On my way

Vet att min uppdatering SUGER för tillfället men så kan det vara ibland.. Jag menar.. Jag har ett liv också ;) Sitter liksom inte framför bloggen 24/7. Nu ska jag dra till Sjöbo och möta upp min pojkvän, vi ska antingen fika eller äta kebabtallrik. Mums! Stannar där över natten och myser till det, så jag har en viiild gissning på att även den här kvällen så kommer updaten suga ;) Men lovar att snart bättra mig iaf! Puss


My love - Bild från julafton. ♥

Wild ones

Idag känns det 100 gånger bättre än igår. Jag är så himla glad att jag har så förstående och förlåtande människor och vänner i min omgivning! Bjuder på dagens låt, den är så jädra bra och den gör mig på bra humör =)

- People change, things go wrong. Shit happens, life goes on!


Aldrig mer

Vill börja detta inlägget med att skriva att detta är MIN blogg och jag skriver ut mina känslor i den, mina åsikter, mitt synsätt på olika saker och ting. Med andra ord, jag skriver vadfan jag vill här.

- Fyfan säger jag bara. Kvällen började bra igår och jag trodde verkligen det skulle bli en awesome kväll. Istället blev det den värsta festkvällen på länge, väldigt länge... Även fast jag också är sårad, så kommer jag aldrig förlåta mig själv för vad jag gjorde igår. Sån jävla äcklig ångest har jag i kroppen. Fyfan.

Och sen till vissa som var med mig igår och bara "antog" att jag hade kommit hem. GUESS WHAT? Jag stod i ystad alldeles själv ända fram tills min mamma hämtade mig klockan halv sex imorse. Det var antagligen ett missförstånd alltihop, men om man verkligen hade brytt sig om mig, hade man då inte frågat MIG och inte andra människor om vart jag tog vägen osv, eller hade man inte det? Det hade jag iallafall gjort om någon av mina vänner bara hade försvunnit. o.O Detta är inte menat som någon "arg uthängning" eller något, jag vill bara skriva av mig dessa hemska känslorna jag har i min kropp just nu.. Som sagt så var det kanske ett missförstånd or something, men jag kan inte hjälpa att jag ändå är besviken. Jag vill inte vara det, jag hatar att vara det, men jag är det ändå! För man undrar faktiskt...


Såhär snygg och glad var jag först.
Sen åkte jag hem skamsen samt jävligt ledsen och la mig i sängen klockan sex på morgonen.

P.s Ja jag vet att jag kan vara en crazy biatch i vissa situationer MEN folk som inte vet något ska inte öppna truten. Punkt slut. Äckliga snobbar som finns i ystad, riktigt fula är ni. Puss puss! D.s

Det luktar visst fest på G

På partaaaj just nu!! (D) See ya tomorrow :*

Natti natti

Tog en dusch för två timmar sen, rakade benen, borstade tänderna och smörjde in mig med cocos doftande body butter. Nu ligger jag i sängen och myser med mitt tjocka täcke och min gosiga filt, ska läsa i min nya frida tidning och samtidigt kika på i am legend filmen som går på 6an. Älskar såna här stunder riktigt mycket, då man bara får vara. Det är min standard på vardagskvällarna, att ta en varm dusch, hoppa ner i pyjamasen och lägga sig under täcket och mysa till en film/läsa i en tidning. Underbart är det. Det enda som saknas just nu är min boyfriend! Sen är det iaf sov-time för mig, klockan ringer klockan sju imorgonbitti! Sleep tight guys


Nu jävlar blir det hårdträning!


Sådärja! Nu har jag införskaffat mig nutrilett quick som jag ska börja med på måndag. Tack pappa! Fem shakes om dagen + vatten är det ENDA jag ska köra med i minst 10 dagar framåt. Också träning på det. Härligt!

Hissar/Dissar


Facebook i rosa! - Så mycket finare än det blåa enligt mitt tycke! =D Pink ♥




Apflickorna - Har någon av er funderat på att se filmen apflickorna som jag skrev att jag skulle se igårkväll? Then don't! Den var riiiktigt kass, en av de sämsta filmerna jag har sett. Den var så kass att jag bara var tvungen att dissa den här i bloggen och skriva några rader om den. Den var tillochmed så kass att det nästan är värt att kolla på den bara för att se hur kass den är haha! Nej men ärligt, det var verkligen en dryg film och det är bara slöseri med tid att titta på den. Jag såg ingen mening med den ens? Frågan som återstår är ju då hur F*N juryn i guldbaggegalan egentligen tänkte när de korade den till "årets bästa film" år 2011? Såg jag fel på "bästa" och "sämsta" eller? Nej. Jag förstår inte.


Ett BIG NO-NO.

Facelook

Hej! Tänkte slänga upp ett snabbt inlägg till er. Jag kom hem halv tre idag och hoppade ner i min onepiece direkt. Ni anar inte vilken träningsvärk jag har i min kropp, herregud alltså! Träningsvärk i armarna, vid revbenen, magen och låren. But it feels good, nästa onsdag kör vi igen! Nu är det hårdträning och andra bullar som gäller, ska även få en sak av pappa idag, som kommer att hjälpa mig att gå ner i vikt. Jag visar er sen när vi har varit och handlat. Nej nu ska jag gå ner och förvandlas till en städerska/hembiträde/you name it, för jag ska nämligen dammsuga och torka golven på hela nedanvåningen + städa mitt rum. Haha, vad gör man inte för några extra slantar i månaden? ;)


Me right now.

Hemma efter ett hårt gympass!

Hej på er! Jag kom hem för en och en halv timme sen, jag har nämligen varit och gymmat med Melissa. Vi hade Patrik som coach och fyfan säger jag bara, vi körde på stenhårt i 50 minuter. Idag körde vi på med uppvärmning, gym och till sist boxning som även var roligast. Och då kan jag tillägga att det var riktigt längesen jag tränade sist. Så nu ska vi träna där varje onsdag klockan fyra, Patrik är som vår egna "personliga tränare" fast GRATIS haha! Verkligen jättesnällt av honom att ställa upp och träna samt pusha oss.
- Igår åkte jag hem till min pojkvän, vi hade film maraton och käkade lite gott. Några kanelbullar, lite choklad och sånt där skit. Vi såg först en film som älskling fick välja och sen såg vi på titanic som var tre timmar lång. Mysig vardagskväll! Nu däremot så ska jag sätta mig och plugga en halvtimme eller två och sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på filmen apflickorna, jag är helt slut i kroppen så det ska bli jätte skönt. Har ni sett den filmen förresten? Den blev ju förra årets bästa film på guldbaggegalan i måndags. Upp till bevis nu då, om den är så bra som de säger att den är!




Plugg på G


Sitter framför brasan och ska alldeles strax hoppa in i pluggets värld. See ya!

En mysig helg

Hello guys! How you doiiin'? Har ni haft en skön helg? Äh, inte lönt att fråga er ändå eftersom jag inte får svar ;) Hursom, själv så har jag haft en jätte mysig helg! Kebabtallrik, soffhäng, läsning, cupcakes och filmtittande är några ord som beskriver mina senaste dagar. Bjuder på några bilder så har ni inte missat alltför mycket av denna bloggfria helg.







Mot blentarp!

Nu drar jag! Kommer bli dålig update i helgen, risk för att det inte kommer bli någon överhuvudtaget. And I couldn't care less. Om ni inte ger mig någon respons, varför ska jag då ge er någon update egentligen? ;) Ciao!


Wanties from gina




HELL YEAH


HAHAHA. Min favorit.


Godnatt!

Äckligt


Långhelg! ♥

Nu har jag långhelg framför mig! Så skönt. Jag fick lov att stanna hemma imorgon av min lärare eftersom Theo är sjuk och pappa kunde inte ta hand om honom för han hade ett jätte viktigt möte. Så min lärare sa att jag kunde se det som en "vård och omsorgs uppgift" att ta hand om honom nu när han är sjuk. Världens bästa lärare, check! Jag har en skön helg att se fram emot, jag och älskling ska åka hem till svärmor imorgon och vara där hela helgen. Kanske blir det även ett biobesök. Riktigt mysigt ska det bli iallafall. Ska ta med min onepiece och gosa ihjäl mig ^^


Hissar/Dissar

Det var verkligen längesen jag gjorde en "hiss/diss" eller "hot or not" som det hette här innan i bloggen. Därför är det dags att köra igång med det nu igen tycker jag!


Långa, fina och fräscha naglar! - Det är så himla snyggt tycker jag och det tycker nog de flesta. Man känner sig så "tom" när ens naglar är korta och sen känner man sig liksom "komplett" när man har fixat sina naglar, låtit dem växa eller byggt på dem. Själv hade jag som nyårslöfte att sluta bita på mina naglar och det har jag hållt, så nu jäklar håller de på att växa till sig ordrentligt.





ACAB tatueringar/människor - Jag tycker det är så jävla fult och riktigt löjligt rent ut sagt. Kriminella personer som tror de är tuffa och skriker "acab" och tatuerar in det. Hallå?! Står det rätt till i huvudet eller? Polisen är till för att hjälpa och det är bara bra att vi har polisen! Hur fan skulle världen annars sett ut? Visst finns det poliser som är idioter, men det finns det i alla yrken? Överallt i hela världen finns det svin, i alla grupper, i alla kategorier, i alla länder. Dessutom ska man aldrig dra alla över en kant. Bara för att några poliser är svin betyder det inte att alla är det? De flesta poliser jobbar som just poliser för att de vill kämpa för rättvisa. Så otroligt korkat är det när kriminella svin bryter lagen och sen när de blir haffade så tycker de att "poliserna är svin". MEN BRYT INTE LAGEN DÅ FÖRHELVETE SÅ SLIPPER NI HA MED POLISEN ATT GÖRA OM NI NU HATAR DE SÅ MYCKET!


I skolan

Godmiddag! Jag sitter i skolan och har karaktär hela dagen. Det är så mysigt att gå i omvårdnad på denna skolan, alla sitter vid ett stort, runt bord och diskuterar allt mellan himmel och jord varje gång vi har karaktär, samtidigt som vi arbetar. Försov mig en timme imorse så jag var inte i skolan förräns tjugo i tio och vi börjar egentligen halv nio, för mitt alarm på mobilen har slutat fungera. Illa, men ändå skönt att få sova en extra timme och dessutom är vår lärare världens bästa lärare så det var chill på den fronten. Atm sitter jag framför datorn och äter lite godis som jag nyss var och köpte i vårt lilla café. Nu ska jag fortsätta jobba med utvecklingsstörning och funktionshinder. See ya!


En bild från 2009 tror jag, i Julias löshår och tröja samt mina håliga byxor. Tider det haha!


Gårdagens firande av babe

Igår hade jag verkligen en jätte mysig dag. Kinaresturang, öppning av presenter, fototittande på älsklingen som liten och myspys. Alldeles underbart. Älsklingen blev överöst med presenter av mig ^^ Övningskörde till ystad och tillbaka gjorde han också och han är tamejtusan riktigt grym på att köra! En av de bästa kvällarna på länge faktiskt =) Känns så skönt att jag kommer så bra överrens med Alexanders familj, hans mamma och mormor är några av de snällaste personerna jag någonsin har träffat och jag älskar dem! (Btw, hans mamma är faktiskt en trogen läsare av min blogg också. Hej hej Susanne! ;))



Den blå/svart randiga tröjan han har på sig på 2:a bilden var en av de fina presenterna han fick av mig i present!


Cookie jar



Kommer ni ihåg denna låten? Jag lyssnade på den jätte ofta för något år sen haha. Fortfarande bra!


Nu är jag rasande!!!

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE SAMT FÖR MÅNGA FULA ORD I DETTA INLÄGGET!

Hade jag fått chansen så hade jag torterat alla onda människor en lång tid tills de dog av all smärta. Idioter som våldtar, människor som plågar djur och sliter av deras pälsar, kidnappare som dödar barn och säljer vidare deras organ, mördare/massmördare, folk som går på oskyldiga människor och misshandlar de grovt, ja jag kan komma på hur många onda personer som helst som jag hade velat tortera till döds. Samla alla såna äckliga jävlar, kedja fast dem i en källare och ge dem till mig så jag kan ta hand om dem! Hitler (om han nu hade levt och jag hade haft chansen) hade stått allra högst på min lista. Jag hade stuckit ut ögonen på honom, dragit av alla hans naglar, kastrerat lillpitten, dunkat hans fula huvud i ett stengolv upprepande gånger, klippt av tungan, strimlat hans pungkulor, låtit han bli våldtagen i röven av en häst och till sist hade jag hackat han bit för bit, harklat mig och spottat på honom och sedan kastat han till lejonen. Tviii och fyfan.

Fan ta alla rasister, fan ta alla idioter som tycker om Hitler! Er hade jag fanemig också velat ta hand om! Jag mötte en kille på festen i helgen som sa att han "gillade Hitler till och från". Jag gapskrattade han rakt i facet och gick därifrån. Säg aaaldrig något positivt om Hitler i min närhet för jag får sån jävla lust att klippa till er då. Likadant om ni skulle säga något rasistiskt i min närhet. Jag fattar inte hur fan man kan vara rasist? Hur kan man hata en annan människa pga deras hudfärg/var de kommer ifrån för exempel? MAN KAN FÖRFAN INTE HJÄLPA HUR MAN FÖDS! Nej, ett kok stryk skulle alla "tuffa" rasister haft!

Och nu kommer vi till anledningen varför jag blev rasande från början. Denna videon. Jag kollade på den nyss för första gången. Vad fan är det för fel på människor?! Hur faaaaan är vissa funtade?! Helt jävla sinnessjukt! Jag började gråta, sånt här skär så jävligt i mitt hjärta. DÖD ÅT ONDA, HJÄRTLÖSA MÄNNISKOR!


Grattis älskling!

Idag fyller min pojkvän år! Och jag sitter just nu i skolan och väntar in matte B som börjar halv ett, dock ska jag dra kvart över ett igen för att åka back to Sjöbo där svärmor och babe hämtar upp mig. Ikväll ska vi äta på kinaresturang och sedan ska vi hem till svärmor där även hans mormor är. Vi ska fira honom, käka gott-i-gott-gott och sova där inatt. Mysigt värre! Det roligaste ska bli när han ska öppna alla sina presenter haha, älskar att se när folk blir glada av något man handlat till dem ^^ Grattis älskling på din 23 årsdag! Jag älskar dig! ♥



Hemma hos pojkvännen!

Shit haha, bestämde mig typ tjugo i åtta för att jag skulle dra hem till min älskling. Skulle egentligen inte träffa han förräns imorgon men han ville så gärna att jag kom så jag fick snabba mig riktigt mycket så jag hann med bussen tjugo över åtta. Så nu sitter jag här, hos min babe! Han fyller 23 år imorgon så nu får han vakna upp brevid mig på sin födelsedag också vilket egentligen inte var planerat =D Nu ska vi bara ligga i sängen och mysa, vi har saknat varandra för vi har inte träffats på en vecka, det längsta någonsin vi har varit borta från varandra. Just det, jag måste slå in alla hans presenter också innan jag lägger mig. Aja nog om pojkvänsprat nu, godnatt på er peeps!

Push it


Haha jag älskar den! Puush it!

Partyvideos




Partypics!

Hola! Har inte haft ork till att blogga. Men nu har jag äntligen funnit mig lite ork till det! Idag har jag varit i skolan och efter det kikade jag in på biblioteket och lånade en bok. SÅLD heter den, verkar vara bra. Helgen var bra den med. Fredagsmys i fredags och party med my girls i lördags då jag även hade elva månader med min baby. Woopa! ;)


FREDAGSMYS!


"Romantisk middag" med Malin på Max :*


WOOOPA!


Fredagsmys



Har inte så mycket att skriva om egentligen. Sov till nio imorse, chillade framför datorn och tvn i några timmar, snyggade till mig och drog ner till bo ohlsson och handlade en massa presenter till min älskling som fyller år på tisdag. Efter det träffade jag fina Amanda en stund och snackade, alltid lika trevligt. Mötte upp mamma och handlade hem bertilsmat + hyrde film. När jag kom hem snackade jag med Melissa i två timmar i telen (tur vi båda har comvic). Vi pratade på som två kacklande kärringar om gamla tider, idioter, pojkvänner, träning och allt möjligt haha. Min "lillasyster" ♥ Ibland har folk faktiskt trott att vi har varit systrar och sagt att vi liknar varandra. Tillochmed hennes mamma sa en gång att vi såg ut som systrar typ haha ^^ Hursom, jag avslutade denna fredagskväll framför en film (En blomma i afrikas öken) med mamma och godis. Nu är det sovdags, sleep tight!

Word



Jag återkommer imorgon. Jag måste bara dö lite.. Typ skratta ihjäl mig
åt dagens samhälle och åt alla dessa vidriga trynen som det finns.

Love it!



Måste bara säga hur mycket jag älskar den här tröjan! Den är så snygg.
Jag fick ju den av min älskling i julklapp. 199 kr på Gina, ett riktigt kap.

FRÅGESTUND

Har tänkt ha en frågestund länge nu men aldrig fått tummen ur.. Så nu kör jag äntligen på det! Min första frågestund någonsin här i bloggen. Fråga på nu, ställ era frågor i detta inlägget! Frågestunden avslutas när jag tycker att där är tillräckligt många frågor =) Även anonyma frågor besvaras även om jag föredrar att folk står för vilka de är.


Tips; Present till pojkvännen

Min pojkvän fyller 23 år nu på tisdag så därför kollar jag runder på lite presenter som man skulle kunna ge honom. Kanske jag beställer något via nätet, kanske inte. Vi får se vad jag hittar! Jag ska iallafall ut i affärerna och shoppa någon present till honom under de kommande dagarna. Kanske du också har en pojkvän som snart fyller år? Eller du kanske bara helt enkelt vill överraska din pojkvän med en present eftersom han förtjänar det? Här har ni några tips på presenter under 600 kronor till er pojkvän:


Morgonrock 599:-


MP3 Mini Högtalare 149:-


Dödskalleflaska 279:-


Knogjärnsmugg 195:-


Tränings powerball 149:-


Drinkschack 195:-


Gametel, handkontroll till Android och iOS 549:-


Snapsglas av is 59:-


Hörlursmössa 299:-


Automatisk såsvisp 329:-
(Speciellt till dig som också har en pojkvän som bor i egen lägenhet)


Uppblåsbar öltunna 99:-


Chokladfontän 349:-
(Speciellt till dig som också har en pojkvän som bor i egen lägenhet)


Naughty Knot 159:-
(En lite mer vågad present där du slår in dig själv i en sexig rosett och ger bort dig till pojken du håller kär. Kanske ett par snygga klackskor och några örhängen till och din pojkvän kommer garanterat uppskatta det ;))


Alla dessa sakerna hittar ni på coolstuff.se!

13 998

Pappa kom hem om innan och kopplade in min gamla dator i tvn och gav mig ett USB minne, så nu håller jag på att överföra alla bilder och filmer. 13 998 stycken bilder och egeninspelande filmer var där i "Bilder" mappen + jag har fler egeninspelade filmer under mappen "Filmer" som jag ska föra över. 13 998 stycken?! Och då är det kanske bara ca 500-1000 bilder som är från år 2009 och resten är från 2010 + 2011. Sjukt så många haha.


Herregud. Ska föra över de till min nya dator och då får jag bannemig rensa på alla onödiga bilder!


Min frukost idag, försöker kurera mig ifrån förkylningen!

Rumors


Gammal låt men texten i denna låt är anledningen till varför jag valde den.


Still sick

Somnade klockan tio igår och efter många gånger av uppvaknande inatt av att jag knappt kunde andas, så vaknade jag helt klockan åtta imorse. Just nu sitter jag på samma plats som igår, i soffan framtör tvn och försöker kurera mig. Mådde skitdåligt imorse igen men sen tog jag två panodil zapp så nu mår jag bättre. Men det slår väl tillbaka på mig ikväll igen. Jag brukar alltid må lite bättre på dagen och sen sämre på morgonen och kvällen när jag är såhär förkyld. Men nog om tråkigt sjuk prat, för några timmar sedan fick jag reda på att mina kära bilder och egeninspelade filmer på min gamla dator (som gick itu) ska räddas! Yeey. Pappa och hans kollega fixar det på hans jobb idag. Skönt eftersom jag har verkligen jätte, jätte många bilder där ända från 2009, cambilder, egeninspelade filmer osv.


Gammal bild.

Atm


Sitter i pyjamasen och äter glass med massor av chokladsås! Det får man lov när man är sjuk ;)

Häst tjej?

Jag har försökt uppdatera er länge nu men min nya dator är så seg ibland! Fattar inte varför. Och nu kan jag inte använda min gamla älskling heller, för den datorn tog en person itu... Personen säger att den stängde ner locket på laptopen "lugnt" men ändå så har hela min skärm blivit krossad på flera ställen? Skrattretande. Som vanligt kan den människan inte erkänna sina fel.  Alla mina bilder, filmer, låtar, dokument från 2009-2011 är förlorade. Blir så jävla förbannad när jag tänker på det. UUUSCH. Jag hoppas innerligt att det finns något sätt att fixa ut grejerna på..

Hur som haver, vår häst har kommit hem igen. Vi har haft honom på en inhyrd plats innan men nu är han tillbaka. Så jag gick ut och tog in honom i stallet och ryktade han lite, gav han en morot, kratsade en av hans hovar och ställde sedan tillbaka honom i hagen och mockade bort bajset. Mer vågade jag inte haha, har inte träffat honom på ett par år och sist jag red honom så blev jag avkastad i galopp ^^ Men jag får ta det steg för steg och lära känna honom, ska nog ut i stallet igen ikväll eller imorgon med pappa som stöd. Jag har aldrig varit en typisk häst tjej men jag tycker faktiskt det är roligt att rida, rykta osv.


Såhär såg han ut för ett par år sedan. Mitt arabiska fullblod, så snygg!
Gdansk heter han på papperna men även kallad Akilles.

Men eftersom hans färg har förändrats är han nu en vitgrå häst.

Angående min header

Som ni har märkt så har jag ingen header eller visningsbild för tillfället.
Det har uppstått ett problem med min gamla header men en ny header samt visningsbild är påväg upp nu i veckan. Så att ni inte tror att jag inte tänkte ha en header här på min kära blogg =D
Det hade ju inte varit speciellt fint. Håll ut!


Like I thought

Hej på er! Igårkväll mådde jag bara sämre och sämre efter att jag hade bloggat. Jag hann se ungefär en halvtimme av min film innan jag fick nog, stängde ner laptopen och slocknade på kudden när klockan var halv nio. Vaknade tio över fem imorse och min kropp var alldeles slut, mitt huvud var sprängfärdigt och näsan var rinnande. Just nu sitter jag i soffan, kollar på tv och surfar runder. Mår en aning bättre nu efter en panodil, nässpray och lite glass i magen. Känner dock att jag kommer behöva vara hemma och kurera mig minst imorgon också. Komiskt att jag blir sjuk just när jag egentligen börjar skolan idag.

Inte på topp

Jag har blivit sjuk. Eller håller iallafall på att bli det. Början på ont i halsen, början på en förkyldning och seg och trött som in i. Riktigt tung i hjärnan är jag också, kan knappt hålla huvudet uppe. Så därför tänker jag inte skärpa mig med bloggen idag heller. Jag ska istället äta middag snart, ta en dusch, lägga mig i sängen och kolla på en film. Älskar att trycka ner mig under täcket och bara mysa när man inte är på topp. Hoppas jag mår bättre tills imorgon så att jag orkar uppdatera här.


Ett par månader gammal bild men ack så myssugen jag blir av att se den.

Facelook

Godmorgon! Har ni nyss vaknat eller? Själv vaknade jag kvart över åtta imorse efter mer än åtta timmars sömn, skönt. Har käkat frulle, surfat runder samt gjort mig iordning för dagen. Jag skulle egentligen fara iväg på ett födelsedagskalas nu vid den här tiden men icke sa nicke, en av kidsen i hushållet har insjuknat så kalaset är inställt. Så nu sitter jag här i soffan och diggar till gamla godingar, me love music! Här har ni dagens me iaf, here u go:




Haha, ser ut som en bitch. Men tro mig, jag bits bara när jag behöver ;)

Something to die for


I've got 99 problems...

Jag är så jävla trött. Trött på människor runt omkring mig, i min omgivning. Trött på att ge men aldrig få tillbaka av vissa egoister. Jag hinner knappt att vara känslig här i bloggen längre, det blir oftast bara vardagliga inlägg nuförtiden eftersom.. Ja jag vet inte riktigt. Jag har blivit försiktigare än vad jag var innan, jag skriver inte så öppet som jag kunde göra förr. Jag tror det beror på att jag har blivit lite skraj. Skraj för att folk ska klaga på mig om jag skriver ut mina åsikter för vulgärt. Men nu skiter jag i det, orkar inte bry mig längre. Om jag känner för att vara vulgär när jag är besviken på någon eller något, then let me. För jag orkar verkligen inte hålla inne mina åsikter bara för att ta hänsyn till andras åsikter och för att undvika konflikter. FUCK det! Det är dags för vissa människor att lära sig ta hänsyn till mitt tycke nu också och att lära sig att möta mig och även andra människor i deras omgivning halvvägs. Jag är så in i helvetes trött så att jag kan spy, på att bara ge och ge hela tiden till vissa personer, utan att få ett skit tillbaka. Det behöver egentligen inte vara så stora saker det handlar om, men jag är väldigt känslig och de flesta som känner mig vet det. Jag tycker det är synd att min blogg har blivit så opersonlig nu på senaste tiden. Den handlar ju faktiskt om MIG och hur JAG känner det och om MINA åsikter. Men nu är det slut på att vara opersonlig, jag ska skriva personligt för er igen. Jag är inte rädd för att vara mig själv och är det någon som står för sina åsikter så är det bannemig jag. Jag har bara varit en mes ibland, som skiter i att uttrycka sig bara för att undvika konflikter osv. Det roliga är att de människor man "mesar" sig inför ibland, inte gör det för min skull. Vad jag menar är att de, som sagt, aldrig ger tillbaka. Drama. They say they hate it but they create it liksom.

Tänker på händelser där jag har blivit sviken av de flesta av mina vänner under mina tonår. Har det inte handlat om att de har lämnat mig ensam vid mina svåraste perioder i livet eller umgåtts med folk som har misshandlat mig, så har det varit att de sett på när folk har förstört min mammas lägenhet eller strulat runder med mina ex. En det ena till en det andra liksom. Jag kan komma på hur mycket som helst. Jag säger inte att jag varken är eller har varit Guds bästa barn eller att jag aldrig gör fel, men nämn en enda jävla gång då jag svikit någon av mina riktiga vänner, eller inte stått vid deras sida! Just det. Och jo, jag har visst förlåtit. Jag har förlåtit men jag kommer aldrig glömma. Hur mycket jag än vill så kommer det alltid gno en viss besvikelse i min mage när jag tänker på folk som gjort mig illa. Och jag menar inte att kränka någon med detta inlägget, absolut inte. För vissa människor som har svikit mig har även ställt upp för mig. Jag vill bara få ut hur jag känner ibland, kanske få någon att inse or something. Där finns många som inte ska ta åt sig av vad jag skriver just nu. Det sista jag vill är att bråka, men om ni tar åt er så har ni förmodligen förtjänat det också. Acceptera mina känslor då. Känner mig bara så besviken. Idag är en sån dag liksom. Men å andra sidan är det slut med att jag crusar folk nu, slut med att jag hör av mig när de inte gör det tillbaka tillexempel. Det är upp till var och en hur de vill ses på som människa. Vill du vara en bitch, then be a bitch liksom. Because I've got 99 problems, and a BITCH AIN'T ONE!


VAFAN?

VARFÖR I HELVETE SYNS INTE MIN HEADER OCH MIN BLOGGBILD?! Fan vad sur jag blir!!!! Whatever, have no time att sitta här. Jag har nyss kommit till pojkvännens lägenhet, fixar, donar, städar och håller på. Tjejerna kommer vid sex tiden. Måste hoppa in i duschen också. Verkar som om jag får skriva om mitt nyår imorgon istället.. Men det får ni stå ut med!

Inför imorgon

Saker som jag har laddat upp med inför imorgon då det vankas mysig tjejmiddag hos mig! Åh vad mysigt det ska bli. Nej nu ska jag sova och sedan gå upp tidigt imorgon och duscha för att sedan dra hem till pojkvännens lägenhet och fixa och dona inför kvällen. Vi hörs!

 

Btw, jag skriver om mitt nyårsfirande imorgon!


Stronger


NEW IN

I torsdags var jag och shoppade med pappa på HM. Dock hittade jag inte ett skit på rean. Förlåt mig nu, men jag är så jäkla trött på tantiga och fula kläder, affärerna är ju fulla av det now these days! Visst, jag fattar att de personer som är mode intresserade tycker att det är bra.. Men come on, många av de plaggen som finns ute i affärerna nu skulle jag aldrig kunna ta på mig. Jag är inte ett dugg mode intresserad, jag går efter vad jag tycker är snyggt och vad som sitter bekvämt helt enkelt. Jag fattar verkligen inte modet nu för tiden. Så fult! Överallt i tidningar så ger de tips på kläder som är "inne"... Och det mesta är verkligen grymt fult i mina ögon. Don't get me wrong nu, ni som är mode intresserade och har en annan smak än vad jag har, har jag absolut ingenting emot. De människor som är värsta mode freaksen kanske sitter och skrattar åt mig nu för att de tycker det jag har på mig också är svin fult i deras ögon. Smaken är som baken liksom =) Min poäng är att jag tycker affärerna borde tänka mer på oss som inte har fallit för "tant modet" och som faktiskt skiter i modet och som vägrar att sätta på sig en tråkig tant tröja bara för att det är "inne". Tycker att alla affärer är fullsmockade med fula kläder nu för tiden...  Tråkigt.



Byxor 299 kr, skor 200 kr.

Mina julklappar

Julklapparna jag fick på julafton:


Mysig pyjamas av Jennie och mamma


Pyjamasbyxor och linne av älskling och svärmor (jag önskade mig pyjamas)


Äkta one piece av mamma som jag också önskade mig


Till mig och pojkvännen från svärmor


500 kr av Mix i tjugolappar haha, 200 kr av Inger och 100 kr av Signe


Shower gel och läppglans från älskling


Halsband av svärmor och älskling


Grymt snygga örhängen av älskling och svärmor


Snygg tröja från älsklingen som jag önskade mig


Presentkort på bio av moster Jill


500 kronor på HM från mormor och morfar


I lördags på nyårsafton var vi först hemma hos svärmor på dagen och firade en
sen jul med några stycken från Alexanders släkt. Mysigt värre.




Ett spel som jag önskade mig!


Alla julklapparna fick jag av svärmor, tack så hemskt mycket!

Tack alla andra också för julklapparna, jag fick allt som jag önskade mig så jag är riktigt nöjd med mina julklappar!

Min julafton

Här får ni äntligen bilder på hur min julafton såg ut.
Jag firade den hos min mormor som alltid, med släkt, familj och pojkvän. Jag hade en great julafton ♥


Julklappsutdelning


Min snygga moster Jennie!


Morfar aka tomten och mormor


Julbord, kallrökta laxen är det bästa!!!


Felix och kusinen Amanda


Mamma och hennes karr


Älskling och mormor


Jag och min babykusin Noel


Mys pys med släkten


Me and my hun


Och slutligen; Jag och kusinen Filip

(Vad jag fick i julklapp kommer i nästa inlägg)

Heat

Idag har jag varit duktig! Jag har städat på mitt rum, sorterat tvätt, tvättat, vikt in ren tvätt i garderoben och diskat lite. Känns alltid lika bra efter man har gjort det. Och nu ikväll råkade jag somna till i ett par timmar.. Nu tänkte jag börja skriva om min jul och nyår i ett inlägg till er. Vill komma i säng innan tolv förhoppningsvis också. Imorgon kommer några av mina tjejer upp till min pojkväns lägenhet och jag ska bjuda på en fin tjejkväll, med middag, efterrätt och hela köret. Ska bli så kul!


Bjuder på denna bilden. Heat heter parfymen och den är made by Beyoncé.
Min favvis helt klart, den luktar så gudomligt!

Jisses

God eftermiddag på er. Jag har varit vaken sen klockan halv sex imorse, två timmars sömn.. Det enda positiva med det är att jag kommer att decka så himla gott i min säng tidigt ikväll =) Har legat och kollat på första säsongen av Jersey shore fram tills nu. Känner att liggsåren börjar komma fram så nu är det dags att lyfta på röven och samla ihop smutstvätten från golvet och slänga in en maskin tvätt.


At the moment

Hoppsan...

Okey nu är det såhär.. Att jag blev akut nannig. Så jag ska bara ligga i min pyjamas och kolla jersey shore tills jag somnar. Så skönt! Vilket betyder att jag kommer ge er en grym uppdatering imorgon istället ;) Sorry. Godnatt

Dagen efter

Fy. Jag är sliten like hell! Vaknade kvart över fem idag?! Haha men jag och pojkvännen kom inte hem förräns åtta imorse och somnade halv nio (!) så det kanske inte är så konstigt.. Men jag mår prima ändå, life is great :D Jag ska ta en dusch nu, nog den mest välbehövligaste duschen på länge i guess. Sen så ska jag ge er en big ass update om julafton, julklappar, nyår, ja ALLT! Så klicka er in hit igen om en timmes tid så ska ni få se, håll utkik!


Slitna bilder på en mycket sliten tjej.

jt -