Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for that one reason to fight for them.

 
 
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts vår väg vart lång och kantats med gupp
 
 
Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mej?
 



Far East Movement <3

 

Hard work

Phuuu är helt slut, har jobbat i 12 timmar idag. 12 timmar av påklädning, borstning av tänder, utdelning av mediciner, hjälp på toa, tvättning av kläder, lagning av mat, framdukning, avdukning, diskning, gå, gå och gå fram och tillbaka överallt och 1000 saker att komma ihåg uppe i hjärnkontoret. En vanlig dag på jobbet helt enkelt! Snacka om att det finns många människor som verkligen underskattar alla undersköterskor där ute, jag själv var en av de som gjorde det tidigare. Men fy vad vi vårdbiträden och alla undersköterskor ska ha cred för det vi gör alltså, det säger jag bara!! Hur som, jag jobbade igår också. Och iförrgår. Men jag trivs som tusan, underbara kolleger och rara gamlingar. Och när man väl befinner sig på jobbet så går tiden så himla fort eftersom man gör saker hela tiden. Dessutom känns det jävligt bra när lönen kommer! Men som ni förstår så lägger jag bara ner tid på bloggen när jag verkligen har tid, som t.ex. nu när jag hade en stund över innan jag ska gå och lägga mig. Imorgon är jag däremot ledig och det ska bli så skönt att få sova ut och bara få vara hemma imorgon och göra vad som än faller mig in. Men nuuu ska jag äntligen sätta på några avsnitt av desperate housewifes och somna till det. Har köpt alla säsonger nu förutom säsong åtta som inte har kommit ut i affärerna än, jag verkligen älskar den serien och har gjort det i flera år nu! Så sjukt rolig :D 
 
Några veckor gammal bild. 

Roadtrip!

Hej på er! I lördags åkte jag iväg på äventyr med fyra härliga vänner, Melissa, Amer, Billy och Bettan. De hämtade upp mig halv sju på morgonen och sen drog vi på en roadtrip till Göteborg. Vi satt som fem packade sillar (säger man så?) i Bettans lilla bil men det var ändå hur roligt som helst med musik, "gott snack" och skoj. Vi anlände till liseberg klockan elva på förmiddagen och var där till tio på kvällen. Vi åkte allt från atmosfear till flumride. Eftersom det var första gången som Melissa var på liseberg, så det var extra kul att få dela den upplevelsen med henne samt att få se hennes miner när vi åkte de olika karusellerna :D Gick igenom spökhotellet gasten gjorde vi också såklart, tradition förtusan ju när man är på liseberg. 
 
Och gissa vem som vann ett två kilos mjölkchoklad? Jo jag, för första gången i hela mitt liv. Jag fick slösa ett antal 20 lappar på det men jag var bestämd för jag skulle verkligen vinna ett! Och tillslut vann jag på nummer 18, samma som min ålder. Kanske mitt nya turnummer haha? Och precis innan vi drog ifrån liseberg så tryckte vi ner oss alla fem i flumride (vattenbana) och efter det kan jag lova att vi alla var dyngblöta! Det blev en sådan kraft när vi åkte nedför backarna eftersom vi var så många i en båt, så att det kom en våg rakt ner i båten och över hela oss, rakt i ansikten, ner i skor och allt. Så vi bad en gubbe ta ett par bilder på oss alla (finns längre ner i detta inlägget) dock kanske det inte syns så jättebra på bilderna men tro mig, vi var blötast på hela liseberg! Gud vad vi skrattade. 
 
Egentligen skulle vi tältat också över natten på en camping i närheten, vi hade packat hela bilen full med nödvändiga grejer och köpt grillmat och allt, men när vi väl kom dit så framgick det att det skulle bli ytterliggare kostnader för det som vi inte hade räknat med, så vi åkte hem på natten istället. Lika bra, för det var riktigt underbart att få sova i sin egen säng efteråt. Tälta och grilla får vi göra en annan kväll istället ^^ Hursomhelst så hade jag en förjävla awesome dag!
 
 
 

Long time, no see

Gash!! Vad länge jag höll mig borta från bloggen denna gången.. Två månader. Men nu kliar det för mycket i fingrarna för att låta bli den! Köpte en ny digitalkamera för några dagar sedan så nu kommer det definitivt bli mycket bättre bilder här i bloggen än innan då jag har fotat med min sketna mobilkamera.. Hur som haver, jag har hittat på massor med underbart roliga saker på sistone! Såklart har det hänt tråkiga saker också, men mest roliga! :D Klarade bland annat min delegering (överlämnande av läkemedel) med alla rätt (!) och har börjat sommarjobba, som vårdbiträde på äldreboendet Valkyrian här i Tomelilla. Jag trivs riktigt jäkla bra. Det är ett hård jobb, hårdare än vad många tror, men det är så skoj samtidigt. Firat midsommarafton och fyllt 18 år har jag också gjort.
Har även köpt en kattunge och gav den som en glad överraskning till min pojkvän. Så nu har vi en liten söt katt tillsammans, fast den bor hos honom. Milou heter den, så himla gulligt. Eller ja, JAG har iallafall döpt den till Milou, Alex var inte helt hundra på att han ville ha det namnet eftersom han tyckte det påminde för mycket om hunden i Tintin. Men nu heter han bannemaj Milou och därmedbasta! ;) Haha. Han var bara sex veckor när jag hämtade hem honom så han blev vår lilla bebis direkt. Det är helt sjukt vilka "mamma känslor" man kan få för ett djur. 
 
Igår tog vi dessutom en trip till Ullared, morsan, brorsan och jag. Handlade för 2000 kr och fick med mig allt jag ville ha. Första gången det har hänt! De andra gångerna har jag alltid haft för lite pengar för att kunna köpa allt jag ville ha, men icke denna gången. Det lönar sig att jobba kan jag lova! Har massor att se fram emot nu framöver och det kan jag tacka mitt jobb för.
 
Anyhow,  kom nyss på att jag inte har tid att skriva mer eftersom jag ska iväg klockan sex för att få mina naglar påbyggda av Olivia. Jag är nämligen prövkanin! Lägger in bilderna ifrån ullared sålänge.
 

 
 

jt -