born this way


jalla

whadup? de senaste dagarna har jag spenderat med bakning av kanelbullar med pojkvännen, ett besök i publiken på en väns rättegång mot en liten skitunge, fått MVG på ett prov och kollat på big brother. såklart har jag även gjort mycket mer men det drar jag icke upp nu eftersom jag kollar på BB även i skrivande stund. kan iaf vara snäll och slänga in lite bilder på vad jag fick för saker från mix när han kom hem från las vegas i söndags :) jag blev jätte nöjd!




shampoo och balsam + body och hand lotion


diamant armband


christina aguileras parfym, inspire


och till sist men inte minst, tre ralph lauren tröjor.

tack så mycket!

livets stora gåta

älska, glömma och förlåta.

do it like a dude


sommartid!

hej! sitter för tillfället alldeles själv i min pojkväns lägenhet, han är nämligen på jobb i kristianstad. idag har jag bara suttit vid datan, kollat tv och städat upp här vilket behövdes. slöat till max med andra ord! :) igår var också en chilldag, jobbade från 14-16 och sen käkade jag och alex middag hos mamma innan vi drog till sjöbo där vi handlade hem massa gott och sen avslutades kvällen med en mysig dusch tillsammans.


bilder från när jag passade theo häromdan. så söt, lillebrorsan är helt övertygad om att han har större muskler än min älskling, haha!

drar på bio!





drar på bio i ystad med älsklingen, mamma och min bror strax.
hur många lingon finns det i världen? well, let's find out! see ya, don't wanna be ya!

efter regn kommer solsken

och det är fan tur det! det gäller att tänka positivt.. skulle kunna flytta hemifrån NU alltså. haha men nog om det, har kommit hem från min pojkvän för en stund sen iaf. blev ingen praktik idag för min del och vet ni varför? jo för att jag hatar den! men som sagt, efter regn kommer solsken.. nu ska jag dammsuga och tvätta golvet på hela nedanvåningen + städa mitt rum och toaletten här uppe. låter kul va? nej inte speciellt men det behövs om man ska få en liten slant till i plånkan i slutet av månaden. that's just the way it is. efter städningen är finished ska jag köra ner till gymmet och gymma med melissa. vi hörs efter det i guess!


dagens. tack för tipset http://nattstad.se/malinmalinmalin!

resturang besök

har nyss kommit hem från ett resturang besök som älsklingen bjöd mig på. kina mat blev det! efter det cyklade vi hem till hanne och tog en kopp kaffe med hon och bebbe och snackade lite skit som vanligt, mycket trevligt. nu ska jag och min fina pojkvän strax kolla på kvällens avsnitt av big brother. puss på er!




förrätt


huvudrätt


efterrätt, friterade bananer med glass, mums fillibabba!


alex tog en runda på jack vegas maskinen också

vår feelings med malin & emma


video från igår, så här spenderar vi våra skoldagar nu när våren nästan har kommit till max :)

dagens åsikt - gravida som röker?

det är något av det fulaste jag vet helt ärligt. att dricka och röka när man är gravid är något av det mest idiotiska man kan göra enligt mitt tycke. hur kan man göra så mot sitt eget barn, sitt eget kött och blod? det är en underlig fråga för mig. jag ser ner på såna white trash människor som skadar sitt barn på det viset MED MENING! även föräldrar som röker inomhus, röker i bilen osv när de har barn är riktigt äckligt. och nej, det finns inga "ursäkter" till att betee sig på det sättet. man kan inte skylla på ett beroende hit, beroende dit.. älskar man och bryr sig om sitt barn så pass mycket så gör man bara inte så! man ska inte skaffa barn om man inte har hjärna och mogenhet nog till att förstå såna här realistiska saker. så lyder min åsikt iaf och jag blir alltid lika upprörd när man hamnar i en diskussion där vissa människor verkar tycka det är okej med sånt här skit.

"Om du röker eller snusar när du är gravid får fostret i sig många skadliga ämnen. Det kan leda till att fostret växer för dåligt eller till och med dör. Det är inte lätt att sluta när man är beroende, men du kan få hjälp.
Fostret får till och med i sig större mängd än mamman av vissa ämnen, till exempel kolmonoxid och nikotin. De flesta av tobaksrökens ämnen passerar fritt över till fostret. Nikotinet, som även finns i snus, gör att blodflödet i livmodern och moderkakan minskar och fostret får mindre syre och näring." källa: vårdguiden.


usch och fyfan säger jag bara. sikka jävla white trash människor det finns..

fler bilder från fredagens festligheter




baby och jag

-
bilder tagna från michaela


förlåt honey (a'


min pojkvän som larvar sig och försöker prata skånska medans jag smygfilmar ;)

bed-time. .

tjena dude's. tänkte försöka dra detta lite snabbt om jag ska hinna gå och lägga mig i rimlig tid åtminstone ikväll. vill faktiskt hemskt gärna hinna läsa några sidor i min otroligt underhållande bok också before I go to sleep.. idag har jag varit i skolan as usual och efter det tog jag och melissa ett gympass som definitivt var hårdare än förra gången. sen hann vi även med en 24 minutare på solariumet där jag råkade slockna till här om vart annat hela tiden. fem timmars sömn på natten är icke bra, och där har ni anledningarna till mattheten jag känner i min kropp right now.

- helgen blev också lyckad för min del. i fredags var jag och alex på fest hos michaela & andré vilket var jävligt trevligt faktiskt. jag kände nästan varenda kotte som var där och det var riktigt roligt att få träffa alla igen på samma plats samtidigt. i lördags drog vi hem till alex vid halv två tiden, gick sen och handlade i över en timme och sen bjöd min fina pojkvän mig på en fika på ica (pensionärs varning? haha) när vi var klara. kvällen spenderade vi med mys och tittande på veckans big brother avsnitt. tog även en dusch sent på kvällen, så himla mysigt! gud, jag är verkligen störtkär i den killen.. well, igår var det ju jätte fint väder så jag och älsklingen gick ut på en promenad med sol brillsen på huvudet. gick ner till den halvisiga mossen vid färsinga och "utmanade ödet" haha! eller iaf jag gick ut på den och kände så att den höll och en fot slank ner här och var för mig på vissa ställen, dock var alex lite för feg för att prova och stod mest och sa till mig "gumman kom uuupp igen, hur vågar du". han trodde nog att jag skulle trilla i och drunkna ;) hihi. efter promenaden gick vi hem till hanne och tog en kopp kaffe och snackade lite skit med henne. sedan såg vår söndagskväll ut som våra söndagskvällar alltid gör annars, med först solsidan, big brother och till slut the walking dead på vårt tv schema. love sundays, faktiskt!


fyra bilder från i fredags, kommer fler när michaela får tummen ur röven och lägger upp dom ;) jalla jalla!


godmorgon?

eller kanske passar det bättre med god eftermiddag? jag vaknade iaf för lite mer än två timmar sen eftersom jag sket i praktiken då jag var både yr och lite annat smått och gott.. sitter atm och käkar frukost och är lite irriterad. drömde en förjävlig dröm inatt. drömde att pojkvännen var otrogen med en av mina vänner när jag satt brevid. fyfan, det kändes så verkligt. får man lov att bli arga på dom fast det bara var en dröm? :) haha nej men usch, vet om att min pojkvän aldrig skulle göra något sånt så ska försöka komma på andra tankar nu. jävla drömmar!



ett par veckor sen..


ännu en onsdag

sitter nyduschad i min pojkväns översköna tröja och stoppar i mig ett par mackor med leverpastej och gurka. tänkte strax gå och läsa i min bok som är jäkligt underhållande och sedan stänga mina ögon för att kunna sova ut lite. innan idag var jag i skolan som vanligt och efteråt gymmade jag med melissa för första gången på väldigt länge. men nu är vi äntligen inskrivna som medlemmar så nu jävlar ska vi bli biffar till max! en annan bra sak är att jag fick MVG, 46/46 på mitt omvårdnadsprov som jag gjorde förra veckan + VG  på arbetsmiljö och säkerhets provet som jag gjorde igår. känns jäkligt duktigt gjort eftersom jag inte pluggade till något av proven! guess I'm just a very smart girl ;) men ojsan då, i min omgivning är det ju bara sååå förbjudet att berömma sig själv och vara glad när man har presterat bra... men det skiter jag i!


detta fick jag av min pojkvän när vi hade en månad i måndags. snacka om att ha en alldeles för jävla gullig kille vid sin sida..!


jag själv gav min älskling en snygg t-shirt. och igår hade jag en överraskning som väntade på han i hans lägenhet när han kom hem. medans han var borta i två timmar så städade jag hela hans lägenhet, vek in tvätt, diskade och lagade middag. så när han steg innanför dörren så var hela lägenheten storstädad, maten var nygjord och serverad på bordet och det var fullt med tända ljus i hela lägenheten. en aning förvånad och glad blev han allt. romantisk flickvän den där killen har ändå ;)

alexander persson i mitt (L)



vår låt älskling.
- shit, bättre pojkvän än dig kan man omöjligt hitta. jag älskar dig!

dagens låt


helgen i bilder



oscar

alexander och jag (den bjuder jag på!)

elin och emma

jag och elin

den andra alex, elin och malin

well, vi var ju och bowlade i ystad med några härliga klasskompisar till mig i fredags, sedan avslutade vi kvällen med ett resturangbesök på bröderna M. hade riktigt skoj!



i lördags jobbade jag från 14-16 och sen var vi hemma hos alex och chillade resten av kvällen. vi hann även med ett pass på gymmet, dock var det bara alex som gymmade. när vi var klara på gymmet vid midnatt kom hanne och bebbe upp en runda till oss och kollade ett avsnitt av big brother och snackade skit. och så såg min helg ut!

- ikväll ska min pojkvän bjuda mig på bio som börjar klockan nio. black swan är filmen som ska spelas upp framför våra ögon, tror jag kommer gilla den starkt faktiskt. men det återstår att se helt enkelt :) nu ska jag fixa mig lite, byta kläder och hinna slå in en present till alex. eftersom vi har varit tillsammans i en månad idag så handlade jag en present till han innan när malin och jag var och kollade runder i ystad. tänkte vara lite sådär gullig ni vet. ni får se den sen eller imorgon när vi hörs igen! :) peace

hemma hos baby


hej!

har precis käkat middag och kollat på solsidan med älskling. kycklingsallad med italiensk salladsdressing, sharon frukt och köpta pannkakor stod på menyn. relativt knäpp blandning men åh, så gott! nu ska vi checka big brother och sedan på the walking dead, hinner kanske med att slänga in ett inlägg till lite senare, who knows?
puss på er sålänge!

voila, ett inlägg kommer lastat!

rätt så sweet ändå va? med tanke på att jag suuger på att blogga nuförtiden. men skyll på min pojkvän! :) tar bara förra helgen lite snabbt + någon dag till och slänger in en drös bilder, det blir väl bra? aight!



detta var det enda jag köpte i ullared faktiskt. + lite godis då. men vi var bara där i en och en halv timme vilket förklarar saken, annars hade jag varit pank på vägen hem. en annan anledning till varför vi inte orkade lägga så mycket energi på shoppandet var också för att det var skottlossning precis nedanför alex lägenhet innan på natten. varför är jag inte förvånad? det är sjöbo vi snackar om liksom. fullt med efterblivna horor och luffarpundare överallt, fast med några få undantag som bland annat är mina vänner. det var iaf vi som informerade polisen och kort därefter dök dom upp på vår gata. sen ringde dom ner oss och vi fick bli förhörda i 40 minuter ute i kylan. det höll oss uppe längre än planerat och eftersom vi vaknade halv sex morgonen därefter så kanske ni förstår om vi var trötta.

back to the subject, efter ullared körde vi till borås och gick på namngivnings kalas hos en av alex släktingar. vi käkade god mat och träffade massa folk som man inte kände för fem öre. fan vilken bra flickvän jag måste vara ändå, följer med ändå upp till borås bara för min pojkväns skull :) cred till mig! höhö.


jag och älskling på namngivnings kalaset

dagen efter, i söndags, åkte vi på ytterliggare ett dop, nämligen min lilla noels. jag hade jätte trevligt och på "efterfesten" så sjöng jag två verser av "en sång till friheten"  till den lille, inför alla gäster.


visst är jag och älskling lite sådär.. halv söta i slutet? :)


min favorit




förrätt


huvudrätt


efterrätt



visst var klänningen fin på?


i onsdags kväll var vi bara sååå himla duktiga, vi lagade nämligen mat till oss själva, igen. kyckling, potatiskroketter, sallad med fetaost och italiensk salladsdressing. applåder!


igår efter skolan gick jag och fikade med malin och beate på espresso house. det var skitlänge sen vi var där, innan var vi alltid där och fikade efter skolan med dom andra tjejerna. love you guys!

dessa söta plagg fick följa med mig hem igår efter en liten shoppingtur på HM:


sådär ja, ännu ett inlägg klart. och ja, jag hatar också när jag gör så himla långa och röriga inlägg. men det är lättast så, när man inte har bloggat på ett tag. så ni får ha överseende med den biten helt enkelt! nu ska jag gå och göra mig redo inför kvällen och packa. ikväll ska jag och älskling åka och bowla i ystad med malin, beate, emma och några till från min klass. kvällen avslutas med ett resturangbesök som alla följer med på. det kommer bli skit trevligt! ha en bra fredagskväll! :)



jävligt snabb update

jag hinner knappt uppdatera! har varit vaken sen halv sex imorse (fyfan!) och nu kommer snart alex mamma och hämtar oss för nu bär det nämligen av till en tur på ullared och senare ett dop hos en av alex släktingar. shit pommes, har en lång biltur framför mig.. men jag ska passa på att mysa med min pojkvän samtidigt, som förövrigt är världens bästa :) see ya!


dagens


varför kan inte dygnet ha 34 timmar?

hello bitches!

igårkväll var jag somsagt med alex. efter jag mött han på stationen gick vi och solade i tjugo minuter. väl hemma käkade vi kebabtallrik och såg på en skräckfilm. myspys!

just nu är jag en aning stressad, ska nämligen hoppa på bussen till min pojkvän om exakt en timme. har varit på min praktik hela dagen fram tills klockan två och efter det körde jag ner till stationen och pratade skit med michaela, johanna & co. michaela och jag tog även en runda upp till vår gamla skola och snackade med melissa och alice. tydligen så har melissa blivit anklagad för att ha hotat en tjej i sjuan genom att säga att hon skulle slå den tjejen om inte hon snattade åt melissa och michelle på bo ohlsson. HAHA! så jäkla patetiskt så jag och michaela var bara tvuuugna att köra dit och checka in vem tjejen var ;) fan vad jag avskyr människor som inte kan stå för vad dom har gjort och istället försöker skylla över det på andra människor i sin omgivning... well, nog om det. nu ska jag börja packa och fixa lite, vi hörs!


igår började jag min dag med en varm choklad från pressbyrån, så gott!

jag har tummen mitt i röven...

...när det gäller mitt bloggande. visst har jag? men det är väl så det blir när man skaffar pojkvän antar jag. ska iaf få tummen ur röven nu och uppdatera er en aning, jag har ju faktiskt inte bloggat på en hel vecka (!). känner riktigt hur det kliar i mina fingrar! detta lär bli ett långt inlägg..

- sist jag uppdaterade var ju förra onsdagen innan jag åkte på bowling med min pojkvän, min familj och min släkt. jag gjorde hela två eller tre strikes, *wow*. lika bra jag blir bowlingproffs med en gång, inte sant? ;) nej men det var faktiskt riktigt roligt :)


min kusin filip

mormor och min kusin noel

älsklingen och jag

efter bowlingen åkte vi alla hem till oss och fikade på kaka och kaffe, väldigt trevligt. sedan avslutade jag och alex vår onsdagskväll med några avsnitt av solsidan och mys.


mina mostrar, mamma och noel



min söta lilla unge tycker om mig mest!

amanda och filip, kusinerna

- torsdagen bestod av mys i sängen i princip hela dagen. inte förräns framåt kvällen lyfte vi på våra ass och drog ner till byn och mötte upp emelie, julia och rebecka. vi satte oss på thai och snackade skit och jag och alex åt även tre små rätter, jävligt gott om jag får säga det själv. och vet ni vad servitören sa till mig efter att han hade lagt fram menyn på bordet?

- Jag: jag vet redan vad jag ska ha så jag behöver ingen meny.
- Servitören: aah, tre små rätter med friterade räkor istället för kyckling och en cola?
- Jag: O.o

så jäkla klockrent, han hade lärt sig vad jag brukar beställa därifrån haha!
efter resturangbesöket mötte vi upp theresia, jesper och alexander så en stor del av vårt gamla gäng var samlat. även fast vi inte träffats på länge så ändras ändå inte våra relationer till varandra, vilket är himlans härligt. också har vi alltid så himla mycket att babbla om :)


babe och jag

rebecka och julia

theresia

julia (aka syster khadidje), theresia, jesper och alexander

- i fredags var jag och shoppade med mamma och min snorunge till bror i ystad. vi var på jakt efter dopkläder eftersom jag ska på två dop i helgen.


den här fina klänningen fick åka med mig hem!

och även detta.

senare på kvällen åkte jag hem till älskling där jag sen fick duscha och göra mig iordning snabbt eftersom hanne och bebbe skulle komma upp till oss på krök. efter jag var duschad och fixad så börjar jag pilla på en tändare och sätter igång den. vad fan tror ni händer?! jo då har min kära lilla pojkvän suttit och TRIMMAT tändaren så där kom en rejäl jävla låga mitt i huvudet på mig!!! allting hände så fort så jag hann inte riktigt med, men lyckades tillslut ändå släcka elden genom att slå på huvudet. uppfatta mig nu inte fel, jag hade inte eld i hela huvudet men runt ögat tog det fyr fanemig, både under och över. huden kändes som stearin efteråt och när jag tittade mig i speglen upptäckte jag till min fasa att halva mina övre ögonfransar, jag upprepar, HALVA mina ögonfransar var av på det ögat det tog fyr kring! mina ögonfransar som jag alltid varit stolt över eftersom dom har varit så långa, buhu :( så just nu är mitt högra öga fullbordat med halva och korta ögonfransar, ville mest bara förklara varför jag ser ut som en avliden apa just nu ;) hur som helst så kom hanne och bebbe upp till oss lite senare och vi krökade, spelade kort och körde sanning eller konka. drog även till en skum liten fest vid sandbäck men stannade där bara i typ tio minuter innan vi åter drog hem till alex och festade vidare igen. hade riktigt roligt haha!

- lördagen bestod av mys och återigen mys. ovanligt va? inte särskilt nej :) på kvällen var jag och alex dock duktiga och gick och handlade, städade lite och lagade mat. kycklingfile med ris, sallad och italiensk salladsdressing stod på menyn. gott!

- gissa vad vi gjorde i söndags då? ah juste, mös. kollade även på solsidan och big brother medans älskling var och gymma. framåt kvällen gick vi och handlade igen och sen lagade jag mat till oss, räksoppa med vitlöksbröd. det blev riktigt gott, likaså tyckte min pojke.

puuh, nu har jag faktiskt hållt på med detta inlägget i snart en timme. skandal. nu har jag inte tid längre, ska nämligen gå och möta min pojkvän som strax anländer med bussen på stationen och sen ska han och jag gå och sola! PEACE


jt -