Factor foundation 90:-
Max Factor läppstift 20:-
Vit kajalpenna 25:-



Några av karamellerna jag köpte, ett måste när man går på marknad!


We found love


Grym video! Men fyfan vad fult brittiska är!

Me like

Befinner mig framför datorn (duh?!) och lyssnar at some good music och taggar
till helgen samt höstlovet nästa vecka. Bring it on!! Annars då? Jodå, det är prima.
Ska snart köra iväg och hämta min pojkvän, oj vad jag ska pussa på honom!

Såhär ser jag ut idag.


Lose control


Jewelry

Herregud!
Jag somnade ca halv fem i soffan efter filmen och vaknade kvart över fem igen,la mig i sängen och fortsatte
sova och vaknade för en timme sen! Clever.. Men ack så skönt det var. Tror nog att jag lyckas somna vid elva ikväll ändå.

Dessa snyggingarna fick jag hem i brevlådan förra veckan från ur och penn,
gud jag är så enormt svag för allt som är typiska girly things:


25 Oktober

Hello datanissar! Har varit hemma i två timmar nu, slutade skolan redan tjugo i elva idag.
Efter lunchen gick jag ner i stan med Pernilla och Malin, in på Chrispa och handlade en ny tungpiercing och
sedan in om på HM där jag handlade en ny mascara som jag även fick 20 % rabatt på. Det gynnar sig visst att vara club medlem! Nu ska jag lägga mig ner i soffan och äta min egen goda blanding av naturell youghurt och honung, samt kolla på Baksmällan 2. Filmen jag såg igår (Colombiana) får förresten 7,5 av 10 i betyg av mig!


Försöker visa min nya tungpiercing, det är så mycket skönare med en kortare stav!



Förövrigt är jag lite pömsig.


När jag kom hem hade mamma satt upp denna texten på mitt rum så nu är det ännu mer fint inrett!
Fast hade jag fått välja hade jag valt texten "Fånga dagen" istället =)

Colombiana

Nu ska jag hoppa ner under täcket och kolla på den nya filmen "Colombiana", tror den är riktigt bra
eftersom skaparna även har skapat filmen "Taken" som är en mycket bra rulle enligt mig själv.
Hur som helst så lovar jag att betygsätta den imorgon! Godnatt på er.


love this feeling

När jag ändå är igång kan jag ju ta och berätta för er att jag möblerade om på mitt rum igår.
Vilken förändring säger jag bara! Jag får en sån harmonisk, lugn och mysig känsla när jag vistas i mitt rum numera. Jag känner mig en aning... stolt över mitt rum tillochmed! Jag älskar det helt enkelt! Dock är jag lite ovan vid att sängen står där den står, vilket jag märkte inatt då jag hade jätte svårt att somna.
Men jag vänjer mig =)











different girl


LOVE IT!


to make it up to you guys..

Hoppsan då! Blev visst en längre bloggpaus för min del, hela två veckor tillochmed.
Som en liten tröst så slänger jag in bilder ifrån helgen.
Hur som haver så är jag iaf sugen på att börja blogga rejält nu igen.
Vad sägs om det huh? Yes sir säger jag!

Fredagens festande hemma hos Michaela och André:

Melissa


Nicita, Michaela och Melissa


Pågar



Haha, Nicita och Amanda som dansar


Kvällens jag (sorry för suddiga mobil bilder!)

Lördagens mys:

Jag och älsklingen tog ett härligt bad


och avslutade sedan lördagen med film mys nere hos mamma.

lycka

Lycka är fanemig när man varit ute och härjat i det kalla regnet och man kommer hem, drar på sig mjukisbrallorna, hoppar ner under det stora täcket och har hela kvällen på sig att mysa till några bra avsnitt av sex and the city och bläddra i skvallerblaskor! Åt även thai take away med Malin & Felicia efter skolan, så mätt och belåten är jag också. Man kan ju inte klaga precis.

Också känner jag mig lite sådär extra söt idag, så slänger in några ego pics till er!
(Ser ni förresten att jag har färgat håret?! Det syns kanske inte så jätte bra på bilderna men håret är iaf
nu lila/rött/svart, fast mest med skiftningar av det lila/svarta hållet. Trivs skit bra i det iaf, this is my style!
)




Välbefinnande

nu smäller det!

Hey guys!!

Vet att uppdateringen varit dålig så drf tänkte jag slänga in ett litet inlägg till er. Ikväll ska jag på en stor lokalfest här i Sjöbo, det är mina fina vänner Malin, Emma och Felicia som håller i det så självklart är man lite VIP då! ;)  Det är ca 150 personer som ska dit, där är vakter utanför entrén som håller koll på allt och om man då inte står med på listan så kommer man inte in, där är en riktig DJ som ska sköta musiken och det kostar 50 kr inträde (eftersom det var dyrt att fixa festen ofc!) så de som missar denna festen missar nog verkligen något! Och just det, det är COLLAGE tema så man måste vara utklädd till något inom det, själv ska jag vara "poppis" ;) Gissa om jag är taggad!? Jag ska ha en så jävla fet kväll, awesome! Ska dra dit om en stund, nu kööör vi ALL IN!


Dålig print på evenemanget på facebook


Snodde bilden från Malins facebook, det är DJn som håller på att sätta upp sitt bås just nu i lokalen!

only god can judge me

Hej på er!
Idag har min dag bestått utav två timmars skola, en och en halv timmes "powernap" och mys med älskling, 45 minuters motions simning med mamma i ystad, en timmes desperate housewives tittande samt gjort klart ett engelskt tal till imorgon. Så nu har jag gjort mitt för dagen, känns bra! Att ha kommit igång med träningen igen ger ju mig ett jävligt stort plus i kanten också enligt mig! Vad har ni själva spenderat denna tisdag med?

Jag sitter iaf just nu i soffan och väntar på att min pojke ska komma hit, jag är nämligen fortfarande helt själv hemma vilket jag inte visste om förräns tidigare ikväll och då hade han redan åkt hem igen haha =( Så jag fick tjata hit min gulleplutt till att åter komma hit och sova med mig och självklart får jag som jag vill ;)

Har förresten laddat ner första säsongen av sex and the city, yeey! Så nu ska jag strax åka och hämta alex och sen ska vi bädda ner oss i sängen och kolla på ett avsnitt. Sen är det verkligen dags för sov-time för min del!


set fire to the rain

Älskar dessa låtarna! Både orginalet och skrillex remixen, mwaah :*


have no time

Har inte varit i skolan idag. Pallade icke helt enkelt. Orkar liksom inte med folk som frågar massa saker fast de egentligen doesn't give a damn, de är bara så in i helvetes nyfikna. Så snälla lek inte, för jag är inte dum.
Jag står hellre ensam än med falska vänner, jag viker mig inte för någon längre.
Har även varit hos läkaren ikväll och dokumenterat mina blåmärken osv.
Nu ska iaf jag och pojkvännen kolla på kalle och chokladfabriken och äta tresor, vi har huset för oss själva =D
Nostalgi mys! Vi hörs kanske senare. So long bitches!



got to love ya


pics

Självklart slänger jag in bilder till er från i fredags också =)


Blev körd till Malin i fredags av pappa i hans nyköpta bil, denna snyggingen!


Innan allt ballade ur..



Sov hos Malin på natten och såhär såg det ut dagen efter!

i have five fingers and the middle one is for you!

Okeeey, nu ska ni få höra kära bloggläsare.. Jag brukar aldrig berätta så här personliga saker i detalj i bloggen men nu jävlar har jag rätt till det! Jag har denna bloggen för att JAG ska kunna berätta ur MITT perspektiv. Innan jag börjar skriva vill jag bara påpeka att jag inte nämner några namn på personerna som varit inblandade, ni förstår nog själva varför.

I fredags kväll drog jag på fest med Malin & Emma till en kille i Ystad som de kände. Jag hade jätte roligt de första timmarna, vi taggade på som fan och allt var bra. Men närmare tolv tiden sket det sig.. En kille på 20 bast började nämligen att kaxa mot mig och jag kaxade tillbaka, som vem som helst hade gjort, fan heller att jag ska stå och ta skit for no reason från en stöddig liten nobody lixom. Bara jävligt onödigt av honom att vara stöddig från början! Sen går jag ut på balkongen för att ignorera honom eftersom jag tyckte han var jävligt löjlig. När jag sedan går in i lägenheten igen och hämtar min väska så bara går han rakt fram till mig och tar stryptag på mig! Helt utan anledning! När jag då ska försöka försvara mig själv och putta bort honom så tar han tag i mig skit hårt och slänger ner mig på golvet! Jag kan säga som såhär.. Att allt blev kaos och alla blev vilda! Rätt många hoppade på killen som gav sig på mig och skyddade mig, vilket jag är evigt tacksam för. Vem vet vad som hade kunnat hända annars? För den killen verkade inte varit riktigt frisk!
Iaf, slagsmålet och alla människor drogs längre och längre ner i trapp uppgången medans jag hämtade mina saker. När de flesta människorna nästan var nere vid porten så sprang jag nerför trapporna och skulle se vad som hände och var mina vänner var någonstans. Då får den här killen fatt i mitt hår och drar allt vad han kan, skit hårt! Jag kunde inte göra någonting så jag stod ut med smärtan tills en granne som hade kommit ut i trappan drog honom ifrån mig och verkligen tog tag i honom och ruskade honom. Jag fick även ett hårt slag i sidan av magen av killen som gick på mig, jag ser det framför mig när jag tänker på det. Han såg verkligen ut att ta sats när han slog med knytnäven i magen på mig. Jag fick säkerligen fler slag av honom men just det som tog så hårt i magen var det enda som jag både SÅG och KÄNDE. På något sätt så försvann han ut genom porten. Jag ber grannen ringa polisen och sedan sprang jag också ut genom porten och började skälla på honom. Då går han på mig ytterliggare en gång och drar i mig osv, så en killkompis till mig på 17 år gick fram och skyddade mig och matade in en massa knytnävs slag i ansiktet på honom så hans näsa började blöda som fan. Ambulansen och polisen kom och killen fick åka till sjukhuset. Jag själv grät som fan och var rätt så omtumlad då allting hade hänt så fort. Jag blev omhändertagen av en polis och fick sitta i en polisbil och bli förhörd. Efter förhöret gick jag och Malin och mötte upp min pojkvän, som hade tagit bussen dit från Sjöbo så fort han kunde. Efter en stund bestämde vi oss för att gå till sjukhuset och vänta där på Emma eftersom vi trodde hon var på sjukhuset.. När vi då sitter utanför och väntar så kommer helt plötsligt killen som hade gett sig på mig och hans kompis ut från sjukhuset. Min pojkvän + en till kille vi var där med gick bort till de båda och skulle snacka. Jag och Malin gick efter och jag hör min pojkvän fråga killen varför han hade gett sig på hans tjej (det var inget hotfullt eftersom min kille är smartare än så!) och då blir den här killen fullständigt vansinnig igen. Han sa håll käften till Malin som frågade honom varför han hade tagit stryptag på mig, kastade av sig sin tröja och började skrika och ha sig och gå emot oss. Då tog hans kompis tag i honom och skrek till honom att lugna sig samtidigt som han puttade iväg honom. Killen hotade även oss när han blev bortputtad av sin kompis. Jag citerar: "ni vet inte vad jag har för kontaker, jag ska kalla på mina sjöbo kontakter, de kommer ta er" och allt vad han nu sa. Ingen av oss hade varken rört eller hotat honom, ÄNDÅ ville han ha MER bråk fast att han REDAN hade fått sin näsa mosad tidigare!

Här är länken från ystadsallehanda där det står om händelsen: http://www.ystadsallehanda.se/ystad/article1554346/Man-misshandlade-kvinna-pa-fest.html)

Igår och även idag har min kropp varit helt mörbultad. Jag har fortfarande ont som fan i magen där han slog mig, det känns som ett stort inre blåmärke eller något... Har ont i princip hela kroppen men värst av allt är det i magen och på min högra arm, där jag har ett fett blåmärke som gör så in i helvetes ont! Det har såklart kommit ifrån när han slet i mig, tryckte på mig och puttade på mig osv. Även precis nedanför min högra axel har jag ont som bara den, vilket har resulterat i att jag inte ens kan ta min arm bakåt utan att det gör jätte ont. Det i axlen tror jag beror på att jag föll i golvet när han puttade på mig. Även på mitt knä har jag fått ett blåmärke.

Enligt min åsikt är den här killen en väldigt skrattretande och otroligt omogen människa då han är 20 år och leker tuff genom att ge sig på mig, som är en tre år yngre tjej och jag hade dessutom inte gjort någonting. Men sen var han inte så tuff längre, när killen som jag kände gav han vad han förtjänade! Så tjiii fick du minsann ;)

Anledningen till att jag skriver ner detta här är för att jag ska kunna skriva av mig och även för att jag har rätt att berätta vad som hänt mig helt enkelt.
Jag hade kunnat skriva sååå mycket mer om vad jag tycker om den killens betendeé, men det tänker jag inte göra. Vi ses i rättegången!


Mitt blåmärke på höger armen.

jt -