godmorgon!


jag är på riktigt bra humör idag! denna låten är en av anledningarna, den påminner om när jag var i turkiet i september och jag blir så jävla taggad av att lyssna på den! den spelades alltid i hotell baren när man var i poolen eller på kvällen när man satt och drack en drink där. jag har samma känsla i mig just nu som jag hade när jag väl var där nere.



haha jag var tillochmed brunare än the turkish boys!!



en annan anledning varför jag är på bra humör idag, är att min älskling kommer hit ikväll och sen ska vi dra och bowla med min familj och släkt. kommer nog bli riktigt skoj!

alrighty

får väl komma till skott och uppdatera min kära blogg lite. har varit hos min pojkvän sen i fredags och kom hem igårkväll så där har ni anledningen till varför jag inte har kunnat blogga. mina senaste dagar har endast bestått av mys, mat och ett födelsedagskalas i lund. eller idag har jag ju förresten även hunnit sola i 25 minuter och sedan varit och hälsat på min mormor och morfar. woop woop, haha.


såhär snygg blir man när man har solen på enbart ena sidan av sitt huvud. hähä


sitter at the moment i min soffa och har nyss kollat klart andra avsnittet av solsidan. jag har nämligen laddat ner hela första säsongen, så det är upp till bevis nu om det är så hiiimla bra som alla säger att det är, men än så länge förstår jag inte riktigt hysterin kring den serien :-) nu ska jag fortsätta med mitt, CYA

I will never be afraid again


gammal bild, actually.

dagens låt



en gammal men, enligt mig, en riktigt skön låt som jag ska somna till nu :-) puss & godnatt!

oh really..

det här har jag spenderat min dag med:

• praktik 07.30 - 14.00.
• tvättat
• ätit middag + tagit in & ut ur diskmaskinen
• duschat
• vikt tvätt & lagt in i garderoben
• sett två avsnitt av desperate housewives
• suttit vid datorn X antal minuter (timmar).

hörs sjukt kul va? ah ellerhur. har varit en sån tråkig "vardags-göra-sysslor-och-ta-det-lugnt" dag. men liiite skönt tycker
jag ändå att det är med såna här dagar, man får rensa sina tankar osv. whatever, pallar inte babbla på så mycket mer här, nu vet ni iaf vad min otroligt intressanta dag har bestått av. jag har varit på relativt bra humör hela dagen, men nu har jag helt plötsligt blivit lite känslig fram mot kvällen. för er som inte visste det så har jag ett himla ömtåligt hjärta som kan bli känsligt för minsta lilla ibland, men det är inte alltid jag väljer att visa det. i vissa stunder behöver man mer omtanke än vanligt helt enkelt. fast ikväll beror det nog mest på att jag är trött antar jag. kan bli lite grinig när jag är övertrött, hehe :) så funderar på att gå och lägga mig snart och sova så att jag vaknar upp på ett bättre humör till morgon dagen. ska upp klockan 06.15 imorgon igen för att bege mig på praktik också.. natti....

bild tagen för några veckor sen.

saknar min alex <3

dagens låt


jag fullkomligt älskar denna låten. seriously talking, jag har lyssnat på den nu i någon vecka
och jag får icke nog av den. icke. tack för tipset julia!

alla hjärtans dag present


detta var vad jag fick i alla hjärtans dag present av mamma.
rakhyvel för MÄN och nageldekorationer. hm, hör ihop bra va? hennes förklaring var att
mäns rakhyvlar var mycket bättre än de för kvinnor, haha min mamma är för söt.


och när jag kom hem från skolan idag så var min säng bäddad, och på nattduksbordet
låg denna asken med detta fina halsbandet i. det var min alla hjärtans dag present
till mig från mitt hjärta, så gullig är han.

-

alla hjärtans dag 2011. 14/2-11, vårt datum <3
tycker om dig så.


what's up?

how you dooooin'? ;) haha. ya, vet att jag suger på att uppdatera just nu, men that's life. har haft bättre saker för mig helt enkelt :) men jag kan väl dra mina dagar lite kortfattat för att vara snäll right? ;) i helgen var jag ju som sagt hemma hos alexander och mös big - time. i måndags vaknade jag upp hemma hos alex, var i skolan under dagen och sen käkade jag och familjen en alla hjärtans dag middag på stora hotellet, vilket var väldigt mysigt. vid halv nio tiden kom alex hem till mig, vi låg och mös till desperate housewives och senare tände vi ljus och lyssnade på lugn musik och sånt där. gulligt hihi (a' igårkväll var vi på roma och käkade kebabtallrik, så jäkla gott. och imorse åkte min kära pojkvän hem, men ska åka till honom på fredag igen så jag klarar mig väl. :) idag efter skolan har jag bara duschat, tagit det lugnt, tvättat lite osv. ska strax gå och lägga mig, behöver verkligen somna tidigt ikväll eftersom jag börjar min praktik halv åtta imorgon bitti.
passar på att slänga in lite bilder också:


huvudrätten när vi var på stora hotellet

efterrätten, panacotta. mums!

mitt under middagens gång så kommer kyparen in med dessa blommorna och satte
på bordet till mamma. det var såklart från hennes sambo, tyckte det var himla sött gjort!


var och käkade lunch på mcd förra veckan med malin, elin, emma, sanjin, johanna och ivan, trevligt :)



passade ju min lillebror när han var sjuk förra veckan, så adorable är den lilla gullungen.

snabb update

sorry guys, men jag ska bara slänga in ett snabbt inlägg! tjejerna ska komma en annan dag istället och prata om resan, och jag ska stanna hos alex inatt igen, så därför får ni endast detta sketna inlägg idag :-) vi får höras mer imorgon! puss

dagens låt-ar


ska duscha till dessa låtarna på full volym nu, blir riktigt taggad av de haha!

it's a beautiful life

hej där! hur är det med er? själv är jag på ett himla bra humör! igår blev det förfest hemma hos mig med mina tjejer, beate, malin, melissa och michelle. sedan hämtade vi upp alex och sen drog vi vidare på fest hos jahnke i lilla smedstorp håla. där var rätt mycket folk och jag träffade även på några som man inte hade sett på länge, så det var trevligt. jag och alex drog hem till mig strax över två slaget.

- idag vaknade vi vid halv elva, låg och mös och sen drog alex hem och jag stack till jobbet kl 14. har jobbat till 16 och sen tog jag en promenad hem som jag riktigt njöt av faktiskt. så himla fint väder det har varit ute idag! det gäller att passa på medan man kan :) nu är klockan halv sex, ska strax gå och ta en rejäl dusch och riktigt skrubba mig ren, can't wait to feel fresch. ikväll åker jag hem till alex vid halv nio tiden och spenderar sedan natten där. ska hyra film och käka godis, mysigt :) imorgon ska frida, hanne och limpan komma hem till mig och vi ska kolla runder och prata om vår kära utomlandsresa som vi ska göra. så nästa uppdatering kommer antagligen efter att tjejerna har åkt hem imorgon. tills dess önskar jag er en fin lördagskväll!


bjuder på en bild som är tagen för hela ett år sen.

ny navelpiercing



köpte precis denna navelpiercingen på tradera för endast 41 kronor + 20 kronor i frakt. har knappt några piercingar till navlen så jag kände att det var dags att uppgradera mitt smyckes förvar ;p skulle så gärna vilja lägga in helgens bilder, men personerna som tog bilderna är så in i helvetes sega på att lägga upp dom.. bull läge! för övrigt har jag nyss duschat, fräschat upp mig med ansiktsmasker osv. hörde ni förresten min pappa och min lillebror på radio kristianstad P4 i måndags? här har ni länken till artiklen på hemsidan iaf:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3740&artikel=4331914
nog om det, nu ska jag kolla på dom desperata hemmafruarna, vi hörs!

Dagens låt



HIGH ON LIFE!

9 februari, solen skiner!

Godmorgon! eller iförsig så vaknade jag kvart över elva, men ändå. idag är jag ledig från skolan, därav den sena uppvakningen. vaknade upp med ett toppenhumör, tror det beror lite på att vädret är så jäkla nice. eller iaf om man jämför med vad det var iförrgår när det var den jävla stormen som för den delen väckte mig mitt i natten.. ser ni förresten att jag ändrat min bloggdesign? gjorde det sent igårkväll, tyckte den blev mycket bättre än den andra töntiga iaf. well, tänkte bara slänga in ett snabbt godmorgon inlägg, ska strax lägga in lite bilder från mina senaste 3-4 dagar så vi hörs snart igen!


alla har vi våra nyvakna face's :-)

dressed for success!!!!!!


skit mörka bilder men fyfan vad vi är snygga nu! DRESSED FOR SUCCESS!
nu kööööör VI!

bring it on


(sorry för alldeles för suddig bild på tatueringen)
är just nu nyduschad, nyrakad och len! har precis kommit hem till pappa med olivia och
jag ska snart hämta emelie vid bussen. sen jävlar ska vi föra!

tänker på dig hjärtis







hoppas att du kryar på dig fortare än kvickt och kommer ifrån sjukhuset!
love you juliett

life is pretty damn amazing, yao

men hoj där! kom hem från min praktik för snart en timme sen, slutade kl 14 och tog sedan bussen hem med pernilla. en av våra tanter på jobbet avled idag, så himla hemskt! hon var nämligen min favorit av de alla. men det är som en av de andra tanterna sa "vissa blir inkallade tidigt, andra lämnar oss vid solnedgången". men fyfan vad jag uppskattar mitt liv, nu för tiden skulle jag aldrig någonsin få för mig att säga att "livet suger". sure, vissa saker I livet kan suga, men själva livet är fanemig underbart. I never wanna grow up, jag trivs så jävla bra med att vara ung, fri, snygg och frisk! man väljer själv om man ska må dåligt eller bra, så jävla enkelt är det. det är bara jag som kan dra på mina smilband och det är bara jag som kan dra ner dem. och jag väljer att ha dom så långt upp till tinningen som möjligt! men visst, det händer ibland hemska saker i ens liv, men som sagt, det är upp till DIG om det ska ta kol på dig eller om du tar händelsen med dig in i livet och tar lärdom av den.


livet är en fest!

nu ska jag sluta predika och hoppa in i duschen och sen sexa till mig lite! ska ju fan snart börja föra lite innan kvällen sätter igång på riktigt, för vid 22-23 tiden drar nämligen jag och tjejerna till tingvalla och partar till det lite ;)


atm: bananer doppade i choklad


sitter och kollar på desperate housewives med olivia och doppar
bananer i smält mjölkchoklad :D mums!

Dagens låt

okey, jag fattar ICKE varför i helvete det inte har gått att bädda in nu på flera veckor?! kul att bara kunna lägga in länkar jag menar.. så jävla bull! här har ni iaf länken till dagens låt. med samma tjej som sjunger Like a G6 som är en av mina favoriter. enjoy!

Dev feat. The Cataracs – Bass Down Low


http://www.youtube.com/watch?v=OOAMfUJ3tsc


Dagens outfit


en vardaglig och skön outfit:
linne - HM
kofta - HM
jeans tights - gina tricot
skor: bo ohlsson


en nyans mörkare än vanlig röd färg på naglarna idag.

Svar på tal


anledningen till att olivia bor hemma hos mig är för att hon inte kan bo hemma helt enkelt. hon bodde hos sin pojkvän innan i sex månader men eftersom dom gjorde slut för ungefär tre veckor sen så fick hon flytta hem till mig. jag är jävligt glad att jag har såna underbara föräldrar som också bryr sig och tar hand om henne, ger henne mat, betalar extra varmvatten och allt sånt där. vi har ju liksom fått en ny "familjemedlem" att försörja bara sådär. men det är självklart att man ställer upp för sin vän när hon inte har någonstans att bo. jag har alltid varit mån om mina vänner och vill deras bästa. imorgon har hon bott här i två veckor och vi vet inte riktigt hur länge hon behöver stanna. soc ska ge henne en egen lägenhet så småningom men det kan ju dröja länge innan det blir fixat.. och mer än så tänker jag inte säga om vad hennes anledning är, för det har inte ni med att göra.

såhär ser olivias lilla "krypin/rum" ut hos oss:


lite lyxigt har hon det allt olivia, med egen dusch, eget kylskåp, frys, golv värme och sånt :)
jag tycker där är rätt mysigt nere och hon är glad över att få ha sitt egna space när hon behöver det.
(och jag med hihi)

en välbehövlig update

tja läget? eller nått. ligger i min  säng, sket i praktiken idag för jag var verkligen trött och hade ont i huvudet. ändå somnade jag innan elva igårkväll. gick upp kl tolv, hatar egentligen att sova bort dagen men någon gång då & då gör väl inget? ;) igår efter skolan stack jag och malin ner och köpte förköpsbiljetter till bar a bar på lördag. var hemma vid tre, luffade vid datan, slängde in en maskin tvätt och tog ut och satte in ur diskmaskinen. kan också tillägga att jag fick 150 kr av mammas sambo för att ta in och ut ur diskmaskinen som tar tio min. sjuk kille or what?! stack även hem till emelie senare på kvällen, snackade skit i en timme och sen drog jag hem, duschade och slocknade. ett stort plus är att nu kan jag faktiskt somna när jag går och lägger mig om kvällarna, annars har olivia alltid lyckats hålla mig uppe. men nu har hon fått ett litet "rum" hos oss nere i "källaren" iaf, så nu slipper jag också att vakna klockan fem på morgonen när hon stiger upp till skolan och jag får även ha mitt rum för mig själv för det mesta haha.

iförrgår fck jag reda på att jag fick MVG på min muntliga redovisning av min svenska uppsats om bobby mordet som jag även den fick MVG på, remember? och jag skryter inte, men det är väl aldrig fel att vilja visa att man inte är dum i huvudet? känns liksom riktigt skönt att kunna prestera bra. nä nu ska jag gå och fräscha upp mig, sedan ska jag köra ner och möta olivia. in och handla lite och sen ska jag även hinna med att sola. once you'r going black, you ain't never going back, right? ;)

hörs sen!


det var ju FAN vad dom där shortsen ska korva sig när man ligger ner?! man kan
nästan få för sig att jag har en liten dick mellan benen ju. hahaha!

jt -