yeeeey

Guess what i'm doooing? Jag sitter i bilen påväg till ullared! Åker med mattias, emelie och min älskling :-D Började köra för typ tjugo minuter sen så vi är framme någon gång inatt och sen tältar vi nära ullared eller sover i mattias bil. Sen jävlar blir det shopping imorgon! Fast ska försöka hålla i pengarna så gott det går ;-) woho sitter och taggar nu med musik i bilen, älskar mina och emelies crazy impulsgrejer haha! Seee ya

natti

ligger här med min fina älskling och myser. nu ska vi se på filmen how do you know och sen är det läggdags!
vi lyckas aldrig somna i tid..


Im into you


Tips från mig!

Måste bara tipsa er om dessa otroligt bra produkterna! Garnier pure active har jag börjat använda två gånger om dagen, en gång efter att jag stigit upp på morgonen och en gång innan jag går och lägger mig på kvällen. Produkterna funkar verkligen skitbra! Man blir len som en bebis i hyn efteråt och man känner sig otroligt fräsch.
Dom går att köpa i en vanlig livsmedelsaffär, tillexempel på coop där jag har köpt några av mina.
Så om ni har vanliga tonårsproblem med orenheter i ansiktet eller helt enkelt bara vill fortsätta hålla orenheter borta ifrån er hy, använd då dessa!




nu när det ändå regnar..

..så kan jag ju lika bra blogga, right? :D
eller iaf lägga in bilder ifrån de senaste dagarna ;) usch säger den meningen rätt ofta nu för tiden, fy skäms på mig.

kinabuffé! <3



vi var ju somsagt i malmö hos alex mormor i helgen och såhär såg det ut!


var och firade kim i söndags, åt kakbuffé med släkten i sjöbo kaffestuga.


min lilla älskling och stora älskling som brottas, haha.


var och spelade minigolf i tisdags och theo var nästan bättre än mig haha!


och när vi kom hem efter minigolfen upptäckte jag att vi har fått tre kattungar under natten, så gulliga!


sen övningskörde jag på ponnytravbanan. första gången som jag övningskörde på riktigt och det gick skitbra!


efter det blev det efterrätt.




..och igår blev det middag på milano och sen bio med saknade melissa! vi såg transformers 3 i 3D och efter det träffade vi emelie och joppa en stund innan alla stack hemåt.

i malmöcity

Hey bitches! Just nu befinner jag mig i malmö hemma hos alexanders mormor. Sitter på balkongen och tar lite "frisk" luft.. Här är skitmysigt! Dock har jag dragit på mig en jävla jobbig förkylning så jag har bara legat i sängen och vilat den senaste timmen. Innan idag var jag och babe nere på kinaresturangen i sjöbo och åt lunchbuffe, det kan jag verkligen rekommendera till er som gillar kinamat! Endast 69 kr kostade det och man fick äta hur mycket man ville. Vi ska sova här inatt så resten av kvällen kommer spenderas med att ta ett bad med älskling och sen kolla på gladiatorfilmen som börjar kl 22. Så det blir en mysfredag idag vilket behövs med tanke på hur mycket jag snorar.. Nej nu ska jag strax pallra mig in till hans mormor i tvrummet och kolla på wipeout, älsklingen är nere och köper panodil och kebabrulle till mig. Han är bara för gullig min påg! (a) puss!

på tiden!

hej!

yes, min uppdatering har sugit balle den senaste veckan men jag har haft så himla mycket roligt för mig! och dålig tillgång till en data har inte gjort saken bättre.. nåväl, nu ska jag lägga upp bilder från alla äventyr som de senaste dagarna har bjudit på. var beredda på ett långt inlägg!




självklart blev det sjöbomarknad den 14 och 15 juli för min del. träffade på i princip alla mina vänner så det var himla trevligt. och något av det bästa med marknadstider är definitivt langos som jag bara ääälskar!


pojkvännen min som låg och sov, bakis som ett djur, i lördags efter sjöbomarknad. denna bilden tog jag precis innan jag drog till jobbet, jobbade i flera timmar den dagen och det var drygt som fan..


direkt efter jobbet i lördags så stack jag på klassfest med några av mina vänner ifrån 9m, guuud vad saknade ni har varit!



i söndags avslutade jag en lyckad helg med den sista harry potter filmen på bio.


att få vakna upp med dig älskling.. det startar min dag på det bästa sättet!


efter lite morgonmys i sängen igår gick jag och baby ut på soldäcket och käkade frukost med familjen.
summerfeelings!


sen stack vi vidare och åkte gocart, så jävla kul!



och sen fick mamma och hennes karr för sig att åka ut till nostalgicafét och 50-tals museumet, så vi kids hakade på.


senare bar det vidare till kiviks marknad med emelie och mattias. även kvällen innan var jag med dom i kivik och OJ vilket jävla stohej det blev då haha!

nu blir det tamejtusan läggdags för min del, jag och hjärtat ska ta bussen till sjöbo imorgon 11.19 och sedan ska vi in på thairesturangen och äta lunchbuffé. mums fillibabba! sleep tight :*


dag med familjen

Hej på er! Jag har precis åkt gocart med familjen och pojkvännen, jag rastade alla pågarna! Haha, eller inte, kom trea en gång och sist en gång men jag slog iaf min pojkvän i första rundan ;-) nu är vi på nostalgicafet och 50 tals museumet i tryde, sån mysig dag med familjen. Ikväll blir det dock andra bullar för då blir det kivik igen med emelie och mattias, boojah! Vi synes, puss puss

trött..

Fyfan... Är på väg till jobbet efter fyra timmars sömn. Ikväll blir det fest. Hörs later.. ZzZzZzzz

walla walla

sitter här då min älskling tvingat mig till att gästblogga, typ.
Ja som ni ALLA VET så fyller hennes snela bror år idag, han fyller 8. Har köpt massa leksaker till honom. Det blev sju handgranater och två lakritsklubbor. (säg inget till den jäkeln)
Vi ska snart iväg till födelsedagsfesten, vi ska äta oss tjocka och sitta och leka snälla. (egentligen vill vi trasha sönder stället)
Jaa, har precis duschat iaf och ska göra mig iordning nu, då är det endast hårwax och lite sånt som gäller.
Peace it's getting late!!!!!
Jag älskar min Johannaaa! :) <3333

puss

// Alexander - the man with the big one!

...

- "will you love me tomorrow?"
- "forever and ever babe".

blödigt.

click!



nu ska jag lägga mig hos min pojkvän i soffan och titta på den här filmen! jag vet att den är gammal men jag fick ett sånt sug av att se på den. ska riktigt mysa ner mig hos min älskling och krama om honom.
älskar min Alexander!

Godnatt på er!

new job

kommer ni ihåg att jag skrev om att jag skulle åka och jobba med min kusin i söndags? jag hoppade ju in på hennes jobb eftersom dom behövde hjälp från en till. vi sålde godis i ett marknadsstånd på en loppmarknad i löderup och det var skit roligt! det var massa människor som kom fram och ville köpa så det var ett högt tempo hela tiden, men man blev riktigt glad av att jobba! Eva heter tanten som vi jobbade för, som har hand om det hela, och hon var rätt fräck faktiskt. en sån person som kan vara lite dominant men samtidigt skoja till det som fan. lite knäpp var hon allt, men fräck! och det viktigaste av allt var att hon var rolig att arbeta med.

well, hon gillade mig så pass mycket så att jag fick ett fortsatt jobb där, vet inte hur länge men hon har bokat mig nu några gånger framöver iaf och sen så får vi se. på lördag ska jag jobba igen, jag kommer inte ihåg riktigt var det var vi skulle stå och sälja, tror det var på någon fotbollscup. troligtvis åker vi redan klockan åtta på morgonen. jag vet, det är tidigt för att vara dagen efter sjöbomarknad men det är lättförtjänta pengar samtidigt som man har roligt!


såhär såg det ut i söndags när vi jobbade. härligt att få jobba med självaste kusinen också, som bara är ett år yngre än mig.

videos från igår

RIX FM!



ERIC AMARILLO!

veronica maggios nya album är fett. riktigt fett!


12 juli

hello there! sitter här framför datorn, fortfarande mätt och nöjd efter ett besök på amazing pizzeria där det blev en vikingrulle med pojken min. mmm så gott! igår blev det ju kristianstad dagarna med mina söta vänner, kollade på rix fm, åkte karuseller med emelie och mattias och åt en förjävla god langos!

bjuder på lite pics, yao;





po det igen!

Wohoo nu sitter jag på bussen mot kristianstad med malin, meldina, felicia och min pojkvän! Sen kommer emelie och mattias också in som kommit hem från turkiet idag, ska bli så roligt att träffa er igen och parta! Massa bra artister som ska uppträda och karuseller ska här jävlar i det åkas. NU KÖÖÖR VI, SÅ JÄVLA TAGGAD!

on my way

sådär ja, nu ska jag snart bli körd till michelsons av petra där jag ska möta upp min kusin och hon som håller i allt och sedan blir vi körda till löderup. nu ska här tjänas lite extra pengar vettni! bjuder på en aning fuckad bild jag och älsklingen tog igår, hehe


I don't care if the whole club is dead, cuz the party's in my head

tjo bitches! passar på att slänga in bilder från igår nu när jag ändå bara sitter hemma framför tvn med alexander. det blev ju somsagt först födelsedagsfest för mig och min bror och sedan kstad dagarna igår, vilket var skoj även fast det inte varade så länge eftersom tåget hem gick halv tolv. jag fick iaf upp min älskling i den värsta karusellen haha, och han hatar karuseller plus att han hade druckit! sen mådde han fantamig illa kan ni tro! hahaha. sedan blev jag och älskling upphämtade i lund av svärmor och vi fyllesnackade som bara den med henne haha! idag har vi bara chillat, kört några mopperundor i det fina vädret, handlat och käkat korv med mos på kiosken två minuter bort. nu jävlar är det dock läggdags för min del! ska upp och jobba imorgon, ska följa med min kusin på hennes jobb. vi ska till någon marknad i löderup och stå och sälja saker i ett marknadsstånd. mer vet jag inte? men det är iaf bra med ett extraknäck i börsen!

födelsedagskalaset igår:


på tåget hem, tog inga bilder inne i stan:


väl hemma var vi fortfarande pigga som fan så vi klickade lite med kameran:

who the fuck drugged us last night?! hahaha


love my dress!

fredag i blodet!

yeeah, det är fredag! denna kvällen kommer bli härlig. först väntar ett födelsedagskalas hemma hos pappa för mig med släkten där vi ska förfesta, sedan drar vi vidare till kristianstad dagarna med mina tjejer. woop wooop!!! jag ska fan dra upp min pojkvän i den värsta karusellen jag kan hitta hahaha. vill se dig snurra tills du spyr älskling ;) nej men jag ser fram emot ikväll iaf :)

här kommer lite bilder ifrån veckan som har gått som jag glömt att lägga in + från igår:


i lördags när vi var hemma hos alexanders mamma och käkade god mat och mös framför tvn.



i tisdags var jag, mamma, moster jennie och filip och spelade bil bingo, haha. det var faktiskt skoj!


var somsagt på hörby badet igår och badade. med både rutschkana, ångbastu, bubbelpool, hopptorn, utebassäng, innebassänger och soldäck så var det jävlit kul måste jag säga.


gårkvällen avslutade jag och alex med att sitta ute på vår grillplats i kvälls solen och läsa min tidning och efter det gick vi in och såg en skräckfilm.

hörby badet nästa!

nu ska jag, pojkvännen, mamma och mina mostrar och kusiner dra till hörbybadet och bada! det är både innebad och utebad men det är inte riktigt väder för att bada ute.. men det ska bli riktigt skoj iaf. kanske stannar på marknaden också, time will tell. puss


girls run the world


godmorgon...

Ligger i sängen med en trött pojkvän som kramar mig. Ja det är fan förjävligt, vaknade inte förräns tjugo över ett! Jag har totalt vändt på dygnet och jag hatar det! Jajaja shit happens, nu ska jag hoppa in i duschen och riktigt skrubba mig ren. Raka benen, rengöra ansiktet med alla krämer, smörja in mig i bodylotion osv osv. Senare ska vi till alex mamma och käka middag där. Idag ska bli en bra dag har jag bestämt! See ya

jt -