Love this song, blir så high on life

 

Busy

Har i princip haft fullt upp ända sedan jag bloggade sist förra tisdagen. Fixat massor med resan osv, det är rätt mycket som man måste ordna inför en utomlandsresa såsom sjukkort, resebevis, ta ledigt från skola, jobb osv. Men det är skoj för då längtar man ännu mer, jag är en sån som älskar att packa, förbereda, fixa och dona inför något ^^ Måste sammanställa en lista också på vad jag har kvar att göra innan vi åker och på allt som ska packas.. För det börjar dra ihop sig och om åtta dagar, nästa fredag, så åker vi! :D I fredags drog jag och b-friend på kräftskiva hos Melissa, hade riktigt kul! Vi spelade brännboll, drack, åt, dansade och gullade med småungarna. I lördags blev det överraskningsfest för Emma i lokalen i Tolånga, efteråt åkte vi hem till Emma och efterfestade och sen på natten slocknade jag hemma hos pojkvännen. På söndagen blev det jobb mellan 17.30-20.30. Så en bra helg hade jag allt. 
 

Bjudit min fina girl på fika har jag också gjort! 
 
 


Kräftskiva



Överraskningsfest

Feeling good

I'm back! Hade en liten kris i livet för en månads tid sedan, det uppstod strul mellan mig och pojkvännen och vi breaka i en vecka eller två och jag var totalt knäckt på mitten. Kunde knappt äta, knappt jobba, knappt gå upp på morgonen, knappt prata, knappt andas, knappt leva. Sjukligt hur man kan bli beroende av en annan människa på det viset. Jag är stolt över att jag lyckades ta mig till jobbet iaf, fast det var otroligt svårt, men jag tog mig fantamaj dit och jobbade röven av mig genom alla arbetspassen. Som tur var hade jag även Olivia vid min sida som stöttade mig något så otroligt mycket, och utan henne hade jag aldrig tagit mig igenom allt som hände. Hon öppnade upp hela sitt hem för mig och jag "bodde" där i över två veckor. Hon tog sig tid för mig dygnet runt och hon fokuserade hela tiden på mitt välmående fast hon har ett eget liv att ta hand om. Allt från att lyssna, stötta och deeptalka till att gå upp mitt i natten för att krama mig till sömns när jag var hysterisk av gråt, fast hon skulle jobba dagen efter. Hon förstår och pratar som ingen annan, hon är utan tvekan en av mina klippor här i livet! En äkta vän, med ett varmt hjärta och jag älskar henne ända ut i fingerspetsarna. Vill även passa på att tacka alla mina andra vänner som på ett eller annat sätt funnits där för mig, jag älskar er allihopa och ni är guldvärda för mig! Uppskattar er alla så otroligt mycket. ♥
 
Som tur var löste jag och pojkvännen allt och sedan tre veckor tillbaka så är vi numera back on track igen. Vi hade 1,5 år tillsammans den 14:e :* Jag mår bra och jag är stark igen. Har mycket på gång just nu och jag ser fram emot allt som kommer hända härnäst, skolan börjar imorgon och jag får träffa alla saknade prickar i min klass, den 1 september vankas det fest med stort F för min mamma och hennes sambo som ni kommer få veta mer om sen, jag har precis bokat en resa till Turkiet med älskling i två veckor i september och i nästa nummer av en av Sveriges största tjejtidningar FRIDA så kan ni hitta mig och min karr i ett repotage! :D Vet inte exakt hur det kommer att se ut eller hur stort det blir osv men det återstår att se. 
 
Well nu har bloggen fått en liten update om hur det står till i min tillvaro och jag kan nu logga ut med gott samvete, haha. Ska smita iväg för att få naglarna påbyggda av Olivia nämligen. See ya ;)
 
Mina grabbar ♥

jt -