ATM; Underhållning

Haha, så kul att titta på BB live nu när de har onsdagsfest.
Triangeldrama mellan Ankan, Vidret och Marcelo.
Fy för Marcelo som ljuger stackars Annika rakt upp i ansiktet!
´

Feels good

Gud vad härligt det var att gymma! Kändes så himla bra, Patrik kör med oss som fan haha. Mitt favorit moment är när vi får boxas, damn vad jag kör slut på mig själv då! Nu är jag däremot hemma, har ätit en nyttig och god middag och precis duschat. Tänkte lägga mig under min mysfilt nu och käka vindruvor som jag köpte innan samt kolla på något bra på tv.
´

Why start a fire

music comments, music graphics ´
´
Lovely!

Mot gymmet

Hello! Bloggar bara ett snabbt inlägg eftersom jag alldeles strax ska sticka och möta melissa och chitt chatta med henne innan vi drar och gymmar i en timme. Ska gymma med vår egen "pt" Patrik haha, han kommer säkerligen köra död på oss båda två eftersom vi inte har varit där nu på några veckor.. Gash! How ever, CYA later :*                                                                                                                                                                                        ´
Mot gymmet!

Hey där

Vet ni vad? Jag har inte orkat blogga för fem före. Men det visste ni redan va? ;) Spydde på bloggar lite där ett tag haha, allt jävla tjat hit och dit. Ibland blir det bara för mycket helt enkelt... Hur som, i fredags var jag på partaj med melissa och felicia. Hade skit roligt! Förutom den sista delen av kvällen men den nämner vi inte här ;) I lördags vaknade jag halv nio på morgonen efter fyra timmars sömn, tog en dusch och fräschade upp mig och sen la jag i sängen hela dagen fram tills pappa hämtade mig och vi körde till Sjöbo för att hämta upp älskling. Efter det blev han och jag lämnade i blentarp hemma hos svärmor där även hans söta mormor var, och där hade vi myskväll med melodifestival och gottis. I söndags körde vi till Ystad och gick runder i affärer. En bra helg med andra ord!
´
Idag däremot har jag varit i skolan och sen stack jag och simmade i 45 minuter med mamma. Nyttig mat har även stoppats i magen idag, en hälsosam johanna here i come!



Fredagens festligheter

paardeeyyy

Sorry för att jag uppdaterat dåligt men som sagt så har jag ett liv också! ;-) Har varit med melissa my giirl hela dagen och gjort ansiktsmask, kollat roliga youtube klipp och sprungit runt som förvirrade hönor och gjort oss iordning. Sen kom felicia hem till mig och vi fixade klart oss och nu sitter vi på fest uppe i peters lägenhet och taggar satan, oooppa! Vi hörs imorgon readers, pusselipuss!

Ett sant WTF moment

Hey people! Har precis anlänt hem till mamma med melissa. Vi ska ha girly girl kväll ikväll bara hon och jag. Har saknat min tjej! Har alltså inte tid till bloggen nu riktigt, men jag måste bara dela med mig av vad som hände innan på stationen i Sjöbo när jag skulle åka hem... Jag hade ställt min coca cola sidan om mig på bänken där jag satt. Så gick jag ut och pratade med Melissa i telefonen alldeles utanför medans jag hade uppsikt över mina grejer som stod på bänken. Jag tittade bort i ett par sekunder och när jag sen vänder mig om och tittar på mina saker ser jag att en gubbe vänder på klacken och springer iväg från bänken. Jag tyckte det var väldigt misstänksamt så jag sa till Melissa "jag tror en gubbe snodde något från mig precis" och gick in för att kolla min saker. Då ser jag att colan jag hade satt på bänken var borta! Gubben hade alltså sprungit in och snott min cola och sedan när han såg att jag vände mig om så sprang han ut snabbt igen. Vadå fattig? Den var ju tillochmed öppnad och jag hade druckit några stycken klunkar ur den redan. Och vem snor en öppnad cola när det låg en öppnad väska med värdefulla grejer brevid haha? Vilken jävla tur att han inte snodde min väska iaf, då hade jag fått ADHD. Hur som helst, jag tog mina grejer och gick ut igen och kollade om jag såg honom vilket jag mycket riktigt gjorde. Han gick runt väldigt mystiskt och det såg ut som om han kollade runder i papperskorgar. Sedan gick han även in i kiosken på stationen, stod där och glodde och sen gick han ut igen. När han höll på att gå skrek jag efter han "snodde du min cola eller?" varpå han stannade upp och kollade bak på mig och skrek "va? snodde? vadå snodde?". Man märkte på honom att han spelade förvånad haha, det var rätt genomskinligt alltihop. Så jag skrek tillbaka "jag såg att du sprang ut från rummet där borta och när jag kom in så var min cola borta. Väldigt konstigt" och då började han skrika "kom hit här och säg det framför mig, KOM HIT HÄR" haha! Då drog jag mig tillbaka för han verkade vara ett riktigt psyko, vem vet, han kanske hade någon kniv på sig eller något. Jag tänkte inte göra någon stor grej av det, jag frågade bara om han snodde min cola och eftersom han blev ilsken direkt så fattade man att han blev rädd att jag skulle göra någon stor grej av det haha. Jag sket i colan egentligen, det var själva grejen att han snodde den liksom. VET HUT GUBBE! ;) Hahaha, aja jag tyckte mest det var roligt, inte varje dag man blir "rånad" på en coca cola. Ett sant WTF moment, indeed.

Ingen cola för mig inte... ;)



...


No matter how carefully you choose your words, they'll always end up being twisted by others.



Svar på kommentar



Emma Wiberg om Svar på kommentarer:
haha, Oj! det är jag som skrev kommentaren love love looveee osv.. trodde jag skrev mitt namn, men det är jag i allafall och jag är en mkt trogen läsare. ;) <3 kram

Svar: Okej då vet jag haha! =) Härligt Emma :-D <3 Kram

Anonym om Svar på kommentarer:
Nej. Du behöver inte veta vilka vi är, eller vad vi heter. 
Allt du behöver veta är att det är vi som gör så att du kan kolla på big brother gratis, och du ska vara jävligt tacksam för det.

Svar: Nej men tutti frutti på er med tuffingar, har "ni" hittat hit igen? =D Vill bara påpeka att ni hade varit mycket "tuffare" om ni också kunde stå för vilka ni är, annars kan ni klicka er ut från min blogg illa kvickt. Schaas! :*


She doesn't mind



music comments, music graphics


Update

Förlåt för kass update idag men som jag skrev igår så har jag tagit hand om min sjuka pojkvän och det kommer faktiskt först. Han är verkligen sjuk. Gick och handlade hem mat till honom innan, proviva, varma koppen, juice och sådant nödvändigt som sjuklingar måste ha. Nu är jag hemma om hos pappa och passar min lillebror och äter hämtmat som pappa bjöd på, ska städa hela nedanvåningen också så jag får min månadspeng ;) Sen ska jag åka tillbaka till min habibi igen om någon timme, bloggar mer då! Kisses

¨
Good girlfriend!


The new thing

Jag vågar nästan sätta mitt liv på att detta kommer bli den nya hårtrenden, typ som med sidecuten t.ex. Grymt snyggt tycker jag, dock borde man nog ha tjockt hår om det inte ska bli alldeles för tunt efter detta. Jag funderar på att göra det själv. Ska jag? Damn vad snyggt om man sätter upp håret i en lång, sexig hästsvans med detta mönstret i nacken, speciellt om man har långt och svart hår som jag har (I love mörkhåriga!!). Och sen till det håret tänker jag mig stuprörsjeans, high heels och skinnjacka. So me! Vad tycker ni, hiss eller diss?



Tar hand om en sjuk pojkvän

Det kommer bli dåligt med update för resten av kvällen eftersom jag nyss har kommit hem till min pojkvän som är sjuk. Han fryser som fan samtidigt som han är brännande varm den stackaren.. Gnäller som en liten pojke gör han också (ni vet hur killar är när de är sjuka haha). Så jag ska mest ägna min tid åt att pussa på honom och ta hand om honom. Stackars min habibi!
 
Haha nauw, en bild från när han låg hemma och var sjuk i april förra året.

Svar på kommentarer



Anonym om Visst är jag bäst?:
Och du kan tacka oss.
Svar: Absolut kan jag det! :-D Men då måste jag först och främst veta
vad ni heter och varför jag ska tacka er. Tänk på det ;)


Anonym om Hissar/Dissar:
Helt rätt!! Love love loveee!!! Bort med alla bittra ensamma människor. Hehe ;) <3

Svar: Ja bort med dem! Synd att du kommenterade anonymt bara, blev
nyfiken på vem det är som håller med mig :-D Kram på dig! ♥


Johanna persson om I've got 99 problems...:
Så jävla bra inlägg Johanna du skriver så himla bra:)<3

Svar: (Hade glömt bort att svara på denna kommentaren) Tack så mycket gumman! ♥

Godmorgon :-D


Visst är jag bäst?

Är ni sugna på att titta på Big Brother LIVE 24/7 alldeles gratis via datorn? Är ni? Huh? Ah tänkte väl det. Här har ni för att ni slog mitt gamla besöksrekord med hästlängder idag! Allt för er läsare liksom. Heh, am I the best blogger now or whaaat ;-) Sitter själv och kollar på det just nu, nya tjejen Hanna visar upp sina tuttar för Marcel och Tenny... Nu kommer man nästan inte missa ett skit när man har detta, yeey! You can thank me later, varsegoood!

http://bbsjufyrasju.blogspot.com/p/hur.html

Inga avbrott, ingen reklam, följ bara instruktionerna på denna sidan och sen har ni det, lätt som en plätt.


It's better to be hated for what you are, than loved for what you're not.


Haha det är så kul när man ser hur småtöser sitter och skriver en massa för de tror att de får någon sorts makt då, "gör inte si" "gör inte så" osv för att de ska leka tuffa, men sen nästa sekund så gör de det själva? Wtf.. Luktar dubbelmoral. Aja vadfan! :-D


Vilken jävla tur

Egentligen borde man förstått att det var en PR kupp. MEN man ska aldrig sluta förvåna sig av det programmet så inte så konstigt att så många gick på det. Där var ju faktiskt en bebis som föddes i Big Brother huset i ett annat land för några år sedan. Hur som helst så var det ju en himla tur att både kvinnan och Big Brother faktiskt hade förnuft i sig! Åtminstone än så länge.. ;-)

Kompis det går bra nu

love comments, love graphics

Som jag trodde imorse så ja, ni har verkligen slagit på stort idag. Ni är långt över det gamla besöksrekordet vilket betyder att ni nu har satt ett nytt! Och statistiken bara fortsätter stiga ju längre dagen går. Detta är helt sjukt, fattar inte hur/varför så många har hittat in här just idag haha? ^^ Snart 100 unika över det gamla besöksrekordet. Hoppas ni gillar det ni ser och kikar in fler gånger ;-) Fortsätt så, det motiverar mig till att bli en grym bloggerska.


Nians skolavslutning

Haha shit, här är en snygging film på mig och julia från när vi slutade nian. Vi var fanemig två riktiga puddingar!
Damn, det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Som alla shakade röv på avslutningsmiddagen på tingvalla sen på kvällen, och fy vad fulla nästan alla blev när vi hade avslutningsfest hemma hos Kevin på natten. Hahah! Vilka underbara minnen man har från den tiden, saknar det!

Eyeshadow inspo

beauty comments, beauty graphics

<a href="http://www.glittermash.com" target="_blank" title="beauty, beauty glitters, beauty graphics" alt="beauty comments, beauty graphics">
<img src="http://www.glittermash.com/glitters/beauty//beauty/glamorous.gif" border="0" title="beauty, beauty glitters, beauty graphics" alt="beauty comments, beauty graphics"></a>

Mums

Mums, käkade nyss en sen frukost med lillebrorsan. Små pannkakor som min farmor hade stått och gjort! Det är så himla kul att ha en lillebror på 5 bast haha, han säger de sjukaste sakerna.. En gång när jag skojade med honom så sa han till mig "äh du snackar bara massa dynga Johanna" HAHAHA. Älskar honom innerligt, den lilla skitungen!


Hairdonut

Jag funderar starkt på att köpa en hairdonut. Har någon av er testat en sådan? Den är ju skitbra att ha om man vill få till den där riktigt stilrena frisyren någon gång. Finns att köpa på Glitter kring en hundring har jag för mig. Nä, jag ska bannemaj köpa en, så fort pengarna trillar in igen på kontot om några dagar så SKA jag ha en hårmunk!
En film på hur man sätter in den:




Härligt!

Godmorgon! Har precis kommit hem från tandläkaren. Jag hade inga hål och allt såg fint ut som vanligt. Samma visa varje år, men man ska vara glad så länge det är gratis! Men fan vad hon tog i när hon skulle ta bort tandstenen på mig, jag gick ut med blodsmak i munnen. Men sånt får man tåla ibland. Faktum är att ända sedan jag var liten har jag tyckt att det är roligt att gå till tandläkaren, ligga där medans de fixar och grejar med tänderna. Jag har alltid gillat att gå till doktorn, tandläkaren, få sprutor, stick i fingret osv haha ^^ Måste förresten säga att damn vad kul det var att logga in och se hur många unika besökare som redan har varit inne idag, klockan är ändå bara halv tolv på dagen. Då slår vi besökasrekordet idag va kära läsare? ;-D Härligt peeps!





Ni är fan sjuka i huvudet

Ibland blir man bara så jävla äcklad av vissa människors kommentarer och åsikter. Som det där sprutludret Hanna Widerstedt som ikväll steg in i Big Brother huset. Helt ärligt så tror jag faktiskt att människan är så blåst som det verkar, dock tror jag hon överspelar en liiten aning. Men bara en riktigt jävla blåst människa skulle faktiskt VILJA skämma ut sig så. Så hon är en VIDRIG människa hur man än vrider och vänder på det. Haha och den här mamman som var höggravid...  Ska man skratta eller gråta? På riktigt, hoppas socialen kommer och ingriper. Helt vrickat ju. Och alla dessa statusar som facebook blir bombaderat med.. Vissa som skriver t.ex. "Ah hon Nadia diggar jag, en modig och häftig tjej". Man bara say whaaat?! Det är det sista såna människor är! Man är inte ett dugg modig eller häftig om man som som höggravid och har fyra veckor kvar till sin födsel går in i Big Brother huset. Jag kan inte uttrycka mig tillräckligt med ord för att beskriva hur äckligt sinnessjukt jag tycker sånt är. Hur fan kan man vilja det ens? Hur kan man vilja att sitt eget lilla älskade barn ska få födas och få sin första tid i BB huset? Och hon ska föreställa en vuxen människa? Stackars lilla barn. Och sen såklart så skrev någon jävla kändiskåt ung morsa som är typ F11 i hjärnan på facebook och bara "what kan man gå in höggravid i huset? Då hade ju jag och min unge kunnat vara med, det hade jag verkligen velat". Are you for real? Förfan, be dina föräldrar knulla om hjärnan på dig din lilla snorunge. Ursäkta mig och mitt språk, men människor som inte kan ta hand om sina barn på rätt sätt ska ge fan i att skaffa det! Och ja alla får ha sina egna åsikter och dittan och dattan MEN normala människor/mammor går varken höggravid in i ett sånt program eller VILL ta med sin unge in där. That's it! Alla som tycker det är normalt är faktiskt sjuka i huvudet. End of story. Nej usch och tviii, sånt här gör mig så arg. Därför kommer det även bli extra kul att sitta och störa sig på de människorna varje kväll, att få se hur de skämmer ut sig :-D

Den lilla fången

Hola! Som ni har märkt så har det tyvärr inte blivit någon uppdatering innan idag eftersom vi först och främst vaknade vid tolv och sen efter det så har vi varit iväg hela dagen. Vi åkte in till Höör och shoppade inne i en butik med massor av billiga och mysiga grejer! Efter det blev det en runda in på city gross där jag hittade den här boken för ynka 29 kronor. Den verkar vara riktigt bra, den handlar om en flicka som från det att hon var fyra år blev trakasserad och sexuellt utnyttjad av sin styvfar. Det är så himla intressant att läsa sådana böcker, det bästa är ju att oftast i slutet får de utsatta offren äntligen rättvisa och sätter dit svinen! Jag älskar verklighetsbaserade pocket böcker! 
 

Broadway

music comments, music graphics



music comments, music graphics

Tips från mig

Om ni vill ha lite glansigare och mjukare hår så följ mitt tips och gå och köp denna lilla flaska! Finns att köpa på vanliga mataffärer såsom ica och coop. Kostar runt 50-60 kronor har jag för mig. Spruta över håret efter att du har stylat klart det och whips så har du både ett glansigare samt mjukare hår! Fungerar utmärkt.



Fetton är vi allihopa, allihopa, allihopa

Auunej minsann och dag! Katastrof ju att låt åtta gick vidare förfan.
Killen snackade ju igenom hela låten. Hahaha. Var bara tvungen att skriva det. SÅ illa var det ;)


Mys lördag

Jag tog med mig min laptop till svärmor så jag kunde blogga lite. Jag får ju uppdatera er lite om vad jag hittar på med för något right ;) Har käkat en god middag för en stund sedan och just nu sitter jag i soffan framför brasan med allihopa och tittar på melodifestivalen. Mysigt värre! 
 

Pardey hardy

party comments, party graphics


Alla som är bakis idag räcker upp en hand. Tänkte väl det... ;) Själv mår jag bra efter två stora glas med kall oboy och två mackor. Så nu känner jag knappt av gårdagen längre, jag blir i princip
aldrig bakis! Whoop whoop! Haha. Igår var vi iväg på lite äventyr, hos Isak på pardey. Hade roligt ända fram till festen slutade i kaos mellan några killar och någon tjej. Fast iförsig så tyckte jag det var rätt roligt det också så man kan ju säga att jag hade roligt hela tiden ;) Planerna för idag är att jag och babe ska åka hem till hans mamma och mysa och käka god mat, as usual. Det ska bli riktigt skönt. En perfekt helg för mig består oftast av fest den ena dagen och mys den andra =D Som sagt, jag är en 50/50 girl.


på fest!

Är på fest right now med tjejerna och min b-friend, vi hörs antagligen imorgon! Nu kööör vi! (D)

NEW IN

Jag har ju glömt visa er mina nykomlingar i skohyllan.
Ja jag vet att de är en aning skitiga för tillfället, men med lite putsning och omsorg är de snart redo att gå igen!


Godmorgon

Godmorgon på er! Har varit vaken i en timmes tid, det blev ingen skola för mig idag. Så jag ligger i sängen och myser till tvn och dricker ett glas kall oboy, det är så himla gott när man vaknar törstig på morgonen. Nu är det ju lov för min del, har ni också det? Bra start på lovet hade jag igår iallafall, med modevisning, cupcakes och allt ^^


Modevisning

Vilken lång dag det har varit! Full med händelser. Duschade för en stund sedan och nu ligger jag i sängen, har äntligen tid för att blogga. Rättegången innan idag blev nerlagd pga meseri och alla vittnen slapp vittna. Så där satt jag i två timmar och väntade för ingenting. Lönt! Jag, Malin och Emma gick och tog en fika på espresso house istället, mums. Sen hem om till Malin och fixade oss och sedan bar det av till surbrunnsparken för modevisningen. Såklart så stod vi längst fram i kön och blev några av de 50 personerna som fick goodiebags, yeey! Tyckte verkligen det var skitbra jobbat av stylisterna i tvåan på vår skola som anordnade hela evenemanget. Över 200 personer dök upp! Modellerna var jätte duktiga men min vän Anna som var en av modellerna var fan snyggast! Kläderna var också fina, vissa av klänningarna var grymt fina.

(Sorry för halvtaskiga mobilbilder, kolla videosarna istället!)

Cupcaaake ♥


Stylisterna som anordnade det.


Alla modeller.

I goodiebagen.


Let's do it again

 


Bitch please


Varför en tjej blir kallad hora när hon knullar allt och alla medans killar blir kallade för kungar? Well, if a key can open a bunch of locks, it's viewed as a master key. But if a lock is opened by a lot of different keys, well that's a pretty shitty lock!
Just. Saying.



Humor





Dagens planer!

Hey there! Sitter i skolan för tillfället och väntar på att vår omvårdnadslärare ska hålla en liten föreläsning. Efter skolan ska jag på rättegång klockan två, dock är jag bara VITTNE till en misshandel och ingenting annat så tro inget :) Some friends ska följa med mig så det kan nog bli spännande för sen ska vi sitta i publiken efter att jag har vittnat. Go rättvisa haha! Efetr rättegången ska vi gå och ta en fika och sen hem till Malin. Klockan sex ikväll ska vi befinna oss i surbrunnsparken där det är Prom Night Fashion Show där vi ska kolla på modevisning och uppträde. Ska bli kul!


Hissar/Dissar

Alla hjärtans dag! - Jag hissar denna dagen, inte bara för att det är min och b-friends årsdag, utan också för att jag älskar att det finns en dag då man firar kärleken lite extra. Självklart ska man visa kärlek till sina nära och kära året om, men det är verkligen bara positivt att det finns en hel dag bara för kärlekens skull! Förstår inte folk som är så himla emot den dagen. Folk som säger "ah det är bara löjligt trams för att affärerna ska tjäna pengar". Fine, affärerna tjänar mer pengar på alla hjärtans dag prylar. Jamen kul för dem! Å andra sidan är det ändå en aning skönt när just den här dagen är över, för då slipper man se facebook bli bombaderat av alla bittra singlar och avundsjuka tonårsmammor som sitter där med en unge på armen och skriver hat inlägg till oss med förhållanden och bara "åååh måste alla skriva hur mycket ni älskar er partner, vi har fattat det nu!". Så himla genomskinligt :) Nej ni kanske inte fick en bukett blommor och ett kilo choklad av någon, big deal?! To bad for you then liksom, men egentligen, spelar det någon roll? Själv så tycker jag inte att detta bara är en dag man kan fira om man har en pojkvän eller flickvän, utan detta är en dag för KÄRLEKEN som man ska fira med sina vänner, sin familj, sina barn osv. Njut av dagen istället.
So please. Sluta. Vara. Så. Jäkla. Bittra.




Dennis m! - Jag tycker den här killen är grymt pinsam. Han uppmanar folk att vara i princip anorektiker på sin blogg, han ljuger och hittar på saker, provocerar och gör allt för att höja sin statistik. En manlig kissie kan man kanske säga. Han påstår även att han är Sveriges största manliga bloggare när han egentligen bara har ca 5000 läsare om dagen, han ljuger alltså om sin statistik. Löjligt. Jag hoppas innerligt att de flesta av hans åsikter bara är för att provocera och att han inte tycker så på riktigt. För då är det verkligen illa om han är så korkad. Nu har myshowroom stängt av honom från deras bloggportal, bra val tycker jag! Nej fy, han får en fet diss av mig. Provocerande inlägg är bara sååå 2010!



How to love


Lycklig ♥

Hello! Ursäkta för min kassa uppdatering MEN det beror på att min dator är så himla seg. Gaah! Aja, igår hade jag iaf den bästa dagen på väldigt länge!! Grymt mysigt var det att åka till aqvakul och bada, bara han och jag. Och sen bjöd han ju mig på thairesturang i Ystad, stackars min babe som fick punga ut med 400 spänn.. Sen avslutades som sagt kvällen med bowling i Tomelilla och såklart vann älsklingen över mig haha :( Idag var jag ledig från skolan (fick vara ledig så att jag och pojkvännen kunde fokusera på bara oss två igår och idagsom sagt, jag har världens bästa lärare!) så jag passade på att bjuda hjärtat på en dunderfrukost med bland annat massor av bacon och äggröra.

- Fick tyvärr inga bilder från aqvakul fast jag verkligen hade velat fånga det på bild.. Får bli nästa gång när någon annan är med och kan ta bilder! :)
Min alla hjärtans dag present från min älskade mamma, 200 kr + en fin hälsning.
Ska fan ta med mig detta vykort ner till graven när jag dör. Älskar dig mamma!


Härligt med kärlek.



Tack för middagen min söta, fina, underbara pojkvän!


Vinnaren ;)


Kvällsmys ♥


Duktig flickvän! ;)

Ett år med my love! ♥


Ett helt år med dig idag min kärlek, mitt hjärta, min valentine. Jag älskar dig Alexander!

I'm so happy right now, denna dagen har redan börjat bra. Fick ett par skitsnygga jeans av mat tanten här på skolan, som hon hade pröjsat 1000 spänn för, när jag anlände till skolan. Ännu gladare än vad jag redan var då blev jag, tack så mycket! =D Haha hon är verkligen cool den kvinnan. Nu ska jag alldeles strax sticka ifrån skolan för att sedan dra till aqvakul med älskling, hoppas ni andra också får en bra alla hjärtans dag! Vill passa på att även gratta min kära svärmor som också har sin födelsedag idag, GRATTIS SUSANNE! ♥


My heart is refusing me


Tomorrow ♥

Hey you all! How you doin'? Jag mår suuuper! Imorgon är det ju alla hjärtans dag och även min och min älsklings ett årsdag. Det ska bli så himla mysigt, jag längtar riktigt mycket. Först ska jag vara i skolan i endast en timme, chitt chatta och lite sådär, sen ska jag ta tåget till malmö klockan tio och väl där möter jag upp pojkvännen och sedan drar vi till aqvakul och badar och myser bara han och jag =D Vid fyra-fem tiden åker vi tillbaka till ystad där vi käkar på thairesturangen och sen ska vi bowla i tomelilla klockan åtta. How nice?! Perfekta planer för firande av en ett årsdag samt alla hjärtans dag. Underbart, kommer bli en perfekt ett årsdag för vår del.




City boy


Älskar den här låten!

Fredagens fest

Fyfan. Har försökt ladda upp bilder sen igår. Men nääää. Något som är jävligt fel på denna sidan ibland. Hur som helst, här har ni några stycken bilder från i fredags + en video. Fler bilder kommer!


Crazy girls! (Fattar dock inte varför videon hängde upp sig lite där i slutet o.O)

niopöäk'Ö

Amen förfan!! Blogg.se måste skämta, går fan inte att ladda upp bilder... fan vad jag stör mig!!!

Godmorning sweet saturday!

Godmorgon! Igår hade jag riktigt, riktigt roligt! Var ju på tjejfest hemma hos min vän Emelie. Skitskojiga tjejer verkligen haha, så underbara och roliga! Det var så härligt att träffa alla. En minnesvärd kväll, definitivt. Nu har jag nyss käkat en fet frukost/lunch med mamma och nu ska vi se filmen bridesmaids. Mamma kommer skratta ihjäl sig, hon har sån sjuk humor haha =D Det är så himla skönt med lördag! Ska bara stanna hemma hela kvällen och mysa, ta en varm dusch, hoppa ner i pyjamasen, se film och käka gott. Vara bara mig, slippa alla andra förutom min familj. Sådana här kvällar är något av det bästa som finns helt ärligt, speciellt "dagen efter" hehe ;)


på tjejfest!

Är på tjejfest hos min kära barndomsvän emelie med massa andra girls, woopa! Bloggar från mobilen so i just thought u should know what im doing, vi hör mer sen istället. Oopa, nu shottar vi!

Mäktigt


Så jäkla bra låtar. Direkt när Loreens låt började spelas när vi kollade på melodifestivalen i lördags, så jag "Hon kommer definitivt gå vidare till finalen och sen vinna hela skiten!". Jag hade rätt i det första, hoppas att jag har rätt i det andra jag sa också! Sa även att Dead by april skulle gå till final och att sean banan skulle gå vidare till andra chansen, haha så rätt jag hade.

Update

Behövde vara ifrån bloggen lite så därför har jag inte uppdaterat, end of story! :) Vad gjorde jag igår då? Jo jag var hemma hos alex, duschade och kollade på filmen jakten på lycka, har tyckt att det är en mycket sevärd film ända sedan jag såg den första gången. Så har ni inte sett den så gör det! Hur som helst, idag vaknade jag först tjugo i nio men sen blev jag tillsagd av min lärare att stanna hemma från skolan pga snön, so I did. Somnade om en timme senare och sov till klockan två (!). Helt sjukt egentligen, jag kan verkligen sova hur mycket som helst haha. Asade röven upp ur sängen och sen gick jag hem till Hanne, tog en kopp kaffe och en cigg med henne och snackade skit. Nu är jag iaf hemma hos mamma och chillar, kollar tv och dricker oboy. OCH ANGÅENDE MINA NUTRILETT SHAKES som jag egentligen skulle börjat med i tisdags, jag ändrade start dagen till onsdag nästa vecka. Dels för att jag ska på tjejfest imorgon och sen för att jag och pojkvännen har ett års dagen på tisdag, kul att sitta där och dricka shakes då? Nej, inte direkt.



Gotta find me


Saknar denna tiden så mycket. Gotta find myself again...

Mys & sleep-time

Nu ska jag avrunda kvällen med att mysa ner mig i sängen till en av filmerna jag lånade på bibblan tidigare idag, tända ljus, två kanelbullar, ett glas mjölk och lite salmiak karameller (de är så gudomligt goda!!). Det enda som fattas nu är min pojkvän, det är ju vid sådana här tillfällen som man vill ligga och hålla om honom som mest haha :( Godnatt readers, puss och kram!


Family ♥

I fredags innan jag åkte hem till Alex mamma så var vi hemma hos mormor med mina mostrar + kusiner. Jag älskar när jag träffar min släkt, när vi är hemma hos mormor och morfar så sitter vi alltid kring köksbordet och fikar, pratar och skojar en massa medans småbarnen springer runder och leker. Detta var alltså ännu en sådan stund! ♥


Älskar er alla!


Kastar in en bild ifrån lördags också när vi hade gjort kladdkaka hemma hos Susanne!

Kanelbullar på G!

Hey guys! Som ni vet så har det ju varit helg, därav den dåliga uppdateringen. Eller uppdateringen existerade inte överhuvudtaget denna helgen ska jag nog uttrycka det, men så är det när man övernattar ute hos svärmor på landet. Har myst med my b-friend, kollat tv och ätit godsaker, ja allt det vi brukar hitta på med när vi sover över där. Igårkväll var vi även på bio med hans mamma i Ystad, kollade lite i affärer först och sen 18.15 satt vi bänkade i biosalongen framför filmen En gång i Phuket. En bra film! Just nu däremot, så håller jag på att baka kanelbullar med min lillebror och nu har de när som helst jäst klart så nu får jag fortsätta! Jag återkommer senare, promise ;)


Var och handlade med pappa och Theo innan, var även på bibblan och lånade tre filmer och en bok!



Kanelbullebak!


Jag dansar afrikansk dans!



Hahah kolla!! Detta är en video på när vi hade afrikanskt tema en dag i slutet av nian, i maj 2010. Vi var ett gäng som framförde afrikansk dans inför hela skolan. Shit detta är inte ens två år sen, jag skulle fylla sexton månaden där efter. Älskar att kolla på sånt här, riktigt härliga minnen har man! Saknar så mycket av den tiden med mina 9m girls..
- Spola fram till 0:36, det är jag som står längst fram i mitten och dansar i rosa linne, svarta byxor och svart hår. Alltså tjejen som skakar loss mest av alla typ haha ;) Man lever bara en gång!

Äntligen fredag!

Hey! Jag slutade skolan klockan elva idag, hade karaktär i två timmar och jag jobbade på riktigt bra och gjorde en hel uppgift om handikappolitik. Så nu är jag hemma. Men fyyy vad kallt det är ute! Helt sinnes. Jag är halvt ihjälfrusen varje gång jag kommer hem efter skolan ^^ Nu ska jag resa mig upp från sängen och dammsuga mitt rum, det var det enda jag inte gjorde igårkväll när jag städade. Efter det ska jag hjälpa mamma välja kläder till imorgon och sen ska vi köra hem till mormor en stund. Ikväll ska jag hem till svärmor med älskling, stannar förmodligen där tills på söndag :) Och förhoppningsvis blir det bio denna helgen om allt går som det ska och vi inte blir innesnöade or something. So long readers!


Omg kolla så brun jag var?! September 2010 i Turkiet.

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? :P
- Vi har varit tillsammans i ett år på alla hjärtans dag nu den 14e :)



Vad har du för betyg? :)
- När jag gick ut ettan i somras så hade jag VG i alla mina ämnen. Nu är det ju nya kurser i tvåan, så som matte B istället för matte A osv. Så jag vet inte riktigt, det enda jag vet är att jag har MVG i vård och omsorg iaf :) Så svaret på det får du helt enkelt när jag slutar tvåan!



Hur många läsare har du om dagen?
-
Unika besökare brukar ligga mellan 70-100 om dagen, sen är det desto fler sidvisningar :) Dock går antalet ner en aning när jag slarvar med bloggen i några dagar men sen när jag skärper mig så går det upp lika snabbt igen! Hade förresten besöksrekord för några dagar sen, verkligen skitkul!

Hej :-) MIn fråga är om du har några syskon? Isåfall hur många? Kommer själv från en stor familj med fem syskon...
- Hej! Jag har tre syskon, en storasyster på 22 år, en lillebror på 15 år och en lillebror på 5 år :)


Jag och min lilla älskling

vilka bloggar läser du dagligen? :-D
- Kul att du frågar för din blogg är nämligen en av de jag läser dagligen! :) Andra bloggar som jag läser dagligen är Paow, Dessie, Hotgossips, Blondinbella, Egoinas (nästan dagligen). Sen läser jag såklart mina vänners bloggar samt några andra mindre bloggar. Kan säga som så, att jag läser ungefär 15 olika bloggar dagligen :)

Heej!
1. Hur gammal är du?
2. Har du någon gång varit otrogen under ett förhållande? I det förhållande du är i nu eller något annat förhållande kanske?
3. Tror du att din pojkvän skulle kunna vara otrogen mot dig?
4. Hur kommer du överens med din pojkväns familj?

- Hej!
1. Jag är 17 år, fyller 18 den 24 juni.
2. Jag har aldrig varit otrogen i hela mitt liv i något förhållande och skulle aldrig få för mig att vara det heller. Tycker det är riktigt smutsigt att hålla på med sånt, fy för människor som leker med andras känslor. Spottar på såna. Om man verkligen älskar personen som man är i ett förhållande med så är man inte otrogen, that's it! :)
3. Jag VET om att han aldrig skulle vara det eller ens kunna tänka tanken på att vilja det, och då menar jag verkligen ALDRIG. Jag har aldrig varit så trygg med någon annan än honom.
4. Jättebra! Jag och hans mamma är som kompisar haha, t.ex. om jag har bråkat med alex någon gång så slår jag bara henne en pling och ber hon skaka lite vett i honom ;) Hans mamma och mormor är verkligen några av de snällaste personerna jag har träffat, jag älskar dom!



Kan inte du visa dina tatueringar? Har du några fler piercingar förutom den ovanför läppen? Kram!

- Jo visst, bilder kommer nedan! Ja det har jag, jag har en piercing ovanför läppen, en i näsan, en i navlen och en i tungan + fyra hål i öronen. Kram



Min magtatuering med mitt efternamn intatuerat.


Ser ni att där står pride (stolthet) intatuerat? ;)


Hahah, detta lilla fula hjärta gjorde jag en gång på fyllan 2010.. Ni får själva lista ut ungefär var det sitter ;)

Oh vad roligt, här är några frågor:
Favvo klädaffär?
Drömresmål? :)
Varför började du blogga?

- Gina tricot!
Har många sådana! Miami, New york, Paris osv, jag vill se hela världen!
Jag började blogga för att jag älskar att skriva och dela med mig av mina åsikter :)

Vilket är det konstigaste stället du har haft sex på? :D
- Hahaha. Tyvärr, men guess what? Det har inte du med att göra.

Om du hade fått välja endast två saker ur din sminkväska som du hade skullat använda för resten av ditt liv (alltså du får aldrig använda något annat smink än dom två sakerna), vilka skulle det vara?
- Detta är en lätt fråga, helt klart min mascara och min ögonbrynspenna!

Din bästa och sämsta egenskap? :)
- Min bästa egenskap är nog att jag är en ärlig och rak människa. Min sämsta är att jag har låg stubin och blir lätt irriterad.

..

Uppdaterar er så att ni vet att jag fortfarande lever. Måste verkligen ge mig på den där jädrans städningen nu.. Halv nio på kvällen liksom? Åh suck. Men när jag väl kommer igång så går det snabbt :) Somnade såklart till idag igen i två timmar så jag har mest segat sen jag slutade skolan. Men jag uppdaterar mer senare ikväll. När jag nu är klar.


Thats damn right

Behind every bitch is a girl who got tired of being broken.

 


6 effektiva tips för vackrare och fräschare hår

♦ Använd mindre av schampo och mer av balsam när du duschar.
Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter nämligen på håret.
Använd INTE balsam i din hårbotten (vet många som gör det felet),
börja applicera balsam från öronsnibbarna och nedåt, särskilt i topparna.

♦ Avsluta din dusch med att skölja ditt hår i kallt vatten, håret blir mer glansigare och finare.
Jag prövade det själv idag!

♦ Borsta aldrig håret när det är blött!

♦ Använd inte för mycket värme på ditt hår dvs, plattång, locktång och hårfön.
Om du gör det, ha alltid värmeskydd i håret!

♦ Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa
kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

♦ Ät bra mat, nyttigt och varierat. Särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.


Äsch, wtf

Har bara kastat in en maskin tvätt och plockat upp liiite. Men äsch, jag fortsätter städa imorgon.
Lika bra. Nu ska jag ner och möta Amanda!



Tillägnad dig. Om du inte bryr dig, så tro mig, då ska inte jag heller göra det!

Ma Cherié


Nu ska jag dunka denna på högsta volym. Blir fett high on life när jag hör den, love it! Woop Woop!!

Tvätt och städ kväll!

Hej hej, hemskt mycket hej. Or something, whatever, ähm.. Jag tänkte egentligen blogga innan men efter jag hade duschat så gick jag och la mig i sängen och somnade till i en och en halv timme. Vaknade för ca en timme sen med en hård skallebank och hade drömt en skit hemsk dröm. Att jag blev rånad och halvt misshandlad av några folk i Ystad.. HAHA. Jävla ystadbor alltså, förföljer mig in i drömmarna gör ni också haha! ;) Nej men såattehh... Nu tänkte jag iaf städa och sortera all min jävla tvätt som ligger slängd på golvet och kasta in en maskin tvätt. Sen ska jag ner i byn och chitt chatta lite med Amanda och handla hem godis som jag ska ha framför en film sen. (JAA JAG SKA BÖRJA MED MINA JÄVLA NUTRILETTS SHAKES, PÅ TISDAG OKEY? ;)) Så får förvandlas till en duracell kanin eller nått nu om jag ska hinna med att somna i någorlunda tid också..


Typ så här kommer jag se ut? Haha. Fast nej ;)


jt -