TURKIET DEL 2! lyssna på låtarna samtidigt ;)









haha nauw, så TJOCK jag blev i huvudet på denna bilden. haha!


den osminkade sanningen ;)


I MADE IT, DAAAMN I'M GOOD!

JAG KLARADE KORTET!!!!!! SÅG NI?! JAG FUCKING KLARADE KORTET!!! FYFAN VAD JAG ÄR BRA! ahh vet ni hur SKÖNT det känns att ÄNTLIGEN vara klar?! helt otroligt, som jag har "slitit" med detta skitet ända sen i juli.. fattar ni, JULI! första gången jag skrev upp hade jag ju bara ETT poäng ifrån att klara det, remember? sen igår skrev jag upp för andra gången.. och jag klarade det icke, hade tre poäng ifrån. var jätte besviken igår, så pappa ringde in direkt och frågade när nästa tid var. och det var imorse kl. 09.50 i kristianstad så jag tog den tiden dirr! kände på mig redan innan att jag skulle klara det, jag tvingade mig själv att tänka positivt så att jag skulle klara det, vilket jag också gjorde! hade 58 points av 65 och minst 52 skulle man ha för att klara det. alltså hade jag bara sju fel, FUCKING SCORE! tredje gången gillt brukar man ju säga ;) är jävligt stolt över mig själv. känner mig faktiskt en liiiten smula bättre än dom som tog AM kortet INNAN reglerna ändrades förra året (a' dom fick ju det lätt som en plätt, dom bara gick på en lektion i två timmar, skrev ett litet test och sen fick dom det i handen. jag skulle inte bli förvånad om dom tillochmed fick det i sitt cornflakes paket en morgon, som ett sånt "leksaks körkort".. ;) skämt åtsido, jag känner mig bara så jävla stolt eftersom JAG fick kämpa "lite" för att klara det. jag hade ju aldrig varit såhär stolt över mig själv om jag hade tagit det innan reglerna ändrades, right? :) i vilket fall som helst, denna dagen har varit awesome! kvällen har spenderats med mami framför en skräckis (Y) och imorgon efter skolan börjar looovet!
har massa roliga saker inplanerade som jag ska göra, kan det bli bättre? :D

puss babe's!


..dagens låt ;)


hooooola!

har en sak att berätta för er sen ;) men först ska jag åka ner och hyra film med mamma :D uppdaterar senare, jag loooovarr bebisar! puss

jag spyyyyr

asså fyfan, äckligaste jävla dagen på länge. har fan ingen lust att blogga, hatar allt och alla atm. imorgon är dagen med stort D och jag kommer faila något så in i helvete. har aldrig varit någon som gett upp, men i detta fallet så är allt bara så jävla... äckligt?! har spykänslan i halsen hela tiden, blir så äcklad av alla. piiiisssssssss offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hörs sen!

har precis slängt i en tvätt, nu ska jag dra och sola med lisa. hörs senare!

jag just nu


sitter i mitt snobben nattlinne med en stor kopp varm choklad i handen.
lyssnar på lugna låtar, som jag sällan lyssnar på. men eftersom jag känner
en sådan harmoni i kroppen så passar det ju faktiskt bra till! tänkte faktiskt
titta lite på läxan också innan jag ska sova :)

dessa låtar är mina för kvällen









don't worry, be happy!

idag mår jag super! vet inte varför, jag bara gör det :D och ändå har jag städat 80 procent av denna dagen.
fast innan jag körde igång med storstädningen så var jag med mamma en sväng i fyledalen. pratade gamla spökhistorier samtidigt som vi körde runt där och skrämde upp oss själva, haha. tog oss över en timme att köra runder och fantisera, men det var mysigt :) lite mammatid är alltid bra. gårkvällen var förresten också lyckad! vi beställde hem god mat och sen bjöd emelie på en jättegod efterrätt, fukter i ugnen med riven vit choklad på. satt och pratade om allt mellan himmel och jord och jag hade det jädrans trevligt helt enkelt. dock avslutade vi kvällen med att, även vi, skrämma upp oss själva. pratade om spöklika saker som hänt oss osv, så när jag kom hem vid ett tiden var jag lite uppjagad får jag väl erkänna (Y)

bilder från igår:





och såhär ser mitt nystädade rum ut, kliniskt rent även fast det kanske inte syns så tydligt på bilderna:








redo


redo för tjejmiddag samt tjejkväll! ha en trevlig lördag people

party like a rockstar


jag och mathilda i ett mycket, mycket allvarligt samtal ser det ut som? hehe

inte för att skryta AALLS, meneh.. jag var brunast på festen ;)

här har jag gjort ett gott försök att skriva i lite roliga pratbubblor, men
såklart blev texten för liten, buhu. ni får helt enkelt använda fantasin :D

härliga lördag

hej! jag har varit vaken sen klockan elva vilket är rätt bra för att vara mig dagen efter en fest. men jag somnade rätt tidigt igår också, redan vid halv två. innan vi drog till festen igår så förade jag med joppa, melissa, david och jakob hemma hos mig. synd om killarna som fick vänta i tre timmar på att vi tjejer skulle bli klara haha (a) festen igår var rolig och halv ett fick jag skjuts hem av emelie h :)

nu hade jag tänkt städa mitt rum, för det ser förjävligt ut. att ha det stökigt är bland det värsta jag vet. kläder ligger över hela mitt golv för tillfället (vi kunde inte bestämma oss för vad vi skulle ha på oss igår), så nu när dom väl ligger där så kan jag ju lika bra sortera hela garderoben på samma gång, eller hur? fast först ska jag gå och fräscha upp mig rejält och sen ska jag äta en dunderfrukost som mamma alltid fixar till oss på helgerna. halv sju ska jag på tjejmiddag/tjejkväll hos emelie h med massa töser, ska bli riktigt kul :)

hörs sen!


en del av mitt rum, euuw



förresten vill ni veta hur det gick på rättegången igår? ;) white trash hoe'n som satt tilltalad för misshandel mot melissa ska betala henne 9100 kronor. bara precis för att du var arg en kväll ska du ge melissa alla dina studiebidrag i nio månader framåt (kan man ju säga). eller oj, du får nog inget studiebidrag för du går fan inte ens i skolan ju. too bad, för betalar man inte tillbaka inom en viss tid så hamnar man hos kronofogden. bra liv där, jadå! hoppas det var värt det dumhuve :)
vad du än försöker intala dig själv, så har vi vunnit över dig på alla sätt som finns. vi får iaf en bra framtid, host*



så, nu är mina naglar fixade inför ikväll!


lacksvarta med glitter ute på topparna.

GAME OVER BITCH!

har blivit lite dåligt med uppdateringen, jag vet.. men jag har inte haft tid helt enkelt, och knappt inte någon ork heller för den delen. nu sitter jag i skolan iaf, har en jävligt chill dag idag. det är bara jag och emma som är här. vi ska iväg på rättegång halv ett, ska bli väldiiigt intressant! denna gången är det dock inte den andra tjejen som "rymde" i måndags som är tilltalad, utan nu är det en annan tjej som också har misshandlat melissa. jag är även vittne där. fyfan vad jag är skadeglad idag! dom här två tjejerna kommer sättas dit så det smäller om det. det är lika gott åt dom. först trodde dom att dom var så jäävla tuffa för att dom använde knytnävarna istället för huvudet, men nu får dom stå sitt kast. den tjejen som är åtalad idag har även två andra rättegångar att gå på INNAN hon ska upp i den vi är med i. hon har alltså tre rättegångar på en och samma dag? helt ärligt, vem fan vill leva ett sånt liv? dom kommer inte komma någonstans i sina liv, inte någonstans! fan vad det känns bra, vi har iaf en bra framtid framför oss, men vadfan har dom? svär på att dom kommer få leva minst hälften av sitt liv genom att skaka galler. dom flickorna kan fan inte ha mycket vett bakom pannbenet. hur känns det nu va? va va va? haha nej, jag säger bara.. GAME OVER BITCH! och det är faktiskt så, skrattar bäst som skrattar sist ;)

ikväll blir det lokalfest för min del. fanny och wg har fyllt 18 år så dom ska fira det. och imorgon ska jag på tjejkväll hemma hos emelie h, min barndomsvän. ska bli riktigt roligt att få träffa "det gamla gänget" igen, if you know what I mean. känner på mig att vi kommer att ha en HEL DEL att prata om ;) så det blir nog dåligt med uppdatering denna helgen. men det får ni stå ut med! puss


det är kaos överallt

kanske dags för MIG att säga att jag klarar mig lika bra ändå?

uppdaterar när jag kommer hem igen, ska på tomelillamarknad med melissa..

GODNATT, hörs imorgon!


har massa att berätta!

har jätte mycket att berätta för er nu hehe. börjar med gårkvällen.
igår chillade jag bara hela dagen, sen vid klockan sex så körde vi ner till stationen för att hämta upp melissa. pappa släppte av mig där för att han först skulle lämna alexander hemma hos mamma, sen skulle han hämta mig efter det. på stationen träffade vi felix, hans tjej, melissa m och ibrahim elr vad han heter. vi satt där och pratade lite så allmänt, när plötsligt mannen, som satt i båset brevid oss med sin fru och lilla dotter, kommer fram och smäller felix rakt över truten! så jävla sjukt! mannen skrek något på typ tyska eller något, ett konstigt, fult jävla språk var det iaf :s det sjuka är att felix hade inte gjort någonting, inte ett enda piss! som tur var så var jag snabbtänkt, så jag ringde dit snuten med en gång. samtidigt som jag gjorde det så kommer tåget till simrishamn och mannen och hans fru och dotter hoppar på.. så vi fick prata med tågvärdarna om det som hade hänt, så tåget väntade tills polisen kom och som sedan då tog mannen på tåget. stod där i över en timme och blev polisförhörda och skit och mög, tillslut blev mannen anhållen. hade jag inte ringt snuten hade han kommit undan, men HA! säger jag bara. life's what you make it, gubbajävel :)



där bak står mannen och felix med min mormor och blir förhörda.

sen när melissa och jag väl kom hem till mig så körde vi ner med min moppe direkt igen, handlade godis och läsk och snackade med folk lite. kom hem lite efter nio, helt frusna fyfan! vi tog på oss mjukiskläder och värmde upp oss riktigt, sen tände vi en massa värmeljus på mitt rum för att bli ännu varmare. tände tillochmed rökelse så att det luktade riktigt gott haha! sen kollade vi på film och hade det riktigt mysigt :) ändå skön söndag som fan.



och gissa vad vi har gjort idag då? vi åkte till tingsrätten. en tjej misshandlade melissa innan sommaren så skulle jag med för att vittna. utanför tingsrätten mötte vi upp olivia, ivan och emma som också ville titta på ;) men! vad tror ni händer? den åtalade springer därifrån, HAHA! hennes advokat sa något i stil med "ja tyvärr har ******* gått härifrån och hon tänker hålla sig borta, för hon vill inte upp i rätten". hon hade sagt att hon kände sig "hotad" över att vi var så "många" och hon bara hade sin morsa med sig.. hallå? vi kan inte hjälpa att vi har fler vänner än henne, dah? "skämt" åtsido, tjejen skämde ut sig iaf och det var riktigt pinsamt. rätten sa att hon kommer ändå inte undan med detta, hon gör det bara värre för sig själv. förhandlingen blev alltså uppskjuten. den här tjejen har även slagits med mig och några av mina andra vänner ett x antal gånger. förstår tösen inte att hon bara kommer åka dit på det BIG time när hon väl sitter där i rätten? hur kan hon vara så dum mot sig själv? men som jag har sagt hela tiden till melissa, skrattar bäst som skrattar SIST. HA-HA!


jag med en varm kopp choklad när vi väntade på besked i tingrätten :)

efter allt drama drog vi alla upp till min skola och hade en lektion, sen drog jag och melissa ner till stan igen. kolla i affärer, shoppade lite och pratade med melissas syster + fika på espresso house ofc!


melissa som fixar med sin tungpiercing

och just det, ni ska få kolla vad jag fick i mitt paket ju :D here it comes:


erkänn, FETA dojjor va? love them!


syns inte alls bra, men tightsen var skit snygga iaf!
(fint att jag fick med toaletten va?)


fick detta läppglanset på köpet.
fick ett par trosor också ju, men dom orkade jag inte ta foto på ;p

nu passar jag min guldklimp till brorsa, så måste dra!

puss så länge


fick precis hem ett paket


visar strax vad det är i det! (kommer ni ihåg vad jag beställde?)

bilder från igår



söta nallebjörnar jag fick i huvudet va? :D




fake ass bitches..

har varit vaken sen tio - halv elva, vilket är rätt konstigt egentligen eftersom jag somnade inte förräns halv fyra inatt? kan sova hur länge som helst, så detta var tidigt för mig :) var ju som sagt på fest hos joppa igår. och det var väl helt okej, både roligt och dramatiskt. men det är väl som vanligt eller? skulle egentligen sova där men när kvällen var slut var jag så förbannad på allt och alla så jag ville bara hem, hem, HEM. get my point? tur kasim var där, han var min skjuts hem. när jag hade kommit hem såg jag en film som jag köpte häromdagen, "stoning of soraya m.". påminde lite om kvällens händelser faktiskt. jävligt sorglig film, men åh så verklig. helt sjukt att människor kan göra så mot varandra. det är liksom 2010? väx upp världen!

fick reda på rätt mycket skit igår också, och som vanligt är det vänner som har knullat sina vänners killar, IGEN. ni som gör sånt, HAR NI VETT I KROPPEN ELLER?! jävla fake ass bitches det finns alltså.. blir så trött och så äcklad av hur falska människor kan vara. hur kan man behandla sina medmänniskor på ett sådant vidrigt sätt? sina "bästa vänner" så kallat? hur fan har man mage att kalla en person sin "bästa vän" efter att man har knullat med hennes pojkvän/ex? och det absolut värsta när sånt här händer är att dom som har bettet sig svinigt, aldrig fattar att dom har gjort något svinigt, istället försöker dom skylla över det på något vis till alla andra som är oskyldiga?! sen fattar idioterna inte att ALLA tycker illa om dom, alla snackar skit om dom för det dom har gjort. såna svin lever i en egen liten bubbla. varje gång någon påpekar att det dom har gjort är fel och att dom är vidriga människor, så slår dom vidriga människorna bara bort dom orden. dom tänker att dom inte tar år sig av vad alla andra säger, men det borde dom fanemig göra! ni tror ni är så duktiga, men om ni hade haft samma syn på er som alla andra har, så hade ni ändrat uppfattning om er själva. ni är inte ens värda skiten under mina skor, och det VET jag om att jag inte är ensam om att tycka. förstå att människor som gör som ni är värdelösa. YOU SUCK!

sen tycker jag också det är jävligt falskt att vissa fortfarande umgås med dom här personerna, samtidigt som dom snackar skit bakom ryggen på dom?! för det första, svin som dom förtjänar inga vänner! och för det andra.. varför i helvete är ni vän med dom om ni egentligen inte gillar dom?


jag är stolt över att jag aldrig har sårat någon av mina vänner på detta viset. jag har alltid varit ärlig och kommer alltid att vara det. sen att man drar någon vit lögn då & då är sin sak. men jag har iallfall så pass mycket moral och vett i min kropp att jag behandlar människor rättvist. det är så man kommer långt här i livet, genom att vara ärlig och rättvis. det är en egenskap ni inte har, som sårar sina "bästa vänner" på detta viset. men JAG har den, fan vad härligt att kunna säga det och faktiskt veta att det är sant! damn, i'm good!

hur söt är inte denna synen liksom?


nyduschad och fräsch

såja, har precis duschat och gjort alla mina ansiktskrämer + borstat tänderna. känner mig skitfräsch, som en ny människa! okej överdrev lite där.. (a) vad ska man ha på sig ikväll egentligen? det är fortfarande ett stort frågetecken för mig. aja kommer väl på det snart :) åker till joppa redan kvart över fem, så är inte säker på att ni får fler inlägg idag. om inte, ha världens bästa lördag folks! ;D


vaken!

vaknade halv elva och jag är redan fett taggad inför ikväll, härliiigt!


tjooo..

vad HÄNDER?! FÖTTER..

jag sitter hemma. skulle egentligen följt med olivia och poppe på fest i ystad, men vet ni? fuck that. ska äta godis istället. och titta på två filmer jag köpte igår. kul va? kanske inte, men det är vad jag och min kropp behöver ikväll iaf. fick inte tillräkligt med sömn inatt, vilket betyder att jag är ännu tröttare nu än vad jag var innan. och då är det illa, så därför valde jag att stanna hemma istället. var ju hos doktorn idag, tog blodprover för att kolla vad som kan vara felet på mig. doktorn uppdaterade mig också om att det var prick ett år sedan jag var där förra gången och tog blodprover. rätt komiskt va? var i skolan kvart över tio, gjorde inte ett piss på hela dagen. vår lärare gav mig och emma tillstånd att gå upp till stylisterna och kolla på när dom blev stylade. andré vaxade mina armar också haha. så nu har jag rent babylena armar. skulle egentligen vaxa mina ben också, men jag hade för kort hår :p

nej nu ska jag kolla på film, ni får ha världens bästa fredagskväll allihopa :-)

joppa ska ha fest imorgon och självklart är jag vip ;)
så därför slänger jag in en bild på mig och joppa från i sommras.

dagens låt, förjäkla skön


VECKANS BABE!


en bild säger mer än tusen ord, därför måste jag väl inte förklara varför
DAVID motherfucking BECKHAM blev min veckans babe, aight?

nätshoppning

anledningen till den dåliga uppdateringen: .. min pappa snodde min dator i söndags! :o hans slutade tydligen fungera så han var bara "tvuuungen" att sno min -.- haha.
i söndags firade ju vi min morfar, hade trevligt med släkten as usual. närmare åtta stack jag och james ut, hämtade polski och sen följde dom mig hem till kasim där även joppa, wg, hanna, emina och david var. hade filmkväll, såg en komedifilm (som var jävligt blåst haha), käkade godis och sen gick jag hem.


jag och min kusin


min andra kusin


james och amanda


morfar och samuel


riktigt korkad film som vi såg på hemma hos kasim, haha

i måndags var jag i skolan ofc, sen när jag kom hem så somnade jag, som vanligt.. öööh börjar bli liide trött på att ständigt vara så jävla trött?! efter att jag vaknat så gick jag och pappa på bio. vi såg hämnden med mikael persbrandt. en helt otroligt bra film med livsviktig handling, jag bölade som ett barn.

i tisdags var jag runder lite överallt med olivia och hennes familj.  olivia sa att hennes pappa skulle hämta henne efter skolan och hon frågade såklart om jag ville bli lämnad hemma samtidigt eftersom vi båda bor i tomelilla. det tog mig närmare fyra timmar att komma hem efter skolan. FYRA TIMMAR?! DET TAR TJUGO MINUTER MED BUSSEN, HALLÅÅE?! nästa gång tar jag fanemig bussen. haha :) direkt när jag kom hem gick jag ner i byn och mötte upp emelie, solade gjorde jag också.


så här går det till på våra lektioner. vi bryter arm, ingen lyssnar på bigge
(matteläraren) och bigge skäller på alla. sen är lektionen sloot!

igår efter skolan drog jag, beate och malin ner till espressohouse och fikade. och jag fixade även ett espressohousekort, finally! gissade vad jag gjorde när jag väl kom hem? yes, jag somnade. förvånande? nää, det måste vara något fel på min kropp.. för jag lägger mig tidigt om kvällarna så det kan inte bero på det.


beate har också sömnproblem.. här har hon somnat när vi satt och fikade haha!
fräckt

ikväll har jag passat min söta lillebror eftersom pappa var på möte. har såklart varit trött ända sedan jag kom hem ifrån skolan idag, så känner hur kroppen sakta men säkert snart drar iväg till min säng. imorgonbitti ska jag vara hos doktorn kl 09.00. ska ta en massa prover och se vad det kan vara för fel på mig. för detta är icke normalt att vara såhär trött, inte ens för mig :)

förresten, det här beställde jag hem precis från nelly.com:


asläckert, verkligen min stil. får ett läppglans på köpet också.

puss

men tjena..

jag lovar, jag har inte övergett min blogg! har fan inte haft tillgång till en data på flera dagar bara..
återkommer ikväll!

en förjävla härlig dag

igår kom olivia till mig som bestämt, vi hade verkligen en jätte, jätte mysig lördagskväll. vi åt kräftor, vitlöksbröd med mamma, hade tända ljus och allt. sen åt vi chokladpudding till efterrätt. stack ner i byn en runda och hälsa på lite folk och hyrde en skräckfilm. kollade på wrong turn 2, även mami såg den med oss. en lyckad lördag helt enkelt!

vaknade med gott humör idag, solen skiner som in i! vadå efterlängtat väder? halv fem ska jag åka hem till mormor och morfar, morfar fyller nämligen hela 59 år idag. grattis! det kommer bjudas på pizza och kebabrulle och eftersom jag hatar pizza (öörk) så väljer jag nog en kebabrulle. mums! efter att jag har varit hos mormor&morfar ska jag dra till kasim där även wg, joppa och david är. ska ha en filmkväll hehe ;D så antar att vi ses sent ikväll eller imorgon.



kräftkväll med mami och olivia, hihi


ser inte tatueringen så bra, men jag är stolt över den iaf =)


facelook, så här ser jag ut idag.

nu sticker jag, kyss!

gjutet!

aaah nej?! tusan också! jag har precis suttit och gjort ett jätte långt inlägg, när hela råkar raderas?! det är sånt man kan störa sig på något så fruktansvärt... aja, kom hem från jobbet för en stund sedan. det gick bra idag med, spelade memory med dem äldreboenden. inte ett precis jätte krävande jobb om man säger så, men det är ändå roligt + att det är lättförtjänta pengar. jobbar bara 2-3 gånger i månaden men det är bättre än inga extrapengar alls =) detta jobbet passar väldigt bra till mig eftersom jag går omvårdnad för att utbilda mig till just detta, undersköterska. så det är rääätt så gjutet, så får jag hoppas på att jag kan snappa upp ett jobb där sen när man har gått ut gymnasiet ;) måste bara tillägga att det är inte undersköterska som är mitt "slutgiltiga arbete", utan efter att jag har gått ut gymnasiet så ska jag läsa vidare till sjuksköterska medans jag jobbar som undersköterska, och sedan utbilda mig till barnmorska. så det är barnmorska jag vill bli. det är verkligen "min grej" eftersom jag älskar att ta hand om andra människor, jag vill känna att jag behövs i mitt arbete. jag hade t.ex. aldrig kunnat arbeta som stylist, frisör eller liknande. för det är inte ett arbete som "behövs" liksom. fattar ni vad jag menar? man MÅSTE inte gå till frisören, men man VILL ju såklart gärna ellerhur? men man måste inte. en sjuksköterska, barnmorska är något man BEHÖVER på riktigt. det är det jag vill få ut av mitt jobb, jag vill känna mig behövd "på riktigt", get it?  säger inte att det är fel att bli stylist eller frisör eller något liknande, man ska alltid följa sitt hjärta och sträva efter det MAN SJÄLV vill uppnå. hoppas ni fattar min poäng iallafall:)

nu ska jag kolla på avsnitt åtta av toppbloggarna medans jag väntar på att olivia mitt hjärta ska komma hit. här är länken till er som också vill kika på det; http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/toppbloggarna/

puss på er sålänge :*

jobbet kallar

ska försöka göra mig kort eftersom jag inte har alltför mycket tid på mig att skriva här :p
igår efter skolan kom tilda hem till mig och vi hade myskväll, hade huset för oss själva vilket alltid uppskattas. var ute och körde lite med min moppe och träffade folk också. och det var väl typ det? åt chokladpudding gjorde vi förresten också =) hehe. well, klockan två ska jag börja jobba, jobbar sen till fyra. ikväll hoppas jag att olivia joinar min lördagkväll, det hade suttit fint kan jag tala om!

vi ses!

you'll never be better then me.

det du gör har jag redan gjort, och det du säger har jag redan sagt.

having no time..

är så himla trött.. måste.. sova.. nu igen.. det är säkert pga att jag tappar så mycket blod som jag är så trött all the time.. äh, ni får lite bilder från mina senaste dagar, är för trött för att skriva..



jag och oliviababy passade hennes syskon, sedan sov hon hos mig och
vi hade en liten spakväll. mysigt.



tog en fika som vanligt med töserna på espressohouse efter skolan
häromdagen. poppe kom även lite senare. serisöt, espressohouse börjar
verkligen bli ett beroende för oss, ett DYRT beroende hehe..



så här ser mina naglar ut för tillfället. lacksvarta och snygga med glitter längst ner.



idag efter skolan spelade jag nintendo wii med pappa och lillbrorsan.
och som vanligt så klår skitungen både pappa och mig. haha.
sen bakade jag och min skitunge negerbollar. mmmm, längesen

cya.

bättre sent än aldrig.

vet att jag inte har uppdaterat nu på typ två dygn, men jag är svinigt trött för tillfället. måste.. sova.. zzZzZZzz
OKEY?

precis när man börjat få snurr på sin skit........

schleeedN' ..

waaddduuup? ;D
med mig funkar det väl.. är trött som fan bara, har sovit fem timmar inatt. så känner hur sängen kallar på mig, men var tvungen att slänga in ett inlägg först :) igår blev det förfest hos mig med joppa, thessan, tilda, sandgren och linus, skitkul haha, wiie :D och sen drog vi vidare till bar a baaar! hade riktigt jäkla kul, redan på tåget till ystad var det fullproppat med folk och stämningen var hög och taggande. blev lite drama med folk som inte kan bete sig, men det bestämde vi oss för att skita i och kvällen slutade lyckat! somnade hemma hos tilda vid fem imorse, zzZzzZZzZ...

vid tolv idag åkte jag och tilda hem till mig, käkade en bit mat och kollade på en film. har degat fram och tillbaka hela dagen, men har ändå inte orkat något annat så :)

i onsdags var jag och fikade med elon på espressohouse, får snart skaffa ett kort där så man får rabatt haha. kollade runder i affärer efteråt :)

i torsdags efter skolan stack jag och fikade med johanna på espresso house. ääälskar att fika där, så goda saker där finns assoe :d haha. på kvällen var jag med emelie, ronja och andreas och det blev en sen kväll...

i fredags var vi lediga från skolan så jag passade på att bara chilla hela dagen, ta en dusch och lite sånt. senare på kvällen åkte jag hem till hanne och hade myskväll med henne. efter ett tag kom även pontus och bebbe och kikade in, var hur trevligt som helst :) nannade även där.

då vet ni lite vad jag gjorde dom dagarna också dåja ;) yeye, nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa med alla mina ansiktskrämer, samtidigt som jag ska småtitta på parlamentet och sen ska jag gå och sova ruset av mig :)

ni får ha det gött! puss och kram töser & pågar



bilder sen förfesten hos hanna förra fredagen. senare stack
alla vi töser till lokalfest i bromma, skitkul!



jag och elin love espressohouse!!! träffade även på
thessi och sandgren :)


och det gör jag och johanna också! hehe (a)


bilder sen igår, lite i blandad ordning men det är iaf när vi
förade hemma hos mig, när vi var på bar a bar och sista
bilden togs på mig efteråt i tildas kök. glad efter en
gauulen utgång (D)

MOOOT HANNE CARLSSSEN! (MP)


oooold pic, tider det haha ;D
hörs imorgon!

jt -