w'zzzzup y'aaalll?

sitter och kollar på top model 10 nu, love it! vet faktiskt inte om jag orkar berätta så mycket om vad jag har gjort den senaste tiden? senast jag uppdaterade om vad jag skulle göra var ju förra fredagen när jag skulle på bio med bästaamanda. nej jag lägger nog in lite bilder från dom senaste tio dagarna och sammanfattar lite senare ikväll.

igårkväll var jag iaf med min söta kusin amanda. var bara hemma hos mig och satt vid datan och kollade tv. myspys. rätt bra är att vi bara bor typ en gata bort från varandra så det är bara att kliva in hos den andra om man känner för det. hm, och ikväll då? ska träffa tilda tror jag.. längesen ju.. ah vi får väl se vad vi hittar på med. änsålänge har det varit ett rätt lugnt lov, förutom i söndags haha! men ändå bull, jag vill ju hitta på något men alla är så jävla tråkiga nuförtiden.. yeah well, life's a bitch sometimes. känns som om jag bara pladdrar på om inget särskilt, så därför så tänker jag avsluta för nu och fortsätta kolla på top model och äta mina chokladpuffar.

pusslove jt


Dagens låt:
STEREO LOVE - EDWARD MAYA FT. ALICIA, mwaaah :*


ja jag lever..

yes, det går att använda min data hos mamma igen, wihuu!
kanske slänger in några inlägg senare, who knows?.. ;)
tänkte bara klargöra att jag fortfarande lever iaf.


19 mars

tja, läget & allt sånt tillhörande..

IDAG ÄR DET FAN FREDAG! och dags för en fet uppdatering nu tycker jag... men det hinner jag inte med, ha! too bad for you guys.
ska nämligen se på bio ikväll med min alldeles egna lilla bästa amanda. avatar i 3D blir det &
det är fanemig på tiden! alla verkar ha sett den förutom typ.. jag & amanda? :D
den börjar iaf kvart i nio och nu är klockan 19.18 vilket betyder att jag måste dra arslet härifrån
och börja fixa mig. får ta en bättre uppdatering imorgon istället!

pusslove jt


mhhhhm!

 ojoj haha.. skrev precis en halvlång text om hur mycket jag stör mig på vissa personers beteende nuförtiden. men raderade den rätt så omgående eftersom idag är det ingen bra dag för mig att uttrycka mina känslor i skrift. känner att jag blir så förbannad att allt jag skriver bara blir till några rader med svärord och inget annat. nej, jag skriver nog den texten någon annan dag, då jag kan få ut det på ett smart så att alla förstår mina åsikter och varför jag har just dom åsikterna. det finns hemskt många saker som har irriterat mig så länge nu.. och det är verkligen inte bara jag, utan jätte många andra personer jag känner är också riktigt trötta på hur hjärtlöst "vissa" beteer sig mot sina medmänniskor. vill verkligen skriva av mig men idag vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mig. en jävligt enkel fråga för dagen har jag iaf. varför säger ni att ni är så jävla trötta på allas skitsnack, när det är ni själva som snackar mest skit av alla jag har i min omgivning? och kom ihåg brudar, man är aldrig anonym på min blogg fast man kommenterar anonymt ;)

tillslut vill jag tillägga att jag älskar alla mina vänner. alltså alla mina riktiga vänner. och ni vet allihopa vilka ni är, hoppas jag.

pusslove jt


slänger in en söt bild på mig & frida i slutet av oktober. 


10 mars

onsdag idag ja, vilket betyder en ganska lugn skoldag. började med dubbel lektion av kemi, sen engelska, svenska, lunch och till slut idrott och sen slutade vi halv två. och idrotten är alltid lugn för mig haha! julia och jag hann även med att prata med Dan, vår idrottslärare. vi bestämde att han ska utbilda oss nästa onsdag, dvs, på gymmet. visa oss hur man använder alla maskiner osv. sen efter det kan vi börja gymma direkt. riktigt skönt ska det bli att komma igång med det. något som är riktigt bra är att vi har tillgång för skolans simhall och bastu också varje gång vi tränar.  
och jag som bara älskar att simma :D

tänkte faktiskt ta och berätta lite om min helg nu, tycker det är på tiden!
i fredags var jag som sagt med olivia min darling. hade myskväll med bananer doppade i smält choklad, film och prövande av kläder. i lördags steg vi upp vid åtta. gjorde oss fina och sånt och sen skjutsade pappa oss till tåget kvart i tio. på tåget till malmö satt även min lilla elin och väntade på mig och olivia. var alltså i malmö och shoppade. jag köpte en skitfin "korsett" klänning för 500:-, ett par skitsnygga högklackade skor för 450:- och ett par "lack"tights för 200:-. tog tåget hem vid halv fyra och sen åkte jag och olivia hem till mig och duschade och chillade. senare mot kvällen kom även bästaamanda, jon och andré hit. satt hemma hos mig och förkrökade, haha så jävla kul. kom till valla vid 23-23.30. och riktigt kul hade jag! sen vid två åkte jag, jon och andre hem till mig och nanna kudden. i söndags var jag med jon och andre hela dagen typ. andre kollade tecknadfilm med theo, riktigt gulligt haha. sen efter två var vi själva hemma. chillade, sov, käkade pommes och kanelsnäckor och kollade på film hela dagen. sen vid sex åkte dom hem. ja och så såg min helg ut, härlig som fan faktiskt ;*

i måndags var jag på bio med cassandra. alice i underlandet i 3D såg vi, rätt bra var den. fettma plus var att amanda och pernilla jobbade där då så vi fick ta hur mycket godis och läsk vi ville :D snacka om att det är bra att ha kompisar som jobbar på en biograf haha. iaf, tror inte jag har missat något spec nu om mina senaste dagar. även fast jag har gjort det, så får ni nöja er med det här ;d

just nu sitter jag hos mormor, mamma kommer om ca en halvtimme och hämtar mig och mina feta väskor.
ska bara hem och ta det luuugnt, så jävla skönt ibland att komma hem när man har varit borta. ska nog ta ett dop i min "allt-i-ett-dusch" lite senare. ska även göra någon form av ansiktsmask och göra manikyr på mina naglar. 
sen blir det också greys antomy ikväll. ååh vilken skön kväll! hahah. okey, känner att detta blev ett ganska långt inlägg.. men känner att jag nog får ta och skriva ett till efter detta och skriva ut om lite andra saker som jag har på hjärtat.. som typ värdelösa fjantar och lite såntdär smått&gott :D
aja, hörs snart kanske!

pusslove jt


hemma hos mormor.

sitter hemma hos min lilla mormor just nu. sov över här igårnatt och ska sova
över här inatt igen. så skönt ibland att bara få komma hemifrån. hos mormor
får jag alltid äta vad jag vill, hur mycket jag vill, kolla på tv hur mycket jag vill,
sitta vid datan hur mycket jag vill, vara uppe hur länge jag vill osv.. också ett
fett plus är att man får sova i en skitskön säng med alltid rena och nya sängkläder :D
haha.

tänkte berätta för er om min helg.. men kom nyss på att klockan är strax nio och
då börjar mitt älskade desperate housewives ju! måste hinna duscha innan det,
därför måste jag kila nu. berätta om min händelsefulla helg får jag göra en annan
dag.. jag har inte heller någon fungerande data som jag får använda hemma hos mamma och
eftersom det är hennes vecka denna veckan så kan min uppdatering riskera att
suga hårt.. men det får ni helt enkelt stå ut med. nu väntar duschen och efter det
DH & gifflar, mums!

pusslove jt


shululu!

tja sötnosar!

ikväll är det fredag och det gillas starkt. klockan är strax innan nio och om en stund
ska jag och pappa åka och hämta olivia, min lilla älskling. blir alltså myskväll med henne.
med andra ord; film och bananer doppade i smält choklad! yummie.
skulle egentligen sett bio med min kusin amanda idag men så blev det inte, får ta det en annan dag istället.

tänkte se pianisten med olivia ikväll, längesen jag såg den. jäkligt intressant film faktiskt.
såg den en stund i skolan idag på vår sista lektion men eftersom vi har såna mesar i vår klass så fick vår lärare stänga av den eftersom dom inte klarade av att se alla dom hemska scenerna i filmen.. hallå? filmen handlar om andra världskriget och det var så det gick till?klarar ni inte av att se den? well, välkommen till verkligheten, det var så det gick till på den tiden! tönt-ar.

iaf, imorgon ska jag åka och shoppa i malmö med elin och olivia. behöver verkligen nya kläder, ska passa på att köpa något fräsigt till tingvalla som det bär av till imorgon kväll.
FAN VAD TAGGAD JAG ÄR! blir ännu mer taggande med några av mina babe's innan valla eftersom dom ska hem till mig och förkröka innan. lovely lördag, lovely lördag..

men nej nu ska jag dra röven härifrån, ska hämta min favorit ju! ;D

pusslove jt

 
slänger in två bilder ifrån jons fest som jag var på förra onsdagen.
puss på den kvällen säger jag bara :*

jt -