And off I go!

Ingen cambild att hurra för precis och inte är den från min bästa vinkel
heller haha, men den får funka for now, bättre bild kommer upp sen.
Ikväll kör jag på bulle i håret, paljettröja, jeans och smycken!

Långfredag

Hej på er och förlåt för den usla uppdateringen! Det har faktiskt kliat i fingrarna på mig men tyvärr har jag inte haft tillgång till varken dator eller mobilsladden som jag glömde hemma. Jag har jätte brottom just nu eftersom jag och familjen klockan sex ska befinna oss hemma hos min söta moster Jennie för påskmiddag och lite påskfest. Som tur är bor hon bara en gata bort men jag har fortfarande inte valt ut vilka kläder jag ska sätta på mig så måste verkligen jalla mig.. Under tiden tills jag kommer hem någon gång sent ikväll så kan ni ju kika på dessa bilderna från iförrgår när jag var på bio med Olivia och Max (ännu en lyckad american pie film!), samt igår när jag först på dagen var hemma hos Hanne och lekte lite och sen på kvällen när jag och ett gäng härliga tjejer var på grillmys och girlsnight hemma hos Malin. Tack för gårkvällen Malin, det uppskattades verkligen av alla skulle jag tro!
´
´
´
´
Bio times!
´
Min första riktiga frukost på 17 dagar och Hanne!
´
´
´
´
Girlsnight och underbart god mat, allra mest för mina smaklökar gissar jag på ;)

Boyfriend

Tummen upp!

GILLAR VS GILLAR INTE

I like:
♦ Skor - Grrr, det är min största passion! Har skitsnygga skor som bara står här hemma
som jag aldrig har använt, just för att jag har köpt de bara för att jag blev kära i de fast de kanske
inte passade egentligen osv haha.
Lax - Kallrökt lax kan jag äta huuur mycket som helst av, jag har
tillochmed önskat mig det nu i påskägget istället för godis ^^
Bebisar - Behöver jag säga något mer egentligen? Jag älskar goa småbarn,
speciellt mysiga bebisar och jag längtar ihjäl mig tills jag själv blir mamma.
Beyoncés parfym - Doftar gudomligt! Min favorit här hemma, har ni inte testat den flickor så do it!

´
I don't like:
Vänta - Något av det värsta jag vet är att vänta på något, kvittar vad det är,
eftersom jag har verkligen INGET tålamod!
Förvuxna fjortisar - Jag spyr på människor som egentligen borde ta tag i sitt liv och
vara åtminstone en aning mogna, men som istället beteer sig som femåringar i huvudet haha ;-)
Djurplågeri - Hade jag fått chansen att döda alla djurplågare med min bara händer,
så hade jag gjort det. Skiter i allt bullshit snack om att "man sjunker ner till deras
låga nivå isf". I wouldn't even give a fuck, de ska ha vad de förtjänar =)
Blondinbella - Jag läser hennes blogg varje dag men jag gillar inte henne riktigt.
Hon har rätt i mycket av det hon säger, samtidigt som hon även har riktigt korkade åsikter i många
andra saker. Men det som gör att det lutar mer åt "ogilla hållet" angående henne i mitt tycke är det faktum att hon bär äkta päls. Usch. Jag klarar inte av människor som tycker det är okej.
´

Fullt upp

Hey people. Jag orkade inte blogga igår efter att jag hade jobbat. Istället tog jag en dusch och kollade på BB och vilade ut mig. Men jobbet gick bra och jag blev faktiskt tillfrågad att jobba imorse igen mellan 7.00-10.00, dock tackade jag nej. Nog om det, idag ska jag först hårdträna mellan 16.00-17.00 med Patrik. Efter det blir det bio med Olivia och Max, american pie the reunion ska vi se. Och tillslut så drar jag hem till min saknade älskling och pussar på honom när bion är slut. Från och med NU har jag fullt upp med saker jag ska göra resten av veckan, så grymt kul! Imorgon är det dessutom "the big day" då jag får börja äta igen efter 17 dagars sopp/shake diet ;-) Jag ska fortfarande byta ut lunch och mellanmål till två shakes både imorgon och på fredag, men frukost och kvällsmat kommer jag få stoppa i munnen. Gr8!
´

Mina tankar finns hos dig idag hjärtat, jag älskar dig lillsis!! ♥


When I held ya

Fortfarande alldeles underbar.

- (Tidsinställt)

Mot jobb!

Wiiie, godmorgon på er! Sitter här i mina arbetskläder för imorse blev jag inringd av mammas jobb där jag är inringningsvikarie. Så ikväll ska jag jobba som undersköterska från 15.00 - 20.00/20.30. Alltid gutt med extracash! Så som ni kanske förstår så kommer jag inte kunna blogga mer förrän ikväll, kommer kanske upp något tidsinställt inlägg dock. Och just det, imorse visade vågen att jag nu har gått ner hela 4.1 kg. GRYMT JOBBAT JOHANNA!
´
Dagens outfit haha, whoop whoop ;)

Epic sax guy


NEW IN

´
Det här fick jag med mig hem ifrån shoppingen i Malmö i fredags. Älskar smyckena! Handlade inga kläder, det ska jag vänta med tills jag har gått ner alla mina kilo OCH DÅ ska jag jävlar i det belöna mig själv med en ny garderob ^^

Så att ni hänger med i svängarna

Motion, moppekörande, påskpyssel på jobbet, simning, cirkus i onsdags med min älskade lillebror
(hans sexårs present ifrån mig eftersom han fyllde år igår) och shopping med melissa.
Ja, alltså några pics från de senaste dagarna då det var alldeles tyst här inne.
´

Helsvart

Såhär har jag sett ut idag, körde på helsvart. Självklart ger denna dåliga bilden ingen riktig rättvisa
till outiften, man ser ju mycket mer "levande" ut i verkligheten när man ser alla detaljer osv.
´

Me love sparrissoppa

Sitter i sängen och äter min "middag". Haha, samma middag som jag har haft nu
de senaste två veckorna.. Sparrissoppa! Så gudomligt gott. Återkommer snart ;)

Monday morning

Är ni också pigga och vakna? Själv har jag varit uppe sen kvart i tio men har legat kvar i sängen och kollat på film. Älskar att ha lov!

Flickväns gnäll...

Kommer somna sent inatt jämfört med igår och i fredags då jag och älskling somnade redan innan klockan ett, vilket är bra för att vara oss.. Åh hatar att sova utan honom. Så nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på den här filmen tills jag somnar, får försöka distrahera mig från tankarna på att jag sover själv haha. Har aldrig haft problem med att sova själv innan men nu på senaste tiden har det blivit extra svårt att sova utan pojkvännen :( Behöver ju hans armar runt om mig för att kunna känna mig trygg och somna snabbt, somnar inte lika fort annars. Aja, godnatt och sov gott! ♥

Det går bra nu

Jag höll aldrig mitt löfte, fy skäms på mig! Sånt som händer ;) Nej men ärligt, jag måste verkligen skärpa mig en aning med min kära blogg. Vet exakt hur retfullt det känns för er som går in här och kikar varje dag utan något resultat, eller jag vet åtminstone hur retfullt jag själv brukar tycka att det är, man liksom bara "oh din lata bitch, uppdatera!". Haha.
´
Jaha hur står det till med er då? Med mig är det toppen, på de flesta planen iaf. Jag mår så himla mycket bättre nu när jag har börjat träna, motionera och går på diet. Jag har verkligen lyckats att starta ett nytt liv som jag skrev den 19 mars i bloggen att jag skulle. Som ni vet så började jag ju på mina nutrilett shakes den 20 mars. Efter en och en halv dag höll jag på att spy av bara tanken på att dricka skiten. Som tur var så hade mamma massa soppor och shakes, i märket modifast, sparade här hemma. Så jag började på modifast istället för nutriletten, och de är verkligen supergoda plus att dietisten säger att det är det bästa märket! Den första veckan hade jag sparrissoppa, bananshake och hallonshake. Och eftersom jag bestämde mig för att fortsätta med dieten längre än bestämt så beställde vi hem fler soppor/shakes, så de senaste dagarna har jag druckit chokladshake, vaniljshake, jordgubbshake och sparrissoppa. Nu är jag inne på den 13:e dagen på dieten och jag ska hålla på fram tills på torsdag då det har gått 17 dagar. Och jag har inte syndat någonting alls. Jag har alltså inte ätit någon mat överhuvudtaget på 13 dagar. Jag har heller inte druckit något annat förutom shaksen och 2.5 liter vatten om dagen. Jag har inte ens tuggat tuggummi. Inget jävla fusk från min sida inte ;) Simmar två gånger i veckan, hårdtränar med Patrik en gång i veckan + går en rask promenad i 30 minuter när jag känner för det gör jag också. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna klara en sån här totalvändning, jag som ääälskar mat över allt annat liksom.. Men jag är så himla stolt över mig själv och hittills har jag gått ner minst 3.3 kilo! Jag har gått från att vara en total soffpotatis till att vara en hälsosam och sund person, som äntligen har insett vad min kropp förtjänar. Jag känner mig verkligen som en ny människa, så jävla grym är jag!
´
Hade lite hemmaspa innan ikväll. Tog ett bad med chokladmask i ansiktet och smörjde in mig
med världens grymmaste olja som jag tänkte tipsa om imorgon. Fräscht!

jt -