Oops..

Hoppsan, jag försvann visst härifrån ett tag... ;) Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu och klagöra att jag LOVAR att uppdatera "på riktigt" ikväll. Just nu har jag tyvärr inte tid för mer än dessa meningarna, klockan tolv ska jag nämligen vara på badhuset för att simma en timme och sen ska jag till Malmö city för lite shopping time med Melissa. Så vi hörs ikväll helt enkelt, ha en amazing fredag!

You had me at hello ♥

Min lillebror, mitt allt, min ögonsten, min finaste. Alla de sakerna har du varit för mig i sex år nu snart och jag har stått vid din sida ända från början. Sedan den första sekunden jag såg dig Theo har jag pussat dig, kramat dig, tröstat dig, torkat din näsa, retats med dig, klätt på dig, badat dig, matat dig, lekt med dig, skojat med dig och älskat dig innerligt från djupet av mitt hjärta. You had me at hello, utan tvekan. En dag i framtiden hoppas jag att du läser detta, för jag vill att du ska veta att jag kommer fortsätta finnas där för dig ända tills jag dör. Och även när jag dör så kommer jag finnas kvar för dig, i ditt hjärta. Har inte träffat dig på ca tre veckor nu och jag saknar dig så hemskt mycket och jag ska göra allt för att detta inte ska drabba din och min relation... Du är en av väldigt få människor som jag skulle tagit en kula för. Även fast du fyller hela sex år om några dagar så är du fortfarande min lilla bebis för mig (fast du hatar att jag kallar dig för bebis haha). Jag älskar dig till månen och tillbaka miljontals gånger! ♥ / Storasyster
´

 


Earthquake


Så äckligt grym.


One day completed

Så skönt det var att ta en rask promenad. Men att sen få komma hem och ta en dusch och duscha bort allt svett för att sedan lägga sig i sängen och äääntligen ta det lugnt, för första gången på hela dagen, var ännu bättre. Nu ska jag kolla gårdagens BB och sen ska jag däcka stenhårt på kudden. Gissar på att jag kommer sova rätt gutt inatt haha, helt sliten. Hade förresten kunnat döda för en fucking banan eller en macka så hungrig jag är just nu! Eller tillochmed för lite sallad! Orrh, ni har det bra ni... Nä en sak är iaf säker, när jag har käkat dessa shaksen i tio dagar så ska jag se till att fira med en riktigt grym kycklingsallad! :-D One day completed, nine to go. Natti peeps ♥
´
Life is what you make it.

Nutrilett shakes

Vet ni vad? Idag började jag på min nutrilett shakes diet. Har hittils druckit fyra stycken (man ska dricka fem om dagen) och ska ta min sista klockan åtta. Jag har druckit ca 2 liter vatten hittils och ska dricka minst en halv liter till innan jag går och lägger mig. Snacka om att man blir kissnödig eftersom man dricker så mycket, jag går på toa ca en gång i halvtimmen och då skojar jag inte haha! Gick och simmade 40 längder på 50 minuter efter skolan också. Jag är rätt trött och sliten just nu kan jag tala om. Och man blir INTE mätt på de här shaksen kan jag även tillägga... Jag är hungrig :( Men de är iallafall goda, längtar tills jag ska ta en ny klockan åtta haha. Nu ska jag ta på mig tjockt med kläder och ut och gå en promenad i minst 30 minuter i rask takt. Fan vad duktig jag är ändå ;-)
´
I can do this!

Harmoni

Shit. Pommes. Ni anar inte som jag har slitit idag! Flängt hit och dit, ner och upp och städat och dammat, tvättat och vikt kläder, bakat kladdkaka och duschat. Pust. Jag har tillochmed ont i fötterna. Men det känns bra. Nu ser här jäklar i det bra ut på mitt rum kan ni tro. Hann tyvärr inte med något pluggande men det får jag ta imorgon. Nu ligger jag äntligen i min säng, som just nu är extra mysig eftersom jag har bytat till nytvättade sängkläder. Jag har en känsla av harmoni i kroppen just nu, som jag alltid får när jag har presterat bra, och det är så skönt. Imorgon ska jag börja på mina nutrilett shakes och gå på dem i minst tio dagar. Undrar hur jag kommer klara av att bara dricka sådana och vatten, gissar på att jag kommer bli en riktig bitterfitta i vissa stunder haha... Jag som älskar mat :( Aja det ska iaf bli väldigt skönt att starta på ett "nytt" liv, jag ska ge mig fan på att klara detta! En sundare, hälsosammare och smartare Johanna, vänta bara ;-)
´

LÄNKBYTE

´
Har länkbyte med den här söta tjejen, för att kika in på hennes blogg så tryck på länken under!
http://natalieerikssson.devote.se
´
Vill ni också göra ett länkbyte med mig? Kommentera då detta inlägget.

Städ-time uuuh

God eftermiddag! Blev ingen skola för min del idag. Men jag ska ändå se till att ta vara på denna dagen, jag ska nämligen ta ett himla ryck nu med städningen (ska inte sluta förräns hela rummet skiner!) och sen ska jag plugga på engelskan. Tvätta och framkalla bilder via nätet ska jag också hinna med. Ingen tid för mig att vara lat här inte :-D
´
10 månader gammal och halvful bild. Men det får duga eftersom en blogg blir så sjukt ointressant
utan pics och jag har fortfarande inte hittat en sladd till min fattiga "nygamla" mobil så att jag kan överföra
mina bilder... (tappade min andra i toan för ett par veckor sen så jag har en ful gammal mobil nu, INTE så high tech om vi säger så...)

Godnatt

´
Hahaha, asså detta är bara sååå mig på nätterna! Fråga själv min pojkvän, senast imorse sa han att jag hade knuffat ut honom på kanten av sängen och hade haft massa ljud för mig under natten. Jag är rätt sjuk när jag sover, jag tror det är hemskt att sova tillsammans med mig ibland. Jag slåss och jag skriker, jag pratar och jag puttar ut och jag tar typ 80 % av sängen. Inte alltid kanske, men ändå ofta. T.ex. så en gång när vi låg och sov hemma i hans lägenhet så började jag gallskrika mitt i natten, så vi båda vaknade av att jag skrek. Stackars Alexander, han blev jätte rädd och trodde att det var en häxa som kom emot honom (HAHA). Som tur är så måste jag väl vara rääätt så mysig att sova tillsammans med under de nätter då jag faktiskt är tyst och lugn.. För annars hade väl inte min pojkvän stått ut med det faktum att han bara har fått sova på 20 % av sängen under de senaste tretton månaderna? Eller vad säger ni? Nä just det ;)
´

Är det bara jag som älskar söndagar?

Jag har haft en väldigt bra söndag. Filmen som vi såg var bra, både rolig och spännande. Efteråt gick vi allihop och käkade kebabtallrik, onyttigt men ack så gott! Nu har jag nyss tagit en dusch, sitter med oboyglaset i högsta hugg och ska se på BB. Självklart menade jag BB LIVE i inlägget om dagens planer, inte BB FINALEN som jag råkade skriva haha. Oops.
´
Men jag har tänkt på en sak... Som rubriken lyder, är det bara jag som älskar söndagar eller? Det finns ju jätte många som gnäller om att de hatar söndagar, att de har söndagsångest osv inför måndagen. Vilket jag förstår att man kan ha, men enligt mig är söndagar riktigt mysiga. Söndag är den softaste dagen för mig på hela veckan. Varför? Jo för att jag är ledig en hel dag och antingen passar jag på att göra något roligt på dagen eller så myser jag bara rejält hela dagen lång, tar en lång dusch framåt kvällen, hoppar ner i min onepiece, värmer en kopp med oboy och ser på bra tv program och läser tidningar osv. Det är för det mesta min söndags standard. Och ja, nästa dag får man gå upp tidigt vilket oftast är jobbigt. MEN man har ju faktiskt en helt ny vecka framför sig med nya möljigheter. Så ja, här har ni en tjej som älskar söndagar.
´

Live my life

´
music comments, music graphics

Dagens planer

Är ni vakna än guys? ;) Själv somnade jag halv ett inatt och sov till halv elva idag, SÅ skönt! Ska fixa mig nu för om mindre än en timme kommer Susanne och hämtar upp oss, vi ska se Journey 2 the mysterious island i 3D på bio. Tror filmen kommer vara grym men det återstår att se! Absolut ett bra avslut på en bra helg. Hur ska ni spendera er söndag?
´
Det här är mina planer för dagen:
Bio klockan tre med svärmor, Bengt, Lilian, David och älskling
♦ Ut och käka kebabtallrik på "resturang"
Hem till mami och duscha
Hoppa ner i sängen och kolla på BB LIVE och sen the walking dead, söndags standard!

´


17 mars

Nej men tjena! Igår fick jag stressa rätt mycket, därav ingen update. Jag stack till Elin vid sex tiden, där även Bianca var. Vi gjorde oss iordning där innan vi blev upphämtade av de andra girlsen och sedan drog vi på lokalfest i Bromma. Kvällen var helt okej även om 90 % av folket där betedde sig som svin.  De flesta hade verkligen ingen respekt mot de som hade anordnat festen, folk slängde glas i väggar, slog ner burkar på golvet, hällde ut sprit på borden, folk slog oskyldiga och var allmänt sviniga. Och sen var där ju dem som satt och gjorde "hitler tecknet" osv för att leka tuffa. Haha usch så pinsamt, hade aldrig fått för mig att umgås med sånt trash ;) Det bästa av allt var iaf att många av mina tjejer var samlade och därför hade jag riktigt roligt!
´
- Idag vaknade jag redan klockan tio vilket var bra eftersom jag inte somnade förrän fyra inatt. Vid elva tiden körde jag vidare på kalas till min gammelfarmor som fyller 85 år idag. En stor del av släkten på mammas sida var där vilket var jätte skoj! Bilder kommer upp inom de närmaste dagarna. Nu har jag inte tid att skriva längre, ska hem till pojkvännen för lördagsmys. Bussen går om 30 minuter så dags att packa väskan! CYA
'
This is me today.

'
Bjuder på denna bilden sen igår så länge, tills jag hittar en sladd till min mobil. Fina Bianca och jag.

Amazing

music comments, music graphics
´
Taggar till imorgon!

Back in da game

How you doooin'? Have you missed me? ;) Tror det får vara slut på min bloggpaus nu haha, det har verkligen kliat i fingrarna under veckan... Tycker lite synd om er som har klickat in här varje dag och kollat om här har kommit upp något nytt och så har här varit helt tyst från min sida. Waste of your time liksom. MEN jag skrev faktiskt att jag skulle ha bloggpaus i minst en vecka. Hur som helst, läget med mig är iaf på topp. Jag har en grymt rolig helg att se fram emot, I'm high on life right now helt enkelt! Nu däremot så ska jag göra iordning en kopp med varm oboy och lägga mig under min mysfilt som jag praktiskt taget bor i under kvällarna haha. Jag ska nämligen plugga som fasen till mitt prov imorgon!
´
Får ju bjuda er på en egopic nu när jag har hållt truten här inne så länge. En bild från i fredags innan
jag gick ut och åt middag med pojkvännen. Vi avslutade kvällen med fredagsmys här
hemma med mami, grönsaker och dippa samt hyrfilmer. Riktigt mysigt!

BLOGGPAUS

Tar en välbehövd och antagligen rätt lång bloggpaus, eller iaf "lång" kallas det nog för i bloggarnas värld. Ni behöver inte ens titta in här mer, iaf inte på minst en vecka, för ni lär inte hitta någonting ändå. Jag skriver ut på facebook när jag tar upp bloggen på allvar igen. Jag orkar helt enkelt inte med den just nu, en blogg är inte allt som vissa får det att framstå som. Har mycket på gång just nu också så jag har verkligen ingen tid för bloggtrams at the moment. Men jag lovar, I'll be back! Puss så länge, till alla som förtjänar det!
'

Damn

Det här med att sova på nätterna har min hjärna totalt glömt bort. Just nu är jag alldeles to high on life för att kunna somna. Jag vill inte sova, jag vill tagga livet! Typ så. Kul det ska bli förresten att gå upp om tre timmar, verkligen KUL! Dock något jag måste göra för att kunna ställa tillbaka dygnet någorlunda. Nämensåattehhh...

jt -