here you go!

tänkte uppdatera er om min helg samt kasta in "lite" bilder, here you go!

- i fredags efter skolan åkte jag, älsklingen och hans mamma och mormor till tirups örtgård och käkade mat. mycket trevligt! efter det åkte vi till citygross och storhandlade massa mat som vi dessutom blev bjudna på av Susanne, tack svärmor! haha.

- i lördags åkte jag och älskling till hörby för 4 års kalas där det bjöds på gudomligt god mat och tårta. avslutade sedan kvällen hemma i lägenheten med chips & dippa framför filmen "knocked up".

- söndagen spenderade vi med att åka hem till mormor & morfar för att fira mors dag. vilket innebär att denna helgen bestod av en himla massa firande, kalas och ett berg av tjockis mat.


den här killen ska jag skaffa kids med!!!!

- you lookin' at me huh?

mina älsklingar! :*


lördagskvällens avslut med morötter, chips och dippa!
- fan vad jag älskar dig gubben.

jag väljer iaf stabilitet och trygghet framför falskhet, feels so fucking gooood!

In for the kill


hårt arbete lönar sig

sitter för tillfället i skolan och har precis varit på ett uppföljsmöte med någon inspektion som var på skolan eftersom jag är elev skyddsombud. fick börja klockan tio idag när jag egentligen skulle börjat halv åtta på praktiken men detta mötet fria mig från att gå upp redan vid sex imorse :D så det enda jag har gjort hittils idag har varit att sova till nio och sedan varit på detta mötet med både rektor, personalskyddsombud osv.
och det är rätt bra att jag valde att bli skyddsombud märker jag nu. jag kommer att få gå en kort utbildning inom detta i höst och efter det får jag ett intyg som jag kan ta med mig i mitt framtida arbetsliv, som ett plus på engagemang osv. inte nog med det, jag får dessutom betalt för att gå den utbildningen!

snart ska jag och min omvårdnadslärare plus hundtjejerna och deras lärare åka ut till min praktikplats där en temadag väntar med roliga aktiviteter för de inneboende. det kommer bjudas på tårta, hundklappning, målning och en minikonsert. tror att det kommer bli riktigt lyckat! 

 
jag kommer göra något viktigt med mitt liv. prova det du också vettja ;)  

kycklingrulle står på schemat!

nu ska jag och min baby gå ner till empoli och käka kycklingrulle, nästan som kebabrulle fast ännu godare :D mums! förövrigt har jag gjort nationella prov i matte A idag, tror det gick rätt bra så hoppas på det bästa. efter det fick vi sluta klockan elva vilket var jäkligt skönt. that's it for now!


kom hem häromdagen och såg att min urgulliga älskling hade satt upp detta
på sin ytterdörr. lite töntigt sagt, men helt ärligt, han är bara sooo to die for!
:*

regn och mys

tjabba! sitter i soffan och käkar cheesballs och dricker coca cola. släktkalaset var fett! jävlar vad många som man inte visste att man var släkt med.. och där var mat som fan! melon, kakor, LAX, prinskorvar, äppelkaka, skinka, frukter, ägg, ost & kex, ja you name it men mat var där tamejtusan mycket av iaf.

så hmm.. vad ska man spendera resten av kvällen med då? pojkvännen är hemma i lägenheten, det regnar ute och ingen uppdaterar sina bloggar.. nej, får väl gå och tvätta av mig sminket och rengöra fejjan med ansiktsmasker och plocka undan på mitt rum lite samtidigt som jag lyssnar på some music. sounds like a good deal!



sweet söndag

sitter nyduschad i min soffa och pojkvännen sitter brevid. ska strax fixa mig och ta på mig finkläder, idag vankas det nämligen ett riktigt stort släktkalas med ca 114 st bjudna. och då är det bara från min mormors sida, haha. dock ska inte min älskling med eftersom han ska jobba.

igår blev det först jobb på dagen från 14-16 och sen kom älsklingen hit. åt middag hos mamma och sånt och sen stack vi till mathildas fest där några andra vänner var. blev där till elva på kvällen och sen pallade vi inte mer så vi drog oss hemåt där vi såg på sagan om konungens återkomst och käkade godis ist.

i fredags var jag på praktik från halv åtta på morgonen till ett på dagen.. var en rätt händelserik praktikdag faktiskt. jag fick nämligen se och röra en död människa för första gången i mitt liv. och det var hemskt! tänker på det fortfarande. det kändes helt overkligt att titta på den här människan, jag bara väntade på att hon skulle ta ett andetag eller att hon skulle titta på mig, men det hände aldrig såklart.. aja, det är iaf en bra erfarenhet i mitt jobb även fast det var hemskt.

nej nu ska jag försöka lista ut vilka kläder jag ska välja idag. cya!


bästa helgen

hade en riktigt bra helg, hade fullt upp hela tiden! bjuder på lite sköna bilder.


helgen började med en fet och lyckad lokalfest i spjutstorp som emelie & johan bjöd på, tack för det!


i lördags började dagen med brorsans konfirmation, en timme i kyrkan och sen bjöds det på efterfest med mycket mat!


efter konfirmationen drog alex och jag vidare till emelie där vi förfestade och grillade. sen drog vi till cruisingen såklart! avslutade lördagskvällen med en efterfest i tomelilla och sen slaggade jag och alex hos emelie.

söndagen bjöds det på lite barnkalas då theo har fyllt fem år. sju småpojkar på fem bast sprang rundor i hela huset, inte nådigt för öronen kan jag lova! haha

- nu ska jag och alex äta en lite försenad middag, kyckling och pastasallad, jummie! sen ska jag bannemaj sova för imorgon väntar praktiken halv åtta på morgonen.. men duktig är man iaf ;) vi hörs!

bara för ikväll



independent


kortspel is tha shit!


likaså shopping och kräng med malin & beate!


fika med mamma. bullen & bönans skaljdjurslyx baguetter, i fucking LOVE you.


söt tröja, 99:- på H&M


bjöd pojkvännen på pizza förra veckan, sån snäll flickvän ;)


krängis

fler bilder från de senaste dagarna kommer later tonight!

tiden rinner iväg

ah det är helt sjukt. jag har fan inte bloggat på väldigt många dagar, men nu blir det fan bättring. tänkte bara slänga in ett litet inlägg till er ikväll, en större uppdatering med bilder kommer imorgon då jag har mer tid och sitter vid en bättre data. kan snabbt berätta för er att idag har jag varit i skolan då jag fick reda på att jag fick VG på alla nationella proven i engelska vilket jag är nöjd med! efter skolan var jag med älsklingen i ett par timmar sen passade jag min lillebror nu ikväll. vi käkade glass och sen har jag även hunnit dammsuga och torka golven på hela nedanvåningen, det är alltid gutt med lite extra klirr i kassan! ;p
well, that's was all for now . . vi hörs imorgon!


bild på mig och pojkvännen sen i fredags då vi var på en stor lokalfest i spjutstorp!
and yeah, jag bjuder på bilden ;) 


liten video - valborg 2011


ni som inte var där missade något!

if you'r sexy and you know it, clap your hands

dags att blogga igen I guess! min lördag blev fett lyckad, det var galet och alla på hela stället var riktigt taggade! valborg 2011 rockade! över 25 000 pers var i lund och det hela var som en stor sommarfestival eller något, där var tillochmed ett litet tivoli så även virvelvinden var en av mina sysselsättningar. riktigt lyckat var det iaf, hade skit kul med alla mina tjejer! slänger in lite bilder från lördagens bravader och sen har jag faktiskt inte så mycket mer att berätta for you guys :)





snyggingar ;)

för övrigt sitter jag hemma hos pojkvännen som är iväg och jobbar lite. har precis käkat en tallrik med glass och massa chokladsås, mums fillibabba!


jt -