valboooorg

men walla! fyfan har nyss stigit upp efter lite mer än sex timmars sömn, inte gött kan jag lova. klockan 13.00 bär det av till lund för att fira valborg med några av mina fina tjejer, sweeeet! taggad om något, jadåååå ;) kommer självklart att sakna min älskade pojkvän som inte ska följa med men han ser jag ju igen senare ikväll när han hämtar mig i lund :D (puss på dig hjärtat!) nej nu ska jag gå och göra mig snygg, vi hörs antagligen imorgon. so looong bitches!


yippie kay yay!

seg torsdag

hela dagen har jag varit en sjuksköterska till min pojkvän som har varit sjuk som fan, svettats och frysit om vartannat. inatt var han så varm så han brändes när jag tog på honom, tillochmed hans läppar brändes när jag pussade honom. sen vid fem tiden imorse fick jag tillochmed gå upp och stoppa om honom med filtar, täcken och diverse, för då frös han nämligen som en jävla jude och hacka tänder. men vad gör man inte för sin prins? :)
nu tänkte jag gå och ta ut och in ur diskmaskinen och sedan ta en dusch. känner mig fortfarande lite seg i kroppen så efter duschen ska jag kolla på lyxfällan och sen ska jag försöka gå och lägga mig i god tid.


tillochmed mössan hade han på sig men ändå hackade han tänder som bara den!
putte nutte då ;)

WHAT THE FUCK


valborg? hell yeah!

sjukling

tjabba eller något.. har varit hemma hela dagen med älskling eftersom jag har haft ont i magen och han har insjuknat i en hiskelig het feber under natten. tycker så synd om han, ligger helt utslagen och varm ju.. min lilla darling! har precis kollat klart på en film, skyline heter den. ingen att rekommendera faktiskt, den hade ett riktigt B slut. men okej, lite spänning var det väl ändå :) får väl se vad vi fortsätter spendera denna sjukliga dag med, ska iaf se en skräckfilm och försöka friskna till.


nu ska jag krypa ner i soffan och pussa på min pojkvän, so long suckers!

svar på tal

fick en kommentar av michaela här om dagen som jag tänkte svara på eftersom jag tror att det är någon till där ute som undrar.



Svar: nej det gör jag inte, inte "officiellt" iaf eller hur man ska kalla det :) vi har inte flyttat ihop liksom. fast halvt har vi nog haha för jag är här väldigt mycket och har många av mina kläder, vissa smycken, parfymer här osv. man kan kalla det att jag bor här 80 % av 100 %, jag är tre gånger så ofta hos min pojkvän än vad jag är hemma hos mamma eller pappa. så på ett sätt kan man säga att vi bor tillsammans på "deltid" haha, men inte helt eftersom jag har majoriteten av alla mina saker + möbler fortfarande där hemma. dock vill vi flytta ihop "på riktigt" i framtiden, jag älskar verkligen min pojkvän! så där har du svaret :)

beautiful people


blir så jävla taggaaad av denna låten, love it!

in this very moment I'm king

denna dagen har varit jävligt härlig faktiskt, jag har varit på bra humör och solen har skinit upp denna tisdag. hade sovmorgon till tio idag sen slutade jag klockan två. har jobbat på bra hela dagen med både matte och förberedelser inför NP i engelska. känns bra att kunna prestera bra, jag vill uppnå många framgångar i mitt liv och helt ärligt talat så behöver man en bra utbildning för att klara alla utmaningar i livet. iallafall jag om jag ska lyckas med allt jag vill uppnå :) tex så ska jag utbilda mig till barnmorska och då behöver jag bra betyg för att kunna utbilda mig vidare till det. 

men nog om det, efter skolan cyklade jag hem och åt framför tv;n och chillade lite. efter det gick jag och mötte upp hanne vid coop och sen gick vi bort till kina kiosken där älskling var. satt där och snackade lite skit på empoli och spelade lite på maskinerna, en bra vinst fick pojkvännen min! när vi var klara där satte vi oss alla ner på en gräsmatta och bara tog det lugnt. resten av kvällen har bland annat älskling lagat middag till mig och jag har självfallet även kollat lite på big brother. nu ska jag gå och lägga mig i sängen och mysa med pojken min, känner hur ögonlocken blir allt tyngre och tyngre.. ha det!



bilder från idag

redan sommarlov?

sitter hemma i älsklingens lägenhet nu, vi har precis tagit en dusch tillsammans och nu har jag inget annat för mig så då kan jag lika bra blogga. som vanligt när jag inte har lyckats uppdatera bra på ett par dagar så slänger jag in lite bilder och skriver till de istället. orkar inte lägga ner så mycket energi på detta inlägget liksom ;)


som sagt så har det varit påsklov hela veckan för min del och då har vi bland annat passat på att måla om vardagsrummet i lägenheten. så numera är det mörkblått och mysigt istället för ljusgrått/blått och tråkigt!


i torsdagsnatt så drog hanne och bebbe med oss ut på tältning i oran. vi satt vid brasan och snackade skit, myste i tältet och vi hann även med att hoppa fram framför ett träd och skrämma en flock gamla nattvandrare haha!


när vi kom hem i fredagsmorse var älsklingen så trött så jag lät han gå och lägga sig och sova i ett par timmar medans jag städade lägenheten. det behövdes eftersom senare på kvällen hade vi ju fest här hemma, trevligt att få träffa gamla vänner som man inte träffat på länge!


i lördags åkte vi hem till mamma, fick leta upp min påskpresent haha. tack så mycket, nu ska jag äta upp mig ännu tjockare!


på kvällen drog vi på påskfest hos min moster, åt en jävla massa god mat och hade trevligt!


bilder från igår, har solat och badat hela gårdagen och idag. känns rätt sjukt eftersom det bara är april månad.
25 grader i vattnet och en ännu brunare solbränna är gött! detta påsklovet har nästan kännts som en veckas sommarlov förtusan.

- nu ska jag joina min pojkvän där han sitter i soffan och tittar på tv, funderar på att tvinga han att sätta på ett big brother avsnitt från förra veckan eftersom vi har missat halva förra veckans avsnitt. käka överbliven kallrökt lax och påskgodis ska jag också göra! imorgon börjar skolan igen så sen blir det sängen, dock börjar jag  inte förräns tio imorgon så det är ett plus ;) puss på er!

25 april

ska ut och steka som fan i det fina vädret med älskling och bada i poolen nu, 25 grader i vattnet är aldrig fel! ;) helt sjukt att man kan bada och sola när det är APRIL! kan bero på att vår pool har uppvärmnings pumpar i sig, but still, ändå sjukt. vi får höras senare idag när jag har kommit hem till lägenheten! puss

det närmar sig

god eftermiddag! antar att alla där ute är vakna och pigga, själv vaknade jag för två timmar sen. har nyss varit och handlat målarfärg, penslar, tejp och andra behövliga saker. vi ska nämligen alldeles strax börja måla om en fondvägg i vardagsrummet! kommer säkerligen bli skitbra, ännu mysigare ska vi få det :) så hela denna dagen kommer bestå av målning. får hoppas det blir klart till fredag bara, då det vankas fest i vår lägenhet. ska bli jävligt kul I hope! är bara lite orolig över att något ska förstöras nu när vi har gjort det så fint i lägenheten.. men den personen som gör något dumt kommer jag kasta ut genom fönstret med huvudet före! haha. men å andra sidan så kommer det endast folk som vi känner osv så tror inte det kommer bli något problem :)

- nu sitter jag och väntar på att pojkvännen ska komma hem med nyhandlad frukost och sedan ska vi börja med målningen. vi hörs sen!

yao

bilderna får förklara veckan som har passerat.


spelat kort med tjejerna i skolan som vanligt. vad annars liksom?


varit med min fina älskling


umgicks med hanne & bebbe en kväll, drog ner till sibylla och käka och njöt av det fina vädret :)


i fredags efter praktiken tog jag en runda in på H&M med emma och sedan tog jag en efterlängtad fika med söta emelie.


(haha, älskling och jag bytte jacka för jag frös lite (a))

var på strandfest i fredags kväll, jävligt roligt var det och mycket folk dök upp!

nu ska jag nog strax sätta mig i soffan och kolla på Big Brother, ingen skola imorgon eftersom det är ju påsklov. vilket innebär att jag kan vara uppe hur länge jag vill och sova hur länge jag vill och göra vad fan jag vill, skönt! ;)

påskägg

hej. tänker inte be om ursäkt för att min uppdatering har sugit kuk den senaste veckan.. för jag har faktiskt ett liv också, något som inte så många andra verkar ha som bloggar ;) whatever, har precis fått ett påskägg av pappa haha, 600 spänn och lite godis. lagom ;) har legat och solat hela dagen med älsklingen på mitt uterums tak, så himla varmt och skönt. tänkte dra en lite större update senare när vi har kommit hem till sjöbo, alex mamma står för tillfället ute på gården och väntar på att få köra oss hem. hörs senare!






what the hell


självklart är det avrils nya hit som är dagens låt!

skön söndag

sorry guys för en usel uppdatering under veckans gång! jag har varit sjuk i några dagar så har bara varit hemma hos älsklingen i stort sett största delen av veckan så kan skylla lite på det. för övrigt har denna helgen varit härlig som tusan! i fredags kom baby hem till mig och vi hyrde film med mamma. vi spelade kort, kollade film och käkade godis och sen avslutade jag och älskling kvällen med ett mysigt bad. igår var vi iväg hela dagen med mina svärföräldrar haha, var på ikea och handlade hem mysiga saker till vår lägenhet. hämtade också hem en ny tv bänk, en hylla och ett soffbord som vi köpte på blocket. var hemma halv ett på natten efter att ha ätit en god kladdkaka hemma hos alex mamma. idag har vi möblerat om och gjort lägenheten jätte mysig och fin. fan vad duktiga vi har varit, nu återstår bara målning av fondvägg och sen är vi i stort sett klara! GR8.


denna vita hyllan fick vi för endast en hundring. blev en aning förvånad när alex sa att han inte hade en enda dvdfilm att sätta i vår hylla så vi passade även på att köpa hem sex stycken sådana i malmö!


vit tvbänk 250:-


soffbord 50:- jävligt bra affärer gjorde vi!


handlade denna mysiga, vita mattan på ikea plus massa doftljus, en ram, skitfin vit lampa som syns på tvbänken ovan och massa mer!


en bild på vår nylagade mat, tända ljus och big brother tittande får avsluta detta inlägg. nu ska jag äta upp mitt choklad och mysa lite till sen väntar sängen, skola imorgon. puss på er!

my moments of the weekend

har äntligen funnit lite tid till att uppdatera min kära blogg lite. i fredags fyllde theo hela 5 år vilket är helt sinenssjukt. han må ha blivit en stor pojke men han kommer alltid att vara min lilla bebis! spenderade sedan kvällen hemma hos min älskling, kollade big brother och mös.

i lördags
åkte vi hem till pappan min där det vaknades kalas med släkten för att fira mitt lilla hjärtegull. det var god mat och mycket trevligt! vid halv nio stack jag till coop där jag mötte upp emelie och handlade godis och cola som vi sedan käkade hemma hos henne hela kvällen framför filmtittande och en massa tjejprat. halv ett tog jag taxibussen hem till pojkvännen och fick även den natten somna med honom vid min sida, love it!

igår gjorde vi inget speciellt, jag tog en långdusch och fräschade upp mig riktigt noga inför den kommande veckan med både hårinpackning, rakning och scrub. kollade även några avsnitt av "you're cut off" och det programmet är definitivt some underhållande shit!

idag har jag varit i skolan, lika kul att träffa tjejerna igen som vanligt. spelade kort och snappade upp lite gossip. efter skolan drog jag och söta malin ner till stan och shoppade lite på HM. därefter åkte jag återigen till sjöbo och mötte upp min pojkvän som bjöd mig på en god fika. min snälla, rara lilla gubbe :* drog hem till alex efter det igen och här sitter jag även nu. har dragit på mig en liten sjuka, ont i halsen osv. så skola för min del imorgon blir det inte nej. men det ska bli skönt det! nu ska jag sätta på ett avsnitt av you're cut off och vänta på att baby kommer hem från gymmet. see ya!


var hemma om i fredags och lämnade en present till hjärtat mitt. älskar dig så!


god mat bjöds det på i lördags.


det här är vad vi sysselsätter oss med i skolan, kortspel och girltalk!

dagens shopping:

mörkblå kavaj, 349:-


svarta jeanstights, 99:-


svarta kilklackar med rosett, 199:-


tressemmé värmeskydd 69:- och ögonbrynspenna 30:-





fika med pojkvännen tidigare idag, bilden bjuder jag på!

sunday evening

gaaad I know, uppdateringen har sugit denna helg men what to do? snart kommer min älskade pojke hem med kebabtallrik till honom och mig och då blir det big brother live som underhållning. så som ni kanske förstår har jag inte heller nu tiden till en uppdatering av den större varianten. vi får höras imorgon istället!


världens lyckligaste tjej

du behandlar mig verkligen med respekt, ömhet och kärlek till 1000 %. du är så jävla mycket bättre än alla andra killar som jag har/har haft i min omgivning. du är den bästa, den enda jag vill ha. jag är så glad över att jag har dig vid min sida alltid och jag uppskattar dig så himla mycket. jag är världens lyckligaste tjej, för jag har världens bästa pojkvän and that's end of discussion. jag älskar dig med hela mitt hjärta! ♥ 






alla hjärtans dag 2011
<3

dagens outfit, för sisådär two days ago


så här satt den rosa ralph lauren tröjan på. snygg va?

jt -