i have five fingers and the middle one is for you!

Okeeey, nu ska ni få höra kära bloggläsare.. Jag brukar aldrig berätta så här personliga saker i detalj i bloggen men nu jävlar har jag rätt till det! Jag har denna bloggen för att JAG ska kunna berätta ur MITT perspektiv. Innan jag börjar skriva vill jag bara påpeka att jag inte nämner några namn på personerna som varit inblandade, ni förstår nog själva varför.

I fredags kväll drog jag på fest med Malin & Emma till en kille i Ystad som de kände. Jag hade jätte roligt de första timmarna, vi taggade på som fan och allt var bra. Men närmare tolv tiden sket det sig.. En kille på 20 bast började nämligen att kaxa mot mig och jag kaxade tillbaka, som vem som helst hade gjort, fan heller att jag ska stå och ta skit for no reason från en stöddig liten nobody lixom. Bara jävligt onödigt av honom att vara stöddig från början! Sen går jag ut på balkongen för att ignorera honom eftersom jag tyckte han var jävligt löjlig. När jag sedan går in i lägenheten igen och hämtar min väska så bara går han rakt fram till mig och tar stryptag på mig! Helt utan anledning! När jag då ska försöka försvara mig själv och putta bort honom så tar han tag i mig skit hårt och slänger ner mig på golvet! Jag kan säga som såhär.. Att allt blev kaos och alla blev vilda! Rätt många hoppade på killen som gav sig på mig och skyddade mig, vilket jag är evigt tacksam för. Vem vet vad som hade kunnat hända annars? För den killen verkade inte varit riktigt frisk!
Iaf, slagsmålet och alla människor drogs längre och längre ner i trapp uppgången medans jag hämtade mina saker. När de flesta människorna nästan var nere vid porten så sprang jag nerför trapporna och skulle se vad som hände och var mina vänner var någonstans. Då får den här killen fatt i mitt hår och drar allt vad han kan, skit hårt! Jag kunde inte göra någonting så jag stod ut med smärtan tills en granne som hade kommit ut i trappan drog honom ifrån mig och verkligen tog tag i honom och ruskade honom. Jag fick även ett hårt slag i sidan av magen av killen som gick på mig, jag ser det framför mig när jag tänker på det. Han såg verkligen ut att ta sats när han slog med knytnäven i magen på mig. Jag fick säkerligen fler slag av honom men just det som tog så hårt i magen var det enda som jag både SÅG och KÄNDE. På något sätt så försvann han ut genom porten. Jag ber grannen ringa polisen och sedan sprang jag också ut genom porten och började skälla på honom. Då går han på mig ytterliggare en gång och drar i mig osv, så en killkompis till mig på 17 år gick fram och skyddade mig och matade in en massa knytnävs slag i ansiktet på honom så hans näsa började blöda som fan. Ambulansen och polisen kom och killen fick åka till sjukhuset. Jag själv grät som fan och var rätt så omtumlad då allting hade hänt så fort. Jag blev omhändertagen av en polis och fick sitta i en polisbil och bli förhörd. Efter förhöret gick jag och Malin och mötte upp min pojkvän, som hade tagit bussen dit från Sjöbo så fort han kunde. Efter en stund bestämde vi oss för att gå till sjukhuset och vänta där på Emma eftersom vi trodde hon var på sjukhuset.. När vi då sitter utanför och väntar så kommer helt plötsligt killen som hade gett sig på mig och hans kompis ut från sjukhuset. Min pojkvän + en till kille vi var där med gick bort till de båda och skulle snacka. Jag och Malin gick efter och jag hör min pojkvän fråga killen varför han hade gett sig på hans tjej (det var inget hotfullt eftersom min kille är smartare än så!) och då blir den här killen fullständigt vansinnig igen. Han sa håll käften till Malin som frågade honom varför han hade tagit stryptag på mig, kastade av sig sin tröja och började skrika och ha sig och gå emot oss. Då tog hans kompis tag i honom och skrek till honom att lugna sig samtidigt som han puttade iväg honom. Killen hotade även oss när han blev bortputtad av sin kompis. Jag citerar: "ni vet inte vad jag har för kontaker, jag ska kalla på mina sjöbo kontakter, de kommer ta er" och allt vad han nu sa. Ingen av oss hade varken rört eller hotat honom, ÄNDÅ ville han ha MER bråk fast att han REDAN hade fått sin näsa mosad tidigare!

Här är länken från ystadsallehanda där det står om händelsen: http://www.ystadsallehanda.se/ystad/article1554346/Man-misshandlade-kvinna-pa-fest.html)

Igår och även idag har min kropp varit helt mörbultad. Jag har fortfarande ont som fan i magen där han slog mig, det känns som ett stort inre blåmärke eller något... Har ont i princip hela kroppen men värst av allt är det i magen och på min högra arm, där jag har ett fett blåmärke som gör så in i helvetes ont! Det har såklart kommit ifrån när han slet i mig, tryckte på mig och puttade på mig osv. Även precis nedanför min högra axel har jag ont som bara den, vilket har resulterat i att jag inte ens kan ta min arm bakåt utan att det gör jätte ont. Det i axlen tror jag beror på att jag föll i golvet när han puttade på mig. Även på mitt knä har jag fått ett blåmärke.

Enligt min åsikt är den här killen en väldigt skrattretande och otroligt omogen människa då han är 20 år och leker tuff genom att ge sig på mig, som är en tre år yngre tjej och jag hade dessutom inte gjort någonting. Men sen var han inte så tuff längre, när killen som jag kände gav han vad han förtjänade! Så tjiii fick du minsann ;)

Anledningen till att jag skriver ner detta här är för att jag ska kunna skriva av mig och även för att jag har rätt att berätta vad som hänt mig helt enkelt.
Jag hade kunnat skriva sååå mycket mer om vad jag tycker om den killens betendeé, men det tänker jag inte göra. Vi ses i rättegången!


Mitt blåmärke på höger armen.

Kommentarer
Postat av: m'

shit, krya på dig tjejen!

2011-10-03 @ 22:44:07
URL: http://moaohlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
jt -